31 Mayıs 2014 Cumartesi

Elite Long Lasting Lipstick

Günaydın herkese. :)
Bugün yagmurlu bir gün daha. Haziran ayına gireceğiz neredeyse ama dün Bursa'ya dolu bile yağdı. Her sene mevsimler ne yapacağını şaşırıyor.

 Ben bugun erkenden uyandım ve sabahın köründe yazmaya başladım. Bloğa her gün bir şeyler yazmazsam içim pek rahat etmiyor son zamanlarda. Bariz seviyorum bu işi. Bloğuma saygı ve sevgi duyurum. Zaten başka türlü de çekilmez bu iş. Bir sürü derdi var. Çok vakit alıyor. Bazı firmaların saçmalıklarını çekmek zorunda kalıyorsun. Deli gibi yazı yazıyorsun, yayınlıyorsun çok az kişi okuyabiliyor bazen. Bunlar tamamen motivasyon kırıcı şeyler. Blog yazmayı sevmiyorsan çekilecek gibi değil.

Neyse konuya bir türlü giriş yapamadım ama şimdi başlıyorum. Bugün dün kullandığım Elite Long Lasting Lipstick 117 den biraz bahsedeceğim size. Bu ruju Elite Kozmetik ile birlikte yaptığımız instagram çekilişine koyduk. Ben de bir deneyeyim dedim. 

Rujun görseli;


30 Mayıs 2014 Cuma

Mayıs Ayında Yaptığım Manikürler

Selam
Biliyorsunuz ki her yaptığım manikürlerden bir kolaj yapıyorum. Bu ay biraz erken paylaşacağım çünkü bir kaç gün daha ne tırnak tasarımı yapacağım ne de oje süreceğim. 

Evet işte bu ayki çalışmalar; 



29 Mayıs 2014 Perşembe

İnstagram'da Elite Kozmetik Sponsorluğunda Çekilişim Var

Merhabalar yeniden. 

Dün akşam saatlerinde instagramda Elite Kozmetik sponsorluğunda bir çekiliş başlattım. 

Ürünler; 


28 Mayıs 2014 Çarşamba

Elite Ojeler Ve Swatchları

Merhaba arkadaşlar. Bugün biraz da Elite marka ojelerden bahsetmek istiyorum. Geçenlerde Elite Kozmetik'ten gelen ürünlerin arasında bir sürü oje vardı. Benim gibi oje manyağı birini yeterince tatmin etti. Bu ojelerden daha denemediklerim var. Onları da ilerleyen zamanlarda yayınlayacağım. Ama bugün altı adet oje seçtim içlerinden ve uyguladım. Harika göründüklerini düşünüyorum.

Paketten çıkan ojelere bir bakalım;


 Ve işte o altı adet oje ve swatchları.

27 Mayıs 2014 Salı

Misafir Yazarım Olur musun?

Merhaba arkadaşlar. 
Bugün daha önceden kararını aldığım ancak bir türlü uygulamaya koyamadığım Misafir yazarlık fikrini gerçekleştirmek için bu yazıyı hazırladım. Umarım misafir yazarlarım çok olur ve ben de onları yayınlamaktan keyif alırım. Her ay bir konuk yazar almayı düşünüyorum. İsterseniz konuk yazarlık için dikkat edilmesi gereken durumlara bir göz atalım. O şekilde anlaşmamız daha sağlıklı olacak.

1. Yazılar güncel ve orijinal olmalı. Daha önceden bloğunuzda veya başka bir yerde yayınladığınız yazıları kabul edemiyorum.
2. Yazılar misafir yazara ait olmalı.
3. Yazıları çok kısa tutmayalım lütfen.
4. Yazılar bilgilendirici olmalı. Yani kullandığınız ürünle ilgili deneyimlerinizi yazmalısınız.
5. Yazınızın girişi için kendinizi ve bloğunuzu tanıtan bir paragraf hazırlayın. Ve blog yazmaya ne zaman başladınız? Neden blog yazıyorsunuz? Bu soruları cevaplayarak bloğunuzu anlatın.
6. Aşağıdaki konulardan birini seçebilirsiniz.

Yazı için seçebileceğiniz konular;

a. Favori Bahar Ojelerim
b. Sevdiğim ve yapmaktan keyif aldığım tırnak tasarımlarım.
c. El ve tırnak bakım rutinim.
d. Manikür rutinim.
e. Ayak bakım rutinim.

