20 Kasım 2013 Çarşamba


Bugün beyaz ve koyu pembe renkli ojelerimle yaptığım bu deseni beğenecek misiniz bakalım. Ben çok beğendim. Ya zaten beğenmediğim bir tasarımı da paylaşmam o ayrı tabi. Yine çok basit bir işlemle tırnaklarınıza uygulayacağınız bir tasarım oldu bu. Bakalım bakalım neler yapmışım.


Base coat sürdükten sonra istediğimiz renkte bir oje sürüyoruz ve kurumasını bekliyoruz. Ben New York Color 200 numaralı ojesini kullandım. İkinci aşamayı yukarıda görüyorsunuz. Beyaz renkli nail art ojemi kullanarak aralıklı çizgiler çektim. Nail art fırçası da kullanabilirsiniz bu işlem için. Hatta kürdan bile kullanabilirsiniz ama biraz uğraştırır.Üçüncü aşama çizgilerin aralarnda kalan kısımları tekrar çizgilendirme. Çok güzel çizgiler olması gerekmiyor. Gelişi güzel çizgiler uygulayın. Ve bir ya da iki kat top coat uyguladıktan sonra işlemimiz tamam. 

Şimdi genel bir bakış;




Umarım beğendiniz. Yorumlarınızı bekler gözlerinizden öperim. :)

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş olmuş canım aşamalı anlatımını çok beğendim :) Takipteyim bende bloğumda nail art çalışmaları paylaşıyorum bana da beklerim :) bakimlikedi.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. nail art gerçekten sabir gerektiren ish.tebrik ediyorum seni.ablamda çok ilgili.ben de sabirsiz biri olarak yapistirma desenlerle geçiniyorum ishte:)) ayrica senin gibi de ojeye çok ilgiliyim.Yeni yil nail art bekliyorum merakla senden.sevgiler:))

    YanıtlaSil
  4. :) ben de bekliyorum kendimden ama daha tasarlayamadim. Çalışıyorum. Kendime bir köşe yaptım. Atolye gibi orada çalışıyorum. Ilham gelirse bir koptu mu gidiyor. Bakalım daha neler olacak. :) sevgiler benden.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)