5 Ağustos 2018 Pazar

tırnak nasıl uzatılır
Hızlı Tırnak Uzatma Tüyoları

Kadınlar için tırnaklar en önemli aksesuarlardan birisidir. Tırnaklarınızın bakımlı olması sürdüğünüz ojelerle birlikte ellerinizin daha da güzel görünmesini sağlarlar. Ve eller iletişimde, kendini ifade etmede oldukça önemli rol oynamaktadır. Bu sebeple tırnak bakımını asla ihmal etmemeli ve onlara gereken bakımı zamanında ve doğru ürünlerle yapılmalıdır.
Bu yazımda sizlere 5 adımda hızlı tırnak uzatma tüyolarından bahsedicem.

5 Adımda Hızlı Tırnak Uzatma Tüyoları:

1. Adım: Tırnak bakım yağı uygulaması. Tırnak ve tırnak etlerinize zeytinyağı, badem yağı veya aldığınız herhangi bir bakım yağı ile 3 günde bir masaj yapmalısınız. Bu bakımı gece yaparsanız çok daha etkili olacaktır. 

2. Adım: Bakım yağı ile yumuşayan tırnak etlerini itme adımı. Tırnak etlerinizi asla kesmeyin. Onun yerine itmeyi tercih edin. Kestiğiniz zaman ilk gün yumuşacık olsalar da ertesi gün inanılmaz derecede sertleşiyorlar ve hızlı bir şekilde tekrar uzuyorlar. Tırnak etlerinizi iterseniz bu sorunu ortadan kaldırmış olursunuz.

3. Adım: Kağıt törpüyla çok hafif bir şekilde tırnak yüzeyini törpülemek. Bu adımın amacı katmanlaşan ölü tırnak tabakasını uzaklaştırmak. 

4. Adım: Tırnaklarınızın köşelerini hafif bir şekilde törpüyle yuvarlarsanız sivriliği yok etmiş ve olası tırnak takılmalarının da önüne geçmiş olursunuz. Tırnaklarınız kırılmalara karşı daha da korunmuş olur.

5. Adım: Tırnak sertleştirici uygulaması. Herhangi bir tırnak sertleştirici ojeyi bu bakımdan sonra tırnağınıza sürün ve 2 gün çıkarmayın. Böylece tırnaklarınız sertleşir ve kırılmalar yok olur ya da en aza iner.

Bu bakımı uygulamalı olarak izlemek isterseniz videomu izleyebilirsiniz:

HER KIZIN BİLMESİ GEREKEN HIZLI TIRNAK UZATMA TÜYOLARI:


          

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)