8 Mart 2014 Cumartesi

Tırnak tasarımları, ünlülerde de sıkça gördüğümüz bir sanat haline geldi. Daha önce de Rihanna'nın tırnaklarını konu alan bir yazı yazmıştım. Yenilerini eklemek için bu yayını hazırladım. Rihanna, Lady Gaga, Katty Perry, Beyonce ve ülkemizde Hande Yener oldukça sık yaptırıyorlar. Özellikle çok uzun protez tırnak kullanıyorlar. Bu şekilde son derece dikkat çekici olmuş oluyor o tırnaklar. Bunun sebebi ünlü olmaları. İşleri bu. Gündemde kalmak.



Şimdi sizi Rihanna'nın o müthiş tırnaklarıyla başbaşa bırakıyorum.











İlerleyen zamanlarda belki birkaçını deneriz.

Biz de kendi dünyamızda dikkat çekebiliriz. Bunu kimse elimizden almadı çok şükür. :) Yani sürüp sürüştürmek lazım. Tabi seviyorsanız.

Sevgilerimle. Öptüm hepinizi.

Not; Fotoğrafların hepsi bağlantı verilerek eklenmiştir.

PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Merhaba, size kişisel olarak siteniz üzerinden yeni bir ek gelir teklif etmek için yazıyorum. Güneydoğu Avrupa’nın lideri olan affiliate(Satış Ortaklığı) firması Türkiye pazarına birkaç ay önce girmiş bulunmakta ve reklam satış ortaklığı için yeni yayıncılar aramaktadır. Bu yayıncılara hem bünyesindeki kendi sektörlerinde lider olan firmaların reklamlarından satış başına komisyon vermekte, aynı zamanda yayıncıların sitelerinde, bloglarında ya da Facebook, Twitter gibi sosyal medya hesaplarından referans linkler ve banner reklamlardan gelecek yeni üye yayıncılar başına 20 Euro(Yaklaşık 61 TL.) ödemektedir.

    Diyelim sitenizdeki reklamlara ya da Facebook ya da Twitter hesabınızda verdiğiniz linke tıklayarak ayda 5 kişi yeni yayıncı olmak için üye oldu, bu durumda 100 Euro yani yaklaşık 310 tl. gibi bir rakam size ödeniyor. Günde 1 üye ayda 30 üye yapıyor, bu da 600 Euro yani yaklaşık 1 ayda ek gelir olarak 1800 TL. para kazanacaksınız demek.

    Sistem; mümkün olduğunca çok yayıncıya ulaşabilmek ve kendi reklamverenlerinin reklamlarını daha geniş bir yayıncı ağında yayınlamak + o şirketlerin satış/kar oranını artırmak için böyle bir çok katlı üyelik sistemini kullanıyor, böylece uzun vadeli kar etmeye odaklanıyor.

    Site ziyaretçi sayınız ya da sosyal medya hesaplarınızda ne kadar çok üye varsa başvuru oranı ve haliyle alacağınız komisyonda o oranda artıyor. Firma tamamen güvenilirdir ve ödemelerini düzenli yapmaktadır. Zaten firmayı Google’da araştırdığınızda bunu kendiniz de göreceksiniz. Bireysel ya da kurumsal yayıncı olma seçenekleriniz de mevcut. Firma web sitesine gitmek ve yayıncı başvurusu için http://bit.ly/1iqUkuO linkine tıklayarak detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sormak istedikleriniz olursa girisimfikirleri@gmail.com adresinden yazabilirsiniz. İyi çalışmalar ve bol kazançlar...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)