19 Şubat 2014 Çarşamba

Arkadaşlar bugün çok çok çok kolay bir desen ile karşınızdayım. Birçoğunuz bana yakınıyor. "Yapamıyoruz çok zor. " Bu sefer kaçışınız yok. Bunu herkes yapabilir ve ojelerle kürdan işimizi görecek. 

Bir bakalım nasıl duruyor bugünkü manikürümüz;

Yapılışı;
1. Base coat uygulayın.
2. Siyah ojeden iki kat sürün.
3. Siyah oje tamamen kuruduktan sonra tırnak uçlarına bol miktarda İstediğiniz renk ojeden damlatın.
4. Kurumasını beklemeden kürdan ile tırnak uçlarından tırnak dibine doğru gelişi güzel çekişler yapın.
5. Top coat uygulayın.






Bu çalışmanın videosunu çektim lakin daha kendime çok güvenemiyorum video konusunda. Çok daha ilgi çekici videolarla pek yakında youtube'dan da paylaşımlarımı göreceksiniz.

Bence oldukça kolay, hata kaldırma ihtimali son derece yüksek bir çalışma. Yağlı boya yapar gibi çalışın. Kürdan darbelerinden çekinmeyin, elinizi korkak alıştırmayın. Eğlenmek ödülünüz olsun. :)

Siz nasıl buldunuz? Beğenmeyenleriniz de olabilir. Dünkü çalışmama instagramda  biri "kusmuk gibi olmuş dedi."  :)))) Tabir biraz kabaydı belki ama eleştiri almak beni rahatsız etmiyor. Bunu da bilin lütfen. 

Sağlıcakla kalın. 



PAYLAŞ

9 yorum:

  1. bence çok güzel olmuş, haltetmiş o yorumu yapan, bayıldım ve deneyeceğim

    YanıtlaSil
  2. ben de beğenmedim açıkçası :(

    YanıtlaSil
  3. ben bunu kendu capimda denedim lakin sonuc gercekten husran oldu:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım nasil yaptin? Taban ojeyi tamamen kurutman gerekuyor sonra ucuna istedigin rengi dokup biraz beKle tam kurumasin. Sonra kürdan ile Şekildeki gibi yap olur canım. Renkleri doğru seç.

      Sil
  4. sanirim ben taban ojeyi iyi kurutmadim yada renkler birbirini cok kapatti tekrar denedigimde bunlara dikkat edicem cok tesekkur ederim bu arada cok gecmis olsun kucuk canavarlar insani boyle durumlara getirebiliyo benim kucuk canavar kardesim de 16 aylikken kafa atarak burnumu kirmisti:)

    YanıtlaSil
  5. merhabalar :) bende misafir oldum bloguna :) nail art bayıldığım şey benimde hatta çalışmalarımı da koymuşluğum vardır facebook sayfama ama gel gör ki benim de küçük bi canavarım var biraz zor oluyor yapmak. ama gayet başarılı buldum seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin sehercim ;) benim de bir oğlum var. Fırsat kalırsa yapıyorum bir şeyler.

      Sil
  6. Canım ne tür bir top coat kullanıyorsun ? Ben oje kurusun diye beklemekten bıktım. okadar vaktim yok. Seche Vite kullanıyorum. Ama o da sanki çekme yapıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ben çoğunu denedim. Şu an fiyat olarak en uygun pastelin parlatıcısını kullanıyorum gayet de başarılı kurutması filan. Sally hansen in kini merak ediyorum. Bir sonrakine onu alacağım canım.

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)