31 Mayıs 2014 Cumartesi

Günaydın herkese. :)
Bugün yagmurlu bir gün daha. Haziran ayına gireceğiz neredeyse ama dün Bursa'ya dolu bile yağdı. Her sene mevsimler ne yapacağını şaşırıyor.

 Ben bugun erkenden uyandım ve sabahın köründe yazmaya başladım. Bloğa her gün bir şeyler yazmazsam içim pek rahat etmiyor son zamanlarda. Bariz seviyorum bu işi. Bloğuma saygı ve sevgi duyurum. Zaten başka türlü de çekilmez bu iş. Bir sürü derdi var. Çok vakit alıyor. Bazı firmaların saçmalıklarını çekmek zorunda kalıyorsun. Deli gibi yazı yazıyorsun, yayınlıyorsun çok az kişi okuyabiliyor bazen. Bunlar tamamen motivasyon kırıcı şeyler. Blog yazmayı sevmiyorsan çekilecek gibi değil.

Neyse konuya bir türlü giriş yapamadım ama şimdi başlıyorum. Bugün dün kullandığım Elite Long Lasting Lipstick 117 den biraz bahsedeceğim size. Bu ruju Elite Kozmetik ile birlikte yaptığımız instagram çekilişine koyduk. Ben de bir deneyeyim dedim. 

Rujun görseli;





Ben bu ruju çok sevdim. Yani özellikle bu rengini. Zaten mat rujları kullanım ve kalıcılık açısından çok iyi buluyorum. Golden Rose un velvet mattesine yakın. 
Sabah sürdüm akşama kadar dudağımda kalmış. Eşim eve geldiğinde ruj mu sürdün sen diye sorduğunda çaktım. Unutmuşum.

Makyaj konusunda ruj ve rimel vazgeçilmezlerim arasında. Rimel arayışlarım hala devam ederken sevdiğim rujlar şu an elimde mevcut. Bu da o koleksiyonda yerini alacak. Elite ürünlerini kullandınız mı hiç?  Ve memnun musunuz? 

Bloğuma nedense son zamanlarda çok yorum gelmiyor. Sadece ojeler yok artık. Makyaj ve bakım ürünleri de yorumlayacağım. "Sürekli oje okumak sıkar beni." diyen arkadaşlarım oldu. Bu yüzden azıcık blog formatında zenginleşme yoluna gittim. Ne dersiniz?  Sizce de olmuş mu? 

Sevgiyle kalın.

Instagram Çekilişim için Tık Tık

PAYLAŞ

16 yorum:

  1. Merhaba, Bursaya selamlar öncelikle ;) haklısınız... Blogta en önemli nokta yorumlar bence.... Yorum vs gelmeyince motivasyon kırıcı durumlar olabiliyor. Ben yeni yeni katıldım bu durumlara.... Makyaj ürünleri paylaşımı bence güzel olmuş bahsettiğiniz gibi sadece oje üzerine odaklanmak belki sıkıcı olabilir. Ama ben zevkle okudum yazınızı ve paylaşımınızı özellikle samimi yazdığınız okurken çok net anlaşılıyor...
    G+ da takipçinizim ;)
    Bende bloguma yorum ve düşünceleriniz için beklerim. Takipte kalalım. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir renk :) blog yazma konusunda düşüncelerine harfi harfine katılıyorum .. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) valla öyle ama. Bence de çok güzel. Ben bu ruja bayildim.

      Sil
  3. Merhaba; blog konusunda yazdığın söylediğin her şeye tamamiyle katılıyorum.. Bence de blog bu haliyle çok daha güzel olmuş.. Yalnız ruj görselinin üzerine "ojenin görseli" yazmışssın sanırım. Bilgin olsun.. Başarılarının devamını diler ben de beklerim.. :) duygugoker.blogspot.com
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oje yazmışım Sağol canım. Hemen geliyorum bloguna :)

      Sil
    2. Aa ben senin izleyicinmisim zaten canım ;)

      Sil
  4. Merhaba,ne güzelde açıklamışsın blog hakkındaki genel düşüncelerimizi aslında.Çok sevindim artık bloğunu bu şekilde devam ettireceğine.
    Ayrıca tujda çok yakışmış çok tatlı bir renk hemşerim:)
    bana da beklerim sevgiler:)
    http://sansaafashion.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de böyle düşünmenize çok sevindim. Hayir olmaz sadece oje yap diceksiniz diye çok korktum. Neyse ki :) bloguna geliyirum.

      Sil
  5. Gülşah Hanım, zaman zaman yorumlarda azalma ya da tam tersi belki ilgi görmez diye düşündüğümüz yayınlarda büyük bir ilgi olabiliyor. Ben de çözemedim 2 senedir; ). Ruj rengi bir harika. Long lasting olması süper, sık makyaj tazelemekten iyidir. Oje makyajını sur diğer tamalayıcılarından. Bloğumda da dile getirdim; alt bilim dallarına ayrılmış gibi sadece belli bir konu üzerine branşlaşmak çok saçma geliyor bana buralar bilimsel platformlar mı Allah aşkına ki, bunlar bilimsel kurumlarda olur. Buraları öyle görmüyorum ben. Rahat özgür ve istediğiniz yayını yapabilirsiniz;) bence, Sevgiler;)).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Desteğin için teşekkür ederim Canım. Bu gazla çok güzel Yayınlar gelecek :)

      Sil
  6. Rujun rengi harika matlığı da süper görünüyor.Güle güle kullan...Artık makyaj ve bakımla ilgili yayınlarını da merakla takip edeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim yorumun için teşekkür ederim. Desteğin için de tabi. Muha :)

      Sil
  7. Selam rujun rengi hoş.Bencede sadece oje bir müddet sonra sıkıcı olabilir farklı yazılar ürünler denemek ve yazmakta kesinlikle fayda var.

    YanıtlaSil
  8. Rengine bayıldım.Çok hoş duruyoor! :)

    YanıtlaSil
  9. İyi olmuş ben çok oje sürmüyorum :) Size collistarın rimelini tavsiye ederim ;) deneyin mutlaka.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)