Bu konulardan birini seçerek lütfen bana mail atınız.  Eğer ekleyeceğiniz bir konu var ise ve bu konulara yakınsa mail ile bunu belirtiniz. Yazı hazırlayamayacak olanlar lütfen talepte bulunmasın arkadaşlar. 

Her ayın ilk haftasını yazının yayınlanacağı zaman olarak belirledim. Lütfen bu zamanı geçirmeyelim.

Maillerinizi bekliyorum.

Bol bol yazı yazalım bol bol blog okuyalım.
Görüşmek üzere.
:)




Çekiliş Duyuruları

1. Little Butterfly: ESSENCE İLE YAZ ÇEKİLİŞİ:                                                                         Selamlar :)) Essence ürünlerini sevmeyenimiz yok galiba. Bende essence markasına ait bir çok ürünü severek kullanıyorum, farlarına ve glosslarına bayılıyorum, ojeleri ayrı bir güzel. Zengin renk seçeneği ile bizi bizden alıyor diyebiliriz.



--------------------------------------------------------------


-----------------------------------------------------------------------
3. Bakımlı Kedinin çekilişi


--------------------------------------------------------------------

4. Berrak'ın çekilişi


Farmasi Angel İnnocence Body Mist

Günaydın dostlarım. Geçenlerde Farmasi Kozmetik'ten gelen ürünler arasında Angel innocence vücut spreyi de vardı. Ve ben ilk geldiği günden itibaren kullandım. Herhalde bir haftayı geçmiştir. 

Ürünü bir hatırlayalım;

26 Mayıs 2014 Pazartesi

Oje Olayına Çağ Atlatan 26 İnanılmaz 'Tırnak Sanatı'

Farklı farklı film, dizi, animasyon, oyun ve daha birçok şeyden esinlenerek yapılmış harika tırnak sanatlarını görünce çok şaşıracaksınız.

1.Yukarı Bak

Farmasi Kozmetik'ten Gelen Güzellikler

Herkese mutlu Pazartesiler diliyorum. 
Geçenlerde Farmasi Kozmetik'ten güzel bir paket aldım. Ürünlerin hepsini deneme fırsatı bulamadım daha. Ancak denemek ve yorumlamak için sabırsızlanıyorum. Gönderdiklerinin içinde sadece vücut spreyini kullandım.

Bir bakalım neler gelmiş;

25 Mayıs 2014 Pazar

Flormar Jelly Look JLO6 Amaranth

Bloğumun bugünkü konuğu Flormar Jelly Look JLO6 Amaranth oje. Flormar'ın yeni gözdesi. Ve benim de tabi. Deneme amaçlı bir adet aldım yine. Bu oje yorumu için biraz geç kalmış olabilirim. "Geç olsun güç olmasın." Diyelim biz yine. Flormar'ın bu jelly look serisi son zamanlarda sıkça konuşulan oje serilerinden biri. Jelly look yani jel görünümlü ojeleri bir çok blogger paylaştı tabi bloglarında. Bugün bu ojeyi bir de benden dinleyin.

Bu ojeyi sürünce o kadar hoşuma gitti ki anlatamam. Son derece başarılı bulduğumu söylemeliyim. Jelly look ismini hakkını verdiğini düşünüyorum. Fotoğraflardan da biraz sonra göreceksiniz. Kararı siz verin. Ayrıca yazının sonunda bir sürprizim olacak. :)

Bu fotoğrafta iki kat sürülmüş halini görmektesiniz;

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Spirit Tırnak Süsleme Şeritleri ve Bir Tasarım

Merhaba herkese. 
Aslında bu yayınımı daha erken yayınlamayı düşünüyordum ama araya deprem girdi. Ben ki depremden ödü kopan bir insan olarak sokaklara döküldüm ve daha yeni yeni kendime geliyorum. Komşularım "gir eve" diye diye bir hal oldular. Oğlum da yanımda tabi. O yüzden de çok endişelendim. Bu arada Bursa'da yaşıyorum. Çanakkale merkezli bir depremmiş sanırım ama bayağı şiddetli ve uzun sürdü gibi geldi bana. Neyse ki kazasız belasız atlattık. Ancak artçıları olacak gibi. Allah hepimizi korusun.

