11 Mayıs 2014 Pazar

Merhaba arkadaşlar. Bugün size benim de severek takip ettiğim, ilham aldığım ve tasarımlarından esinlendiğim yabancı tırnak tasarımcılarından bahsedeceğim. Bunlardan ilki benim için önemli bir isim. Çünkü onun videosunu ilk kez izlediğimde kafamda bir şeyler oluştu. Tırnak tasarımı yapmaya onun sayesinde başladım. Bu isim sosyal medyada "Cutepolish" nicki ile tanınıyor. Ne yüzünü gördüm ne de ismini biliyorum uzun yıllardır bu işi yapıyor.Bir youtube kanalı var ve her videosu bir milyondan fazla hit alıyor. Youtube'da iki milyona yakın takipçisi var.Ha belki kendisinden daha yetenekli tırnak tasarımcıları var ama o en eskilerden ve bir fenomen. İnstagram'da 500k'yı geçkin takipçisi var. Twitter'da ise 60k + takipçi elde etmiş.

Son tasarımı:



---------------------------------------------------


Bir diğer fenomen "Missjenfabulous" nicki ile tanınıyor. Videolarında kendisini gösteriyor. Ve her videosunda genellikle üç adet tasarım gösteriyor. Bu da onun özelliği. Ve oldukça pratik desenler yapıyor. Kimileri onun daha az tanınmış tasarımcılardan arak yaptığını söylüyor ama ben şu ana kadar rastlamadım. Missjenfabulous'un bir bloğu var. Ve instagram hesabı var. Cutepolish kadar olmasa da onun da takipçisi hayli çok.

Son tasarımı:



----------------------------------------------
Bir diğer tasarımcımız My Simple Little Pleasures. Bu kadın harikalar yaratıyor. En olunmayacak tasarımları olduruyor. Bu da yapılmaz artık diyorum. Bi izliyorum kadın yapıyor. Hayret ediyorum. Çok yetenekli. 

Son tasarımı:


Bu tasarımını pek beğenmedim.


----------------------------------------------------
Linda165 şeker gibi tırnaklar yapıyor. Son derece başarılı. Abone olunmaya değer. Youtube kanalında 116k takipçiye sahip.

Son tasarımı;




-----------------------------------------------
Bonus: İşte son bahsetmek istediğim sadece instagram hesabı olan 33k takipçiye sahip "Lieve91". Belki de en başarılıları. Yani tabi bu benim fikrim. Ama hesabını gözden geçirdiğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Hatun manzara bile yapıyor. Sanırsınız yağlı boya tablo.


İşte muhteşem eserlerinden biri:




Daha takip ettiğim bir sürü tırnak tasarımcısı var ama favorilerim şimdilik bu hanımlar. İlerleyen zaman neyi gösterir bilemem.

Umarım sizin de hoşunuza gider. Eğer sizin de takip ettiğiniz bir tırnak tasarımcısı varsa yorum olarak yazmayı unutmayın.

Sevgiler.

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Çok faydalı bir yazı olmuş :) Zevklerimiz aynıymış neredeyse hepsi benim de takibimde :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)