29 Aralık 2013 Pazar

MİM | 2013'ten Öğrendiklerim




İlk defa mimlendim arkadaşlar. Ve çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Beni mimleyen çok sevgili G. ye bu yüzden teşekkürü bir borç biliyorum. 

2013 biterken çok duygusal hisler yaşadığım doğrudur. Çünkü benim için çok çalkantılı geçti. Acıyı ve Mutluluğu bir arada tattım. Nedenini şu yazımdan daha iyi anlayacaksınız. 

Şimdi gelelim öğrendiklerime;

1. Oğlum dünyaya geldi 2013'te ve hayatım tamamen farklı bir boyut aldı. İnsanın bir yavrusunun olması dünyanın en güzel şeylerinden biriymiş. 
2. Bir insanı ne kadar değiştirmeye çalışsam da kimi zaman bu çabamın ters tepebileceğini öğrendim.
3. Elimdekilerle yetinmenin beni mutluluğa bir adım daha yaklaştırdığını öğrendim.
4. "Ben yapamam" dediğim şeyleri azmimle başarabileceğimi öğrendim.
4. Gezi olaylarından sonra Türkiye'de haksızlık karşısında susmayan binlerce insanın varlığını öğrendim.
5. Tırnak tasarımlarının sınır tanımadığını öğrendim.
6. Sosyal medyada blogların ve bloggerların bambaşka bir yeri olduğunu öğrendim.
7. Blog yazmanın sabır ve emek barındırdığını öğrendim.
8. Blog yazmaya karar vermenin ve bunu hayata geçirmenin ne kadar çok zaman aldığını öğrendim.
9. Yeni insanlar tanımanın bana ne kadar haz verdiğini bir kere daha hatırladım.
10. Bloglardan öğrendikerimin ne kadar kayda değer bilgiler olduğunu öğrendim.
11. Hediye vermenin zevkini tattım.
12. Bilmediğim ne çok şey varmış.Bunu öğrendim.
13. Kitap okumaya vakit ayırmayı öğrendim.

Daha çok şey öğrendim aslında ama, aklıma gelenler bunlar. Sıralama yapmadım random, aklıma ne geliyorsa onları yazdım. Biraz karma oldu ama olsun. Böyle de iyi oldu. :) Doğaçlama.

Ben de üç arkadaşımı mimliyorum; Tek Aşk ABüşraAner. Cevaplamak isterseniz buyrun kızlar. :)

Yeni yıla az kaldı. Heyecan dorukta. Sevgiler.

28 Aralık 2013 Cumartesi

Gece ışıltısı Merve'ye Konuk Yazar Oldum

İlk konuk yazarlığım gece ışıltısı bloğunun sahibesi sevgili Merve ile gerçekleşti. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum :)
Hazırladığım o yazıyı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.

 Gece Işıltısı: Konuk Yazarım-Onyuzmilyonoje: Merhabalar, Son konuk yazarımdan sonra  Onyuzmilyonoje   blogunun sahibesi konuk yazar olmak istediğini dile getirdi ve bende...

Sosyoperi'nin Kozmetik ve Kişisel Bakım Bloğu: Sosyoperi blog açılışı çekilişi :) (Duyuru) 15 Oca...

Sosyoperi'nin Kozmetik ve Kişisel Bakım Bloğu: Sosyoperi blog açılışı çekilişi :) (Duyuru) 15 Oca...:   Merhabalar... Bloğumu açtım ve pek çok blogda çekilişler olduğunu gördüm. Çok hoşuma gitti, hiç birisini kaçırmadan katılmaya çalıştım. H...

26 Aralık 2013 Perşembe

Günün Tırnakları



Herkese merhabaaa ! :)
Bugün işlerimin yoğunluğundan fırsat bulup bloğa vakit ayırabildim nihayet ve sizlere çok güzel bir tasarım hazırladım. Yine hep beraber öğrenerek yapacağız.

1. Aşama ;
Çeşitli renklerdeki ojeleri her bir tırnağımıza sürüyoruz. Tamamen kurumasını bekliyoruz. 


2. Aşama ; 
Tırnak uçlarına siyah renk oje ile ombre uygulaması


3. Aşama;

Kuş ve çiçek yapımı. Uçan kuşlar ne de güzel duracak. Ilkokulda çizdiğimiz kuş figüründen farksız. Son derece basit. Kürdan kullandım bu çizimde yine. 