Spirit Tırnak Süsleme Şeritlerini alalı epey olmasına rağmen bir türlü uygulamaya ve yayınlamaya fırsat bulamadım. Watson's dan almıştım. Fiyatı 12 ya da 17 TL civarındaydı sanırım. Hatırlayamıyorum tam olarak yanlış bir bilgi vermeyeyim. Bu şeritler iki şekilde kullanılabilir.

Dilerseniz fotoğraflarla bir görelim;
Ambalajı bu şekilde;
Spirit Tırnak Süsleme Şeritleri
Spirit Tırnak Süsleme Şeritleri


22 Mayıs 2014 Perşembe

Onyüzmilyonoje Twitter'da

Selam. 
Bu yazımda daha önce hiç bahsetmediğim Twitter hesabımdan bahsedeceğim. 
Neden bahsetmedim bilmiyorum ama artık zamanı geldi sanırım. Twitter'da 2011 yılının Haziran ayından beri varım. Ancak o zamanlar bloğum yoktu tabi ve ben çok da aktif değildim. Hatta "off çok sıkıldım." tarzı ergen tweetlerle geçiştiriyordum. Zamanla Twitter'ın önemini kavramaya başladım. Güzel hesapları takibe aldım ve çok şey öğrendim. Siyasi hesaplardan tutun da gırgır hesaplara kadar bir çok fenomen hesabı takibe aldım. Zamanla bazılarından sıkılıp yeni keşiflere daldım. Güncel olayları timeline'ıma bakarak anında takip etme imkanı buldum. Bloğumu oluşturduğumda ise ünlü kozmetik firmalarını takibe aldım ve yeniliklerini takip ettim. Böylelikle bloğuma malzeme yaratma fırsatım olmuş oldu. Blogger arkadaşlarımın hemen hepsini takip etmeye özen gösteriyorum. Çünkü her biri benim için çok değerli. Her bir blogda öğrenecek çok şey buluyorum. Tabi aktif olması benim için baş kriter. Uzun zamandır yazmayanı takipten çıkarıyorum. Bu bütün sosyal medya hesaplarım için geçerli. Yoluma emek veren bloggerlarla devam etmek istiyorum çünkü.

Twitter hesabım da neler var?


Öncelikle Twitter hesabımı sadece oje tasarımlarımla sınırlı tutmadığımı söylemeliyim.
Bu hesapta her şey var. 
Şiir, güzel sözler, mutlu olduğum zaman ağzımdan çıkan kelimeler,
Ünlü düşünürlerden seçmeler,
Fırat, baattin, 
Ojelerim,
Tırnak tasarımlarım,
Alışverişlerim, 
Gece uyuyamadığımda sarıldığım cümleler,
Okuduğum kitaplar,
Örgülerim, 
Katıldığım çekilişlerin duyuruları,
Kozmetik ürünlerim,
Siyasi fikirlerim,
Gezi olayları.

Hepsi bu hesapta. 

İncelemek isterseniz;

https://twitter.com/nedengul

Ben de blogger arkadaşlarıma geri donmeye çalışıyorum ama çoğunun twitter hesaplarından haberdar değilim. Bana ulaşırsanız sevinirim. 

Tüm izleyicilerime sevgilerimle :)


21 Mayıs 2014 Çarşamba

Wet'n Wild Shine E467 - Night Prowl Oje İnceleme

Herkese yeniden merhaba. 
Kısa bir aradan sonra elim ne kadar da yazmaya gitmese de bir şekilde devam etmek zorundayım. Soma'da yaşananlar hepimizi derinden etkiledi. Bir daha yaşamamasını dilemekten başka bir şey yapamıyorum şu anda. Ama bu yaşananlar asla unutulmayacak. Her zaman hatıralarımda acı bir gün olarak kalacak. Sorumluların bir gün cezasını çekeceğini umuyorum. 

Wet'n Wild markası ile Gratis sayesinde tanıştım. Malum Bursa'ya yeni geldiler. Ve ben de bu güzel ojeyi almıştım. Kendisiyle şu an aşk yaşıyorum. Bu kadar güzel olabileceğini kestirememiştim. Ama tahminimden de iyi çıktı.



16 Mayıs 2014 Cuma

AUDREY : Bloggerlar SOMA için el ele...

