22 Nisan 2014 Salı

Merhaba herkese. Hafta sonu eşimin is arkadaşının nikahı vardı. Ben de nikah için hazırladığım kombinimi sizinle paylaşmak istiyorum. Bugün ancak firsat bulabildim yazmaya. Kombinim dedim ama tabiki tırnaklarım da işin içinde. Bugün bahsetmek istediğim farklı bir şey var. Tırnak tasarımını sevenler kadar sevmeyenler de var. Onlar sadelikten hoşlanıyorlar. Bir davete gidecekseniz siz de bugün anlattıklarımı uygulayabilirsiniz.

Önce bir bakalım;




Gördüğünüz gibi saks mavisi çok hoş bir gömlek giydim. Siz de tek renk bir gömlek veya bluz giyecekseniz aynı renkte veya renk tonunda bir oje sürün. Ve eğer şık olmanızı gerektirecek bir yere gidiyor iseniz üzerine bir glitter uygulayın. Biraz tirnaklarda ışıltı hoş olur. Ben yüzük tırnağıma bir de çiçek çıkartması yerleştirdim. Gördüğünüz üzere tasarım yapmadım. Nail arttan hoşlanmayanlar bu şekilde bir uygulama ile gayet sade ve şık olabilirler. Ben sade ve hoş durduğunu düşünüyorum. Bir de aynı renk tonlarında taşlı bir yüzüğüm vardı. Onu da taktım ve cok güzel oldum. :p
:)

Bu yazımı sadece bir fikir vermek istediğim için yazdım. Umarım yararı dokunur size de.

Sevgiler.


PAYLAŞ

6 yorum:

  1. Çok güzel olmuş uyumu :))

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Şık olsun diye uğraştım. Begenmene sevindim. :)

      Sil
  3. ay ba-yil-dim bu kombine, benimde böyle bir mavi gömlegim var, hemen bende deneyecegim :) Özellikle mavinin üstündeki simler hosuma gitti, güneste sahane gözükür :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu bana. Fikir vermiş oldum sana. İşe yaradığı için çok memnunum :)

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)