Favori topcoatınız ile parlaklığı sağlayın. Ve işte tırnaklar güne hazır. :)

Herkese mutlu günler.

"Hayat kısa Kuşlar uçuyor." 
Cemal Süreya




24 Aralık 2013 Salı

22 Aralık 2013 Pazar

Kürdan İle Tırnaklara Pratik Desen Yapımı

Güzel bir pazar gününden hepinize merhaba :) umarım tüm hanelerde her şey yolundadır. Bugünkü tasarımımız tamamen uydurmasyon. Yani sizin hayal dünyanıza kalmış. Nasıl mı? İşte başlıyoruz. Bu tasarımda Gabrini ve Pastel marka ojeleri kullandım. Taban rengimiz Pastel'den geliyor.



Mmmmm tam 
kış rengi.  Normalde bu kadar kızıl değil aslında bu renk ama ışıkta böyle bir hal almış. Bu renge bayıldığımı söylemeliyim.

Arkadaşlar aslında bu oje üzerine çalışmayı düşünmüyordum ve özensizce, ojeleri kullanarak bir deneme yaptım. Daha  sonra bu yaptığım desen çok hoşuma gitti.




Diğer Pastel ojeden bir miktar fotoğraftaki gibi damlattım ve kürdan ile çekeleyerek kafamdaki şekilleri oluşturmaya çalıstım.




Bu tırnakları biraz renklendirmek isteyince de şöyle hoş bir tasarım oluştu;


Gördüğünüz gibi hiç bir numarası yok. Tamamen sizin nasıl bir şey istediğinize bağlı. Renk ve desenlerle istediğiniz gibi oynayarak o an aklınızdan geçen tırnaklara beş dakikada sahip olabilirsiniz.

Kullandığım ojeler;

Gabrini M16
Pastel 43 (damlatılan renk)
Pastel 107 (taban renk)

Herkese mutlu Pazarlar. 
Sevgiyle kalın :) 



Yılbaşı Hediye Öneriniz Benden

Yeni yıl heyecanının hepimizi iyiden iyiye sardığı bugünlerde, bir yandan yılbaşı akşamı için planlar yaparken bir yandan da “ne hediye alacağım?” endişesi içerisine giriyoruz. Yılbaşına kısa bir zaman kala alışveriş merkezlerinde telaşla gezmek yerine sizin için hazırladığımız alternatif hediye ve kampanya önerilerini mutlaka inceleyin!

Sizin için ilk seçtiğim hediye alternatifi ev hediyesi almayı düşünenlerin oldukça ilgisini çekecek!

2014'ün en güzel kahvaltıları, en hoş sohbetleri için Vestel’in sunduğu kahvaltı setlerine mutlaka göz atın derim!

Vestel yılbaşına özel hazırladığı kahvaltı setleri ile hediye alışverişini kolaylaştırıyor. Kırmızı, Inox ve Siyah Kahvaltı Setleri hem şıklığı ile göz dolduracak, hem de sevdiklerinizi çok mutlu edecek. “Hediyem yılbaşı ruhuna uygun olsun!” diyenler için kırmızı set ideal bir seçim.

Vestel Inox Su Isıtıcı, Dijital Tost Makinesi, Türk Kahve Makinesi'nden oluşan Inox set de çok şık ve pratik bir alternatif. Bu setin farkı ızgara olarak da kullanılabilen Vestel Dijital Inox Tost Makinesi.

Modern ve şık bir hediye arayanlar içinse önerimiz Siyah Set. Vestel Siyah Su Isıtıcı, Ekmek Kızartma Makinesi ve Filtre Kahve Makinesi içeren bu set farklı tasarımı ile benzersiz bir hediye olmaya aday.

Setler için buradan online sipariş verebilir, ücretsiz kargoyla hemen hediyelerinize kavuşabilirsiniz! Unutmadan, Vestel Kahvaltı Setleri 2014 yeni yıla özel hazırlandı. Yılbaşı’ndan sonra bu şekilde set olarak bu fiyatlarda bulmanız pek mümkün değil.