AUDREY : Bloggerlar SOMA için el ele...: Soma'daki vatandaşlarımıza yardım etmek isterseniz; Soma mağdurları yardım kampanyası Soma'da babasız kalan çocuklar

14 Mayıs 2014 Çarşamba

MADENCİ-Karanlıklarda Aydınlık Arayan Adam

MADENCİ-Karanlıklarda Aydınlık Arayan Adam *


"Kozlu kurbanlarına ithaf yaşamın kıyısında... boynu bükük bir çiğdemin külleri maviye karışırken henüz çiçeğe deymemiş... tomurcuklar düşüyordu arzın koynuna hayatın kömür kokulu zeytin gözlerinden ... ve pas tutmuştu güneş simsiyah günahlar yükseliyordu...bembeyaz karlar ülkesinden iki serçenin düğününe davetliydim... gidemedim...! acı üstüne acı sızdı içimdeki yel değirmenlerinden sanki düşüverecekti uyuklayan ay kalbi kırık bir maziye kabuk bağlamış hüzün iskelesinden ... oysa ben...! uykusunda gezinen karanlığı öptükçe zenci yüzümün terkisinde... apak yüreğime saplı güller açacak ve düş kırıntılarını toplayan güvercinler uçacak sanırdım gözlerimin güvertesinden . meğer...kara ölümün gölgesine basmışım -ki hiç yorulmamıştı ölüm öldürmekten- yeni tuzaklar kuruyordu ecel -ki çukursu bir uçurumun göçük sesidir o- dumanı tüten günce küllerinden yaşam uçup giderken avucumda sarı yeleli atlar koşuyor... boncuk boncuk ter damlıyordu baretimden martılar kırmızı içiyordu sahili dövmekten sıkılmış yetim bir dalganın... oraya buraya savurduğu madenci gömleğinden ... isyan mevsimiydi mevsimlerden saçları dağınık bulutlar kayıyordu irem bahçelerinden cennet gülünün cehenneme... cehennem ateşinin cennete yakışmadığın bilsem de acemisiydim ölümün... karaelmasla açtığım dehlizlerde boğulurken .... her seferinde kendini bir eksiltmek için eceline kazma vuran... -karanlıklarda aydınlık arayan- ekmeği ateşten bir madenciydim ben söyleyin bana! ... yedi kat yeraltında bedeninde açılan mağara kömür tozuyla doluyken hangi karanlık korkar ki güneşten ... .. /ey grizu kokulu cüce hayat...! zamandın sen...ölümden çaldığım ben artık... düşleri bağbozumu...hüzzam gülüşleri yitik yorgun düşmüş bir albatrosum...tütün sarısı bir ağıtta dudakları kenetli...gözlerinin nuru bitik donmuş bir toz bulutuyum... buzul mavisi bir sarkıtta/ . //biliyorum...! bütün ömür/-kömür- trenleri ölüme gider çekiyorum öyleyse denizinden dalgalarımı dudaklarında unuttuğum sabıkalı 3 Martı geri ver// "

 1993 *tahsin özmen,bez bebekler de üşür,çatım ajans&baskı yay,ank,2006

Alıntıdır.

Kaynak

Çok üzgünüm dostlarım. İnsan hayatının ne kadar değerli olduğunu düşünüp duruyorum. 
Çocuklarımız, kadınlarımız, işçilerimiz, insanlarımız hayata gözlerini yumuyor ve biz hiçbir şey yapamıyoruz.
Bazı ölümler kader değildir...

Makyaj Maceraları: İLK BLOG ÇEKİLİŞİM ! :)

Makyaj Maceraları: İLK BLOG ÇEKİLİŞİM ! :): Merhaba kızlaar, Yaklaşık 3 haftadır hatta belki daha uzun süredir çekiliş yapma düşüncem vardı.İstediğim ürünleri azar azar alarak sonund...

13 Mayıs 2014 Salı

Gabrini Elegant Mirror Colors M09 Oje İnceleme ve Bir Tasarım

Herkese merhaba, Yine bir oje incelemesi ile birlikteyiz. Bu sefer Gabrini marka ojeden bahsedeceğim.. Gabrini markasını uzun süredir kullanıyorum ve oldukça memnunum. Özellikle ojelerinin harika renkleri var.

Bugün mavi renkli ojesinden bahsedeceğim. Bu saks mavisi oje harikalar yaratiyor.


