21 Mayıs 2014 Çarşamba

Herkese yeniden merhaba. 
Kısa bir aradan sonra elim ne kadar da yazmaya gitmese de bir şekilde devam etmek zorundayım. Soma'da yaşananlar hepimizi derinden etkiledi. Bir daha yaşamamasını dilemekten başka bir şey yapamıyorum şu anda. Ama bu yaşananlar asla unutulmayacak. Her zaman hatıralarımda acı bir gün olarak kalacak. Sorumluların bir gün cezasını çekeceğini umuyorum. 

Wet'n Wild markası ile Gratis sayesinde tanıştım. Malum Bursa'ya yeni geldiler. Ve ben de bu güzel ojeyi almıştım. Kendisiyle şu an aşk yaşıyorum. Bu kadar güzel olabileceğini kestirememiştim. Ama tahminimden de iyi çıktı.







Öyle güzel bir duruşu var ki fotoğrafta bunu yansıtabilmem oldukça güç. Şöyle söyleyeyim; Oldukça koyu bir rengi var. İçerisinde mor renkli ışıltılar var. Sim demek istemiyorum çünkü daha çok ışıltı gibi. Aslında bir video çektim ancak ne pc den ne de telefondan buraya yükleme yapamıyorum. Basit bir video olduğu için youtube'a da yüklemek istemedim. Sadece güneşteki ışıltısını göstermek istemiştim. Yükleyebilