30 Nisan 2014 Çarşamba

Fırat Nail Art :)

Selamlar. Bugünün konuğu sevgili Uğur Gürsoy'un kaleme aldığı Beslenir ki bu Fırat. :) Biraz zor bir çalışma oldu benim için. Hatta tam istediğim gibi de olmadı ama en iyisi bu manikürüm oldu içlerinde. O yüzden şimdi sizinle paylaşacağım. 

Bu konseptte salçalı ekmeği ve dilinden hiç düşürmediği sözü var. 

Umarım beğenirsiniz. Lafı fazla uzatmadan görsele geçelim; 


Bu sefer fazla foto yok malesef. Çünkü çekmeyi unutmuşum.  :(

Bir başka tırnak tasarım hikayesinde görüşmek dileğiyle. 

Sorularınızı yorum kısmına bırakabilir ya da mail atabilirsiniz.


29 Nisan 2014 Salı

Avon Gel Finish Oje Serisi İnceleme

Merhaba. Bugün başlıktan da anlağınız gibi Avon marka gel finish ojelerden bahsedeceğim. Bu oje serisini orda burda sıklıkla görmemden mütevellit hemen deneme amaçlı bir tane edindim. Sarı renkli olanı oje koleksiyonumda yerini aldı. Şimdi fotoğraglarını göreceğiniz bu sarı gel finish ojeyi bu hale getirene kadar canım çıktı. Şöyle söyleyeyim; ojenin görünümü, parlaklığı göz kamaştırıcı fakat gel gör ki sürümü meşakkatli. Üç kat sürerek kelleşen yerleri opaklaştırabildim. E haliyle kuruması bu duruma çok zor oldu. Yapısı oldukça akışkan ve tırnağın belli bir bölümüne doğru yol aldı oje. Bir kısımda bolca oje varken bir kısmı kelleşti. Ve kelleşen yerlerin üzerine iki kat daha oje sürmem gerekti. 

Görsellere bakalım şimdi; 





Sonuç olarak eğer vaktiniz var ise bu ojeyi kullanabilirsiniz. Görüntüsü harika bence. Ama sanırım başka bir rengini edinmeyeceğim. Belki başka markalarda bir kaç deneme yaparım. 

Sevgilerimle.


22 Nisan 2014 Salı

Giydiğiniz Kıyafet İle Uyumlu Tırnaklar Yaratın

Merhaba herkese. Hafta sonu eşimin is arkadaşının nikahı vardı. Ben de nikah için hazırladığım kombinimi sizinle paylaşmak istiyorum. Bugün ancak firsat bulabildim yazmaya. Kombinim dedim ama tabiki tırnaklarım da işin içinde. Bugün bahsetmek istediğim farklı bir şey var. Tırnak tasarımını sevenler kadar sevmeyenler de var. Onlar sadelikten hoşlanıyorlar. Bir davete gidecekseniz siz de bugün anlattıklarımı uygulayabilirsiniz.

Önce bir bakalım;




Gördüğünüz gibi saks mavisi çok hoş bir gömlek giydim. Siz de tek renk bir gömlek veya bluz giyecekseniz aynı renkte veya renk tonunda bir oje sürün. Ve eğer şık olmanızı gerektirecek bir yere gidiyor iseniz üzerine bir glitter uygulayın. Biraz tirnaklarda ışıltı hoş olur. Ben yüzük tırnağıma bir de çiçek çıkartması yerleştirdim. Gördüğünüz üzere tasarım yapmadım. Nail arttan hoşlanmayanlar bu şekilde bir uygulama ile gayet sade ve şık olabilirler. Ben sade ve hoş durduğunu düşünüyorum. Bir de aynı renk tonlarında taşlı bir yüzüğüm vardı. Onu da taktım ve cok güzel oldum. :p
:)

Bu yazımı sadece bir fikir vermek istediğim için yazdım. Umarım yararı dokunur size de.

Sevgiler.


16 Nisan 2014 Çarşamba

Pembe Leopar Desenler

Arkadaşlar bugün leopar desen yapımını konu ediyorum. Yapılışını video olarak çektim fakat buraya yukleyemiyorun. Youtube'a yüklediğim zaman bu yayını güncelleyeceğim. Belki bu linkten instagram hesabıma ulaşarak izleyebilirsiniz. Orada paylaşmıştım. http://instagram.com/p/mxID7jO2VN/
Ama oldukça basit olduğunu söylemeliyim. Kürdan ve ojelerimizle bu deseni kolay bir şekilde yapmış olacağız. 

Fotoğraflara bakalım.



Fırçanın ucu ile gelişi güzel vuruşlar yapın. Daha sonra bu noktaların etrafına siyah yarım daireler çizin kürdanla. Hepsi bu.

Izleyebildiyseniz çok rahat yapabilirsiniz artık. 

Kocaman sarıldım.
:)

11 Nisan 2014 Cuma

Köpek ve Pati Deseni Yapımı.