Mim / Tek Kelime ^_^

İyi geceler. Yine bir mimle karşınızdayım. Sevgili CrocusInSun tarafından tek kelime tag için mimlendim. Bu eğlenceli mime katılmak çok hoş. Mimleri seviyorum, çünkü bloğumu canlı tutuyorlar ve blogger arkadaşlarlarımla etkileşimimi artırıyor.

Bu mimde sorular var ve cevap olarak tek bir kelime veriyorsun. İlk aklıma geleni yazacağım ben. Bakalım neler çıkacak. Ben de merak ediyorum açıkçası.

- Telefonun nerede?
Elimde.

- Partnerin?
Eşim.

- Saçların?
Dalgalı.

12 Mayıs 2014 Pazartesi

Elite Nail Lacquer 320 ve 723

Herkese yeniden merhaba. Geçen gün Elite Kozmetik'ten gelen ürünlere bir giriş yapayım istedim. Ojeler aklımı başımdan aldı. Ben de hiç zaman kaybetmeden denemeye koyuldum. Kırmızı-bordo renginden başlamak istedim. Sürüm sonrası çok güzel bir tablo vardı karşımda. Fotoğrafa yansıtmaya çalıştım. Ancak her zamanki gibi gerçeği çok daha güzel durdu. 

İşte o oje: Elite nail lacquer 320

 Burada iki kat sürdüm ancak tek kat bile işinizi görür.

11 Mayıs 2014 Pazar

En Son Aldığım Oje ve Yüzükler

Günaydın herkese. Mutlu bir hafta sonu hala ve hala devam ederken ben de sizlere yeni aldığım ojeleri göstermek istedim. Geçenlerde Bursa'da açılan Gratis'e gittim. Ancak ne goreyim?  The balm alma, wet & wild standını talan etme hayallerim suya düştü. Çünkü testerları bile alıp gitmiş insanlar. Gözlerime inanamadım. Ben de sinirimden sadece oje alıp çıktım. Bir daha ne zaman giderim bilmiyorum ama umarım o standlar dolar ve ben de istediğim güzeli yuvasına getiririm. 

Gratis' ten daha önce kullanmadığım ojeleri tercih ettim. Ve nasıllar hiç bilmiyorum. Ama kısa bir süre sonra bloğumu şenlendirecekler.

İşte o ojeler;

Wet & wild, Essence ve Betty Boop marka ojeleri kaptim geldim. 

Severek Takip Ettiğim Tırnak Tasarımcıları

Merhaba arkadaşlar. Bugün size benim de severek takip ettiğim, ilham aldığım ve tasarımlarından esinlendiğim yabancı tırnak tasarımcılarından bahsedeceğim. Bunlardan ilki benim için önemli bir isim. Çünkü onun videosunu ilk kez izlediğimde kafamda bir şeyler oluştu. Tırnak tasarımı yapmaya onun sayesinde başladım. Bu isim sosyal medyada "Cutepolish" nicki ile tanınıyor. Ne yüzünü gördüm ne de ismini biliyorum uzun yıllardır bu işi yapıyor.Bir youtube kanalı var ve her videosu bir milyondan fazla hit alıyor. Youtube'da iki milyona yakın takipçisi var.Ha belki kendisinden daha yetenekli tırnak tasarımcıları var ama o en eskilerden ve bir fenomen. İnstagram'da 500k'yı geçkin takipçisi var. Twitter'da ise 60k + takipçi elde etmiş.

Son tasarımı:



---------------------------------------------------

9 Mayıs 2014 Cuma

İnstagram Günlüğüm

Merhaba. Bu yayınımda son zamanlarda instagramda neler paylaştığımı göreceksiniz. Bloğa fırsat bulamayınca instagram'a dadanıyorum. Çok güzel bir ortam olduğunu düşünüyorum. En sık kullandığım sosyal medya hesaplarımdan biri ayrıca. Gayet pratik. 

Neler paylaşmışım bir bakalım; 

Biraz sanatsal bir çalışma

Elite Kozmetik'ten Gelen Güzellikler

Herkese merhaba. Birkaç gün önce Elite Kozmetik'ten içinde çok güzel ürünlerinin olduğu bir paket aldım. Bloğuma erişimde sorunlar yaşandığı için aynı gün yayınlayamadım. Domaini yurt dışına taşıtınca sorun halloldu. O kadar emek veriyorsun ve sitene girilemiyor. Bu gerçekten can sıkıcı. Bugün ise açıldığını görünce hemen paylaşmak istedim. Elite kozmetik o kadar güzel ve bol ürün yollamış ki görünce çok mutlu oldum. Bu pakette yok yok.