Özel, başka hiçbir yerde olmayan bir hediye arıyorsanız Vestel'de harika bir öneri daha var: Yılbaşı özel tasarımlı Türk Kahvesi Makinesi yeni yıla özel indirimli sadece 59 TL!

Yeni yıl, yeni umutlar, yeni hediyeler… Peki 2014 için dileğiniz hazır mı?

Siz sevdiklerinizi unutmayıp yeni yıl hediyeleri alırken Garanti de sizi unutmamış!
2013 yılını geride bırakırken yeni yıldan yeni dilekler eksik olmuyor. Yeni yıla girerken Garanti Bankası bazılarımızın dileklerini duymuş gibi sosyal medya takipçilerini sevindirecek bir kampanya yapmış!

Yeni yıl hediyeniz Garanti Link’ten!

Yıl boyunca farklı kampanyalarla fırsatlar sunan Garanti Link, 2014’e girerken çuvalını hediyelerle doldurmuş bir Noel Baba gibi bacanızdan inmeye hazırlanıyor. Günde en az 10 kere kontrol ettiğimiz sosyal medya hesaplarımızı Garanti Link ile Link’leyerek 14 şahane hediyeden birini kazanmaya hak kazanıyoruz. Televizyondan tablet bilgisayara, telefondan fotoğraf makinasına kadar birbirinden değerli hediyelerden birine sahip olmak çok da kolay. Benim dileğim yeni yılda sevdiklerimle her anımı ölümsüzleştirebileceğim bir fotoğraf makinası. Sizin dileğiniz ne?

Siz de buradan sosyal medya hesaplarınızı Link’leyin, 14 şahane hediyeden birini kazanma şansı yakalayın!

Diğer bir önerim ise moda ile teknolojiyi bir araya getiren Samsung Galaxy Gear! Çarpıcı renk seçenekleri, ince ve zarif tasarımı ile giyilebilir teknolojileri günlük yaşama daha da entegre eden Samsung Galaxy Gear alan herkese, 32GB microSD kart hediye ediliyor. 31 Aralık’a kadar geçerli olan kampanya ile hem yeni yılın en şık hediyesi olmaya aday Galaxy Gear’a, hem de yeni yılda en güzel anılarınızı rahatça saklayabileceğiniz 32GB microSD karta sahip olabilirsiniz.


Yenilikçi ve modaya önem veren kullanıcılara siyah, beyaz, gri, turuncu, sarı ve roze gibi çarpıcı renk seçenekleri sunan Galaxy Gear, 1.9 megapiksel BSI sensörlü kamerası ve 1.63 inç Super AMOLED ekranı ile kullanıcıları cezbediyor.



Telefonunuz cebinizdeyken bile bağlantıda kalmanızı sağlayan Galaxy Gear’da bulunan dahili hoparlör sayesinde telefonsuz konuşma deneyimini sunuyor. Örneğin, bir yandan yılbaşı partiniz için hazırlanırken, diğer taraftan telefon konuşmalarınızı yapabilir, alarmınızı kurabilir, mesaj yazabilir ya da takvim girişlerinizi oluşturabilirsiniz.

Kampanya hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın: http://www.samsung.com/tr/campaigns/galaksidenhediye/


Bir boomads advertorial içeriğidir.

18 Aralık 2013 Çarşamba

Deborah Milano 7 Days Long 846 Oje Incelemesi



Merhaba dostlar. Daha önce de bahsettiğim gibi bu aralar blogla fazla ilgilenemiyorum. Bunun sebebi oğlumun ameliyatıdır. Ama çok şükür basit bir ameliyat ve su an her şey yolunda. Yardımcılarım da var. Ben de fırsattan istifade eskilerden bir şeyler paylaşayım istedim. Zira bir süre nailart yok. Bugün size "Deborah"ın bej renkli ojesini tanıtmak istiyorum. Bu ojeyi standda gördüğüm an almak istedim. Ve aldım da. Sonra eve geldim ve hemen nasıl durduğunu merak ettiğim için başladım sürmeye. Yalnız sürümünden hiç memnun kalmadım. Kremsi gibi duran yapısı sürerken sanki o kadar seyreldi ki. Oje tırnağımın kenarından akacaktı neredeyse. Kuruması da oldukça geç oldu. Şimdi tüm bunların eşiğinde bir daha bu markayı ojede kullanmayacağımı belirtmek isterim.