Merhaba arkadaşlar. Bugün tatlı bir dalmaçyalı köpek ve onun patilerini tırnaklarımızla buluşturuyoruz. Bu tatlı ve Şirin manikür çok beğenildi. Hatta videosunu da çekip youtube'a koydum. Lakin bende vpn olduğu için ben girebiliyordum ama çoğu kişi giremedi. Ben de instagram'a yükledim. Ancak buraya telefonumdan yükleyemiyorum. Yotube kanalımdan yükledim. İzleyebilenler izlesin. Ya da instagram hesabımdan bakabolirsiniz. @onyuzmilyonojee hesabımın nick'i


Umarım beğenmişsinizdir. Izleyemeyenleri instagram hesabıma bekliyorum. Orada videosu var.

Öptüm kocaman.

7 Nisan 2014 Pazartesi

Günün Tırnakları

Merhaba dostlarım. Tırnaklarım sizlere ömür biraz. Güdük Necmi gibi kalsalar da "show must go on" :)
Bugün instagramda severek takip ettiğim ve çalışmalarını beğendiğim bir nail artist olan
@lieve91 isimli kullanıcının bir çalışmasını tıpatıp yaptım. Bu küçük tırnaklarıma bu deseni sığdırabildiğime inanamadım. Ama oldu. 
Umarım siz de beğenirsiniz. Ayrıca oldukça kolay. 


Youtube kanalima yoğunluk nedeniyle video yükleyemiyorum.  Amaartık instagram'a yükleyebiliyorum. Bu benim için sevindirici bir olay. Onu da söylemeden geçemedim.

Umarım beğenmişsinizdir. 
Öpüldünüz. 
:)

5 Nisan 2014 Cumartesi

Günün Tırnak Tasarımı

Bugün cıvıl cıvıl olalım biraz diyerek yola çıktım ve günün deseni güller oldu. Daha önce de yapmıştım ama bu biraz daha farklı. Burada asama olarak tabanda uyguladığım çizgileri göstereceğim sadece. Çünkü geri kalan kısım oldukça kolay. 




Gülleri yapmak çok kolay. Turuncu oje ile fırçanın ucunu dokunduruyoruz. Ve kürdan yardımı ile kırmızı oje kullanarak karşılıklı oval çizgiler çekiyoruz. Hatta ben çok da düzgün yapamadım yine de gül olduğu gayet belli. Hata kaldırır bir tasarım olduğunu söylemek gerek. Eminim siz de çok kolay yapacaksınız. 

:)

4 Nisan 2014 Cuma

Tırnaklara Yapboz Deseni Nasıl Yapılır?

Bugünkü konuğumuz yapboz deseni. Bu deseni uzun zamandır yapmayı düşünüyordum ama bugüne kısmetmiş. Diğer desenlere göre biraz zaman aldığı doğrudur. Çünkü dört ayrı renkte oje kullanıyorsunuz ve çizgiler muntazam olmak zorunda. Aksi halde çokdağınık oluyor ve yapboz deseninin yanından bile geçmiyor. Anlayacağınız zorluk derecesi bir tık daha fazla. Gelelim görsellere.


Önce dört farklı renkteki ojeyi düzgünce fotoğraftaki gibi sürüyoruz. Siyah oje ile dikey ve yatay çizgiler çiziyoruz. Daha sonra renklerin kenarlarına siyah noktalamalar yapıyoruz. Ardından dört rengin noktalamarını siyah noktaların içine yerleştiriyoruz.




Bugünlük bu kadar. Bir başka tırnak tasarım hikayesinde görüşmek dileğiyle.

3 Nisan 2014 Perşembe

Bebak Acıbadem Temizleme Sütü ve Bir Tırnak Tasarımı

Herkese selam. Bugün bir degisiklik yapıp Bebak Acıbadem Sütünden bahsedeceğim. Bu ürünü çok kişi kullanıyor diye aldım. Bir de ben deneyeyim dedim. Çünkü esasında temizleme ürünümden memnundum. Hala da memnunum tabi. Ancak bu üründe beni cezbeden bir kaç şey var. Bunlardan ilki cildimi hiç kurutmaması ve kullanım sonrasında krem kullanma ihtiyacı hissetmemem. Ve ve ve en önemlisi de parlaklık bırakamaması. Yani cildim oldukça mat durdu. Şimdi tüm bunların ışığında temizleme ürünlerim arasında yerini aldı kendisi. 

Şimdi de renk uyumu olduğunu düşündüğüm tırnak tasarımımı aynı kare içerisine aldım. Ve oldukça hoş durdu kanımca.



Ben çok beğendim ve tavsiye ediyorum.

Bir başka yayında görüşmek dileğiyle.

2 Nisan 2014 Çarşamba

Mart Ayı'nın Favori Tırnakları

Merhabalar. Kısa bir aradan sonra tekrar blogdayım. Hastalık, seçim ve sonrasında yaşanan olaylar yüzünden bir türlü vakit bulamadım ama sonunda kendimi hazır hissettim ve bugün sizlerleyim sonunda. Bugün Mart ayında yaptığım tasarımları derledim sizlere. Ve bir ricam var hangi tasarımı beğendiyseniz yorum kısmına yazmanızı rica edeceğim. Ayrıca instagramdan da takip etmek isterseniz @onyuzmilyonojee kullanıcı adı ile bana ulaşabilirsiniz. 

Şimdi bu tasarımlara bir bakalım nelermiş;









Numara ile belirttiğim bu tasarımlardan hangisini beğendiğinizi yorum olarak yazarsanız çok memnun olurum.

Görüşmek dileğiyle.