Toplu fotoğrafa bir bakalım;


Ve vazgeçilmezim ojeler. O kadar çoklar ki hangisinden başlayacağımı bilemiyorum. Ama hepsi çok yakında blogda ayrıntılarıyla yerini alacak.


Makyaj sabitleyici


Ruj


Dipliner


Eyeliner


 Rimel


Bir ruj daha


 Allık



Hepsini denemek için sabırsızlanıyorum. Ürünler hakkındaki yorumlarımı merak ediyorsanız izlemede kalın.

İlk hangi ürünü merak ediyorsanız ondan başlayacağım. Lütfen yorum kısmına yazın.

Yorumlar gelene kadar siz de sitelerinde bir gezintiye çıkmak isterseniz linkini aşağıya yazıyorum.

Elite Kozmetik internet  sitesi;
www.elitecosmetic.com

Elite Kozmetik'e tekrar teşekkürler.
 Görüşmek üzere.





5 Mayıs 2014 Pazartesi

Amerika'nın ünlü SPA markası Bliss’in efsane sıkılaştırıcısıyla 28 günde yaza hazırlanın!

Her sene olduğu gibi yaz aylarının yaklaşmasıyla, portakal kabuğu görünümünden kurtulma derdi yine gündemimizin en üst sırasına oturdu.
Ne yapacağız? Doğru besleneceğiz, bol su içeceğiz, spor ve masajla dolaşımı hızlandırıp portakal kabuğu görünümünden kurtulmaya çalışacağız.
Yeterli mi?
Tabii ki hayır!
Vücudumuzu kusursuz hale getirmek için her yolu denememize rağmen maalesef çoğu zaman istediğimiz sonuca ulaşamıyoruz. Beslenme alışkanlıklarımız, hayat tarzımızda yapacağımız çeşitli değişikliklerin yanı sıra aslında doğru ürünü kullanmamız da gerçekten çok önemli. Ancak bu şekilde pürüzlü ve portakal kabuğu görünümlü cilde, onarıma başlaması için gerekli donanımı sağlayabiliriz.
Kısaca yaz aylarının yaklaşmasıyla gelen bikini sezonunun bir kabusa dönüşmesini istemiyorsanız bu yazımızı mutlaka okuyun çünkü efsane sıkılaştırıcı ürün nihayet Türkiye’de!
Amerika’nın en iddialı markalarından bliss’in, ünlü sıkılaştırıcı ürünü fatgirlslim, bu yaz sizi bu dertten kurtarmak için eczanelerde yerini aldı.
Geçtiğimiz yıllarda farklı yöntemler deneyip hayalinizdeki vücuda kavuşamadıysanız, New York’un dünyaca ünlü Bliss Spa’sından doğan “fatgirl”serisi ile tanışma vaktiniz artık gelmiş demektir.
Basında da sıkça yer aldığı gibi birçok ünlü model, televizyon, sinema yıldızı, dünyaca ünlü popstar gündüz ve gece kreminden oluşan bu özel seriyi kullanmayı tercih ediyor.
Aslında bu çok da şaşırtıcı değil çünkü bliss’in dünyada çok tercih edilen bir marka olmasının yanı sıra, bu serinin klinik çalışmalarla da kanıtlanmış çok fazla etkisi bulunuyor.
Örneğin; yapılan araştırmalarda kullanıcıların
• %87'si sıkılaştırıcı etkiyi,
• %85'i inceltici etkiyi,
• %73'ü portakal kabuğu görünümünde azalmayı gözlemledi.*
İşte bliss efsanesinin sırrı!
Efsane bliss fatgirlslim-vücut toparlama ve sıkılaştırmaya yardımcı gündüz kremi, kapsüle edilmiş patentli Qusome© kafein teknolojisi ile portakal kabuğu görünümünü azaltmayı desteklerken, cildi sıkılaştırmaya da yardımcı oluyor.
Ayrıca bliss’in bu serisinde bir de fatgirlsleep-vücut toparlama ve sıkılaştırmaya yardımcı gece kremi bulunuyor. Serinin gündüz kreminin tamamlayıcısı olan bu gece kremi, kapsüle edilmiş formülü ile siz uyurken 6 saat boyunca vücuda etki ediyor ve portakal kabuğu görünümlü bölgeleri pürüzsüzleştirmeye yardımcı oluyor. Gece kreminin içeriğinde gündüz kreminden farklı olarak yatıştırıcı özelliği olan lavanta ve lotus çiçeği özü bulunuyor. Bu özler uyku esnasında etki göstererek vücudun kendini yenileme sürecine destek oluyor, böylece “sıkı” bir uyku çekmenizi sağlıyor!
Kullanımı ise çok basit. Her sabah fatgirlslim’i 20-30 saniye boyunca portakal kabuğu görünümlü bölgelere masaj hareketleri ile uygulayabilir ve hemen emildiği için ardından hızla giyinebilirsiniz. Akşamları da yatmadan önce fatgirlsleep’i yine aynı şekilde uygulamanız yeterli!
Üstelik kısa bir süre için eczanelerden 1 adet fatgirlslim ve 1 adet fatgirlsleep aldığınızda, hediye olarak masaj aparatına da anında sahip oluyorsunuz.
Bu aparatın özel tasarlanmış yüzeyi ile masaj yaptığınızda, bu muhteşem iki ürününün cilt tarafından daha iyi emilmesini sağlayabilirsiniz. Problemli bölgeye aşağıdan yukarıya ve dışarıdan içeriye hareketlerle, hafifçe bastırarak ve bileğinizi sağa sola doğru bükerek uygulamanız gerekiyor.
Ayrıca bu aparatı sadece kremlerinizle değil, duş esnasında da kullanabiliyorsunuz.
Daha etkili bir çözüm için bu bakım serisi ile birlikte düzenli egzersiz yapmayı ve sağlıklı bir beslenmeyi de unutmamalısınız.
Bu efsane seriyi ve bliss markasının diğer tüm ürünlerini Türkiye’de sadece yetkili eczanelerde bulabilirsiniz.    
Yetkili eczanelere ulaşmak ve daha detaylı bilgi için
 www.blissturkiye.com sitesini ziyaret ediniz.      
* Bağımsız laboratuvarlar tarafından yürütülen test sonucudur. Etkileri 28 günü kapsayan klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