Aşağıda üç kat sürülmüş halini görebilirsiniz.
Yine de 
tatlı bir renk olduğunu söylemeliyim. 

Bu böyle tasarımsız olmaz diye düşündüm ve alttaki hale dönüştürdüm.

 Süslemeli;

Bu da böyle bir oje hikayesiydi. Sevgiler. 

15 Aralık 2013 Pazar

Çatlayan Oje Tırnak Tasarımı



Merhaba herkese. Bazı sebeplerden ötürü blogdan bir miktar uzak kaldım. Ama şimdi her şey yolunda. Bugünkü süslemeyi çatlak oje ve birkaç neon rengini kullanarak yapacağız. Bu tasarım çok hoş duruyor ve oldukça eğlenceli. Öyle ki çatlak oje sevmeyenleri bile cezbetti. 

Ilk etapta kireç beyazı ojeden iki kat sürdüm;


Daha sonra birkaç renk oje kullanarak asagidaki gibi sürdüm; 


Ve diğer tırnaklarıma bu renklerin değişik kombinasyonlarını uyguladım. Yani bir tırnağımda sol üst köşeye uyguladığım pembe rengi, diğer tırnağımda başka bir bölgeye uyguladım. Siz bu kombinasyonları dilediğiniz gibi çeşitlendirebilir ve zenginleştirebilirsiniz. Burada benim bu desene kattığım özgün bir olay var; Sürülen renkli ojelerin tam kurumasını beklemedim. Hemen çatlak ojeyi sürdüm ki alttaki renkler olabildiğince hareketli görünsün. 

Son işlem olarak siyah çatlak ojemi sürdüm; 


Üzerine bir de top coat. Işlem tamam :)

Sevgiler benden. Seyretmek sizden. 

Hoş kalın :)





11 Aralık 2013 Çarşamba

G. nin Yılbaşı Manikürleri / Snowman

Merhaba dostlar. Beni takip edenler bilirler G. nin yılbaşı manikür etkinligine katıldığımı. Bu sefer kardan adam yaptık. Ben bu yazımda sadece kendi manikürüme yer vereceğim. Eğer diğerlerini görmek isterseniz sizi G. nin o yazısına yönlendirmem gerekecek. Bakalım benim manikürü nasıl bulacaksınız.




Iki kat gabrini mavi renkli ojeden sürdüm. Aslında tek katta tam kapatmayı sağlamıştım ama emin olamadım ve tekrar geçtim. Tam olarak kuruduğuna emin olduktan sonra ( kuruma işlemi ombre için çok önemli) kireç beyazı ojemle uçlarına ombre yaptım. Böylece kar yağmış ve yerde birikmiş gibi bir izlenim oluşturdu. Noktalar kürdan ile yapıldı. Kardan adamsa yine kürdan yardımıyla çizildi.

Kullandığım ojeler; 


Mavi Gabrini elegant mirror colors m 09
Beyaz Flormar 400
Siyah Flormar 313
Kırmızı Avon
Turuncu Pastel 85

Umarım beğendiniz. Bir başka manikürde görüşmek dileğiyle. Sevgiyle kalın :)










10 Aralık 2013 Salı

Sedef'in Evreni Çekilişi

Sedef'in Evreni | Özel Gün Fotoğrafçısı Sedef Erhan: 21 Hediye&21 Aralık | Yeni Yıl Yeni Hediyeler Çek...: Yeni Yıl Yaklaşırken, sevdiğim ve merak ettiğim ürünlerden oluşan güzel bir paket hazırladım sizler için. Bakım ürünleri ve makyaj ürünl...

Sargita Der Ki: SARGİTA DER Kİ ; İKİNCİ ÇEKİLİŞ ZAMANI !!

Sargita Der Ki: SARGİTA DER Kİ ; İKİNCİ ÇEKİLİŞ ZAMANI !!: Hepinize merhabalar canlarımm, Çok sevinçliyim çünkü bugün tam olarak iyileştiğimi hissediyorum. :) Biliyorsunuz ki bu hafta içinde ilk ç...

