13 Kasım 2013 Çarşamba

Boyayalım tırnaklarımızı boyayalım, boyayalım doymayalım. Efendim henüz dört aylık oğlumu dün rutin kontroller için hastaneye götürdüm. Her şeyi çok güzel çıktı. Dönüşte ise evimizin yakınlarında bulunan bir alışveriş merkezine uğramadan edemedim. Çok yorulmuştum oysa ki ama yeni ojeler istedi canım. Hemen Watsons'a girdim. Başka mağazaları dolaşma fırsatı da bulamadım zaten de, Watsons'ta da beş dakika ancak durabildik. Benim oğluş durmak istemedi çünkü. :) Neyse gelelim neler aldığıma. Bir sürü oje aldım kendime. 
İşte aldıklarım:)

Rimmel'in şu güzel renklerine bakar mısınız? Çok hoş değil mi? Rimmel kalite olarak şahane bana göre. Özellikle ojenin kuruduktan sonra matlaşmaması yegane özelliği. Pasparlak kalıyor tırnaklarda. İşte ben birkaçını denedim ve şimdi beğeninize sunuyorum. Bakalım bakalım:


Bu tatlı renge aşık oldum resmen. Kırmızı ile arasında çok ince bir çizgi var renk olarak. Bu da bu ojenin farklılığını gösteriyor. Renkleri kaçırmayalım diye tırnak tasarım uygulaması yapmadım. İnşallah ilerleyen zamanlarda onu da yapacağız. 



Sarı rengin tırnaklara bambaşka bir hava kattığını düşünüyorum. Sarı renkler soğuktur. Ama bazı ojeler resmen ezber bozuyor. Sımsıcak bir renk oluşturuveriyor. İnsan ona hayran oluyor zaten. Sevdim bunu. :)

Şimdi sıra bir başka şekerde :)



İşte bu da buz mavisi. Canım buz mavim :) Tatlılığa diyecek bir şey yok. Ben de şimdi üzerini süslemeye gidiyorum. Peki siz hangisini beğendiniz?


(Not: Resimlerin üzerine fare ile geldiğiniz zaman hangi ojeleri kullandığımı göreceksiniz.)



PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Rengarenk ojelere ben de bayılıyorum. Renkli ojeleri renk terapileri yaparken kullanıyorum özellikle, bence çok işe yarıyor. Sizinkiler de içimi açtı rengarenk, Buz mavisi çok hoş gerçekten. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz için teşekkürler. sevgiler benden :)

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)