Pratik Renk Geçişli (ombre) Oje Nasıl Yapılır?

Herkese Günaydın. Bugün renk geçişli oje yapacağız. Ama bu sefer çok daha pratik olacak. 
Önceki ombre yazılarıma buradan ulaşabilirsiniz. Eski ombre yazılarımda bahsettiğim üzere, ombreyi biz beyaz ojenin üzerine uyguluyorduk. Bu sefer hiç beyaz oje kullanmadan tabanda olmasını istediğimiz ojenin üzerine uygulayacağız.

Ben tabanda Flormar'ın 397 numaralı ojesini kullandım ve ombre için ise Golden Rose'un jolly jewels serisinden 116 numaralı ojesini kullandım.




Taban rengimin çok belirgin olmasını istemedim bu sefer. Çünkü ombre yapacağım glitteri ön plana çıkarmak istiyordum. Ve öyle de yaptım. Sonuç ise harika. Hem pratik hem de çabuk kuruyor. Renkli bir glitteri tercih ettim çünkü ombremin belirgin olmasını istedim.

Siz de bu pratik yöntemi uygulayarak glitter ojeleriniz ile ombre yapabilirsiniz.

Fotoğraflara bakalım; 


 Birinci aşama;  taban ojeyi sürdükten ve tamamen kurumasını bekledikten sonra glitteri uçlara gelişi güzel, sanki french yapıyormuş gibi sürmek.

İkinci aşama bir süngere glitter ojeyi yedirip tırnakların uçlarına dokundurmak. Eğer makyaj süngeriniz yok ise bunun için kulak çubuğu ya da küçük far süngeri de kullanabilirsiniz.

Mükemmel parlaklık için top coat sürmeyi unutmayın.

Beğendiniz mi? Uygulayabilir misiniz?
Yorumlayın lütfen.
:)

Hoşçakalın. 