9 Aralık 2013 Pazartesi

Gün Batımı Tırnak Tasarımı






Herkese merhaba. Yine yine yine bir tasarım, yine tırnaklar, yine ojeler. Bu tırnak sanatı bir derya deniz arkadaşlar. Sonu yok İstediğin her şeyi yapabilirsin. Ne istersen, sana kalmış. Ben de bugün gün batımındaki ambiansı tırnaklara taşımaya çalıştım. Bakalım beğenecek misiniz. Ben aşık oldum bu çizime.


MAKYAJ KELEBEĞİ: MAKYAJ KELEBEĞİ YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

MAKYAJ KELEBEĞİ: MAKYAJ KELEBEĞİ YILBAŞI ÇEKİLİŞİ: Yepyeni bir yıla adım adım yürürken minik bir hediye çekilişi yapmak istedim.Bir izleyicim aşağıdaki ürünlerin sahibi olacak.Sizin için seç...

8 Aralık 2013 Pazar

G.nin Yılbaşı Manikürleri İsimli Etkinliği

Daha önce de şu yazımda belirttiğim gibi Sevgili G. nin Yılbaşı Manikür etkinliğinden bahsetmiş ve katılacağımı dile getirmiştim. Ve katıldım.


Üçüncü Paylaşım olan Candy Cane'e yetişebildim ve etkinlik için bir manikür hazırladım. G. nin o yazısına şuradan ulaşabilirsiniz. Benim bu etkinlikten haberdar olmamı sağlayan Begüm'e de teşekkür ediyorum.

Ve hazırladığım manikür;




Yaptık işte bir şeyler :) Siz de katılmak için G. ye mail atabilirsiniz. Yarının konusu "Snowman" bakalım neler çıkacak ortaya. İzlemeye devam edin :)

Öpüklüyorum herkesi :)




OnYüzMilyonOje Artık İnstagram'da Heleloyyyy \o/

Merhabalar. Bilindiği üzere bloğum bir tırnak tasarım bloğudur. Bu yüzden mümkün olduğunca görsellik taşımalı diye düşünüyorum ve hem içeriği zenginleştirmek hem de daha sık paylaşımlar adına İnstagram'a dahil olmuş bulunmaktayım. Sitemin sol tarafında izleyiciler kısmının hemen altında paylaştığım fotoğrafları görebilir ya da instagram'dan beni takip edebilirsiniz. Takip etmek için şu linke tıklayabilir ya da instagram'a girdiğinizde @onyuzmilyonojee kullanıcı adlı hesabımı aratarak bulabilirsiniz. Blog yazmak uzun zaman alan bir durumdur. Ben günde bazen iki belki daha fazla tasarım üretiyorum ve bunları anlık İnstagram'da paylaşacağım. Bu sayede bu tasarımlara sıcağı sıcağına ulaşma imkanı doğacaktır size. Umarım ziyaret eder ve takibe değer bulursunuz.

İnstagram Hesabımda Paylaştığım 
En Son Kareler

Buradaki fotolara tıklayarak da hesabımı görebilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

7 Aralık 2013 Cumartesi

Kasım Ayında En Çok Kullandığım Ürünler;

Merhaba blogseverler. Bir yayınla daha birlikteyiz. Ve yine tırnaklarımızı konuşturmaya devam ediyoruz.  Kasım ayını geride bırakalı bir haftayı doldursak da gecikmiş favoriler yazımı yazmadan geçemedim.

Kasım ayı benim için çok güzel geçti ve yeni yeni ürünler aldım. Bazılarını şiddetle kullanmaya devam ediyorum. Şimdi bunlardan yaptığım derlemeyi paylaşmak istiyorum.



Mila'da çekiliş var. Mila ^-^: Çekiliş başlasın!

Mila ^-^: Çekiliş başlasın!: Hep çekiliş kazan ama hiç çekiliş yapma, olmuyor bu iş böyle :) Bir de ne zamandır dilimde ama tembelliğimden olsa gerek başlatamadım gitti...

6 Aralık 2013 Cuma

G.nin Yılbaşı Manikürleri! - G. On ThE BloG!