4 Mayıs 2014 Pazar

Günün Tırnakları

Bugün dün incelemesini yaptığım Flormar Supershine Shine And Hot Perfect Polish 49 nolu ojenin üzerine bugün bir tasarım yaptım. Oldukça güzel bir baz oje oldu benim için. Üzerine koyu renk oje kullanarak karartmak istemedim ve beyaz oje ile desenler yaptım. Her bir tırnağa değişik desen uyguladım. Gayet hoş durduğunu düşünüyorum. Siz de açık renkli ojeleri baz olarak kullanıp üzerine beyaz oje ile değişik desenler yaparak baharın gelişini kutlayabilirsiniz. :) Benim bu baharlık tırnaklarımla neşem yerine geldi. Umarım size de keyifli gelir. 

Şimdi bu tatlı tasarımı görme zamanı; 


3 Mayıs 2014 Cumartesi

Flormar Supershine Shine And Hot Perfect Polish 49

Sevgili izleyicilerim. Bir yayında daha birlikteyiz. Bugün çok mu çok tatlı bir oje tanıtacağım size. Daha doğrusu bir inceleme yazısı olacak. Bu ojeye resmen aşık oldum diyebilirim. Ah kaç tane aşkım var bir bilseniz. :)

Şu tatlılığı önce bir görelim sonra üzerine konuşuruz.

 Bu fotoğrafı balkonda çektim.

2 Mayıs 2014 Cuma

Nisan Ayı Favori Tasarımlarım

Herkese Günaydın. Dün de bahsettiğim gibi bugün Nisan ayında yapmış olduğum tırnak tasarımlarından en sevdiklerimi sizlerle buluşturmak istedim. Bunu yapmamın sebebi hem neler yaptığımı gözden geçirmek hem de sizler tarafından en çok beğenilenleri belirlemek. Böylelikle izleyicilerimin talepleri doğrultusunda tasarımlar yapabilmek. Ben de Nisan ayından bir kolaj hazırladım. Bu yayını okuyan arkadaşlarımın favorisini yorum kısmına yazmanızı rica edeceğim. Çok vaktinizi almayacak. Sadece en beğendiğiniz ya da beğendiklerinizi numaralarını yazarak belirtin. Sizden minicik bir rica. 

İşte geçtiğimiz ayki favoriler;


Evet en çok hangisini beğendiğimiz?  Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.

Hoşçakalın.
:)

1 Mayıs 2014 Perşembe

Maniswap Nedir?

Herkese merhaba. Bugün bir nail art terimi olan 'Maniswap'ı konu aldım. Uzun süredir haberdar olmama rağmen böyle bir etkinliği yeni gerçekleştirebildim. Bugün de sizlere bu mini etkinliğin nasıl yapıldığını anlatacağım. 

Bu tahmin ettiğiniz üzere ingilizce bir terim.  Türkçesi manikür takası demek. Ancak tabi bu haliyle kullanılmıyor. Sosyal medyada özellikle instagram'da bu etkinlik nail artisler tarafından sıkça yapılıyor. İki nail artist aralarında anlaşıp birbirlerinin eserlerinden bir tanesini seçip o tasarımı tırnaklarına uyguluyor. Ve fotoğrafları kolajlayıp sosyal medyada paylaşıyorlar. Amaç tamamen eğlenmek. Biraz da takipçi paylaşımı yapmak. Yani her iki tarafı da takip eden kişiler diğer nail artistleri görüp onu da takibe almak isteyebiliyorlar.

Ben de sevgili Zeynep ile bir maniswap yaptım. Instagramda beraber paylaştık bu çalışmamızı. Çok güzel bir çalışma olduğunu söyleyebilirim. Dilerseniz hep birlikte bir göz atalım. Fotoğrafla beraber anlatmak istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. 


Burada oklarla da gösterildi. Ben Zeynep'in noktalı güllü desenini yaptım. O da benim pembe leoparlı tırnaklarımı. Çok keyifli bir çalışma olduğunu söyleyebilirim. 

Instagram paylaşım linkim şöyle;  http://instagram.com/p/nbO8DaO2QX/
Burada paylaşamadığım tırnak tasarımlarıma instagram profilimden ( @onyuzmilyonojee) ulaşabilirsiniz.

Bu etkinliği yapmak için illa tırnak tasarımcısı olmanıza gerek yok. Bir arkadaşınızla da bu etkinliği yapabilirsiniz.

Bir aksilik olmaz ise yarın Nisan ayı favori tırnaklarım ile buralarda olacağım.

Esen kalın.