İşte katılacağım bir Yılbaşı Manikür etkinliği. Sevgili G. bir manikür etkinliği düzenledi. Katılmaktan zevk duyacağım bir etkinlik olacak. Sizde de katılma isteği uyandıysa kendisine bu etkinliğe katılmak istediğinize dair bir mail atabilirsiniz. "Ben beceremem, yapamam" diyenler için söylüyorum. Kimse dört dörtlük değil. Amaç paylaşmak ve kaynaşmaktır.

Herkesi sevgiyle selamlıyorum :)

5 Aralık 2013 Perşembe

☆★Yeni Yıl Süslemesi / Christmas Nail Art ☆★


Herkese merhaba. Bir mani ile daha birlikteyiz. Bu seferki yeni yıl süsü. Bakalım begenecek misiniz. Malum daha var 2014 e girmemize ama sabırsız ben daha fazla bekleyemedi. Bir de ilk defa bir yayını telefondan giriyorum. Bakalım nasıl olacak. Bu noel süsünü çok sevdim. Daha yapıabilecek bir sürü tırnak süsü var tabi. Ama ben bunları tercih ettim bu yıl. Ve 2014 e girerken de tırnaklarımda olacaklar. Yıhhi yıhhi :))


4 Aralık 2013 Çarşamba

PERİ TV: Peri'den Yeni Yıl Hediyesi: Laneige Water Sleeping...

PERİ TV: Peri'den Yeni Yıl Hediyesi: Laneige Water Sleeping...: Selam canlar! Umarım başlık sizi heyecanlandırmıştır. Belki biliyorsunuz, belki bilmiyorsunuz yaklaşık 1.5 senedir Amerika'da y...

3 Aralık 2013 Salı

Tırnaklara Smokin Deseni Nasıl Yapılır?

 Şöyle sepya efektli hoş olur diye düşündüm :)

Herkese merhaba. Bugün çok yorucu bir gün oldu benim için ama yine de sizlere bir tırnak deseni göstermeden içimin rahat etmeyeceğini anladım ve başladım çalışmaya. Smokin yaptım sizler için. Aslında bir sürü desen yapıyorum günde ama en çok beğendiğimi, uygun bulduğumu koyuyorum bloğuma. Öylesine bir nail art bloğu olsun istemiyorum. Çalışıyorum dostlar. Harbi harbi emek harcıyorum. Zaten anlamışsınızdır. Bir de şu olaya "Nail art" demek istemiyorum aslında. Genelde zaten tırnak tasarımı diye kullanıyorum. Güzel Türkçemizi yok etmemeye çalışıyorum ama arada kaçabilir yine de ağzımdan. Yapacak bir şey yok. Önemli olan niyet bana göre. Neyse efenim gelelim desenimizi yapmaya. 

30 Kasım 2013 Cumartesi

Merinos Halı Deseni Tırnaklarda :)



Günaydın herkese :) Bugün çok çok çok beğendiğim bir deseni paylaşacağım. Yine yapımı çok basit ve görüntüsü mükemmel bir tasarım. Fotoğraflara bakınca siz de anlayacaksınız zaten. Şu an bakıyorum ve bakmaya doyamıyorum tırnaklarıma. 


Çeşitli renteki ojeleri her bir tırnağıma sürdüm. Daha sonra nail art beyaz ojem ile üst ve altına çizgiler çektim.  Bu iki çizginin ortasına baklava dilimi çizdim ve kenar kısımlarına kireç beyazı ojeden kürdan yardımıyla noktalar yaptım.Ve sonra... Sonrası aşağıdaki gibi;


İşte benim halı desenim bu. 
Bu hafta birkaç çekilişe birden katıldım bir de umarım hepsi bana çıkar :))

Sevgiler..





Katıldığım Çekilişler

1. makyaj aşktır: Blogumun İlk Çekilişiyle Sizlerleyim :)):

Çekilişime Katıldınız mı?

Aslında bu çekilişi blogumun yıldönümünde yapmayı planlıyordum ama daha fazla bekleyemedim.
Kazanana yılbaşı hediyesi olsun :))
Sizler için kullanmaktan memnun olduğum ürünlerden bir derleme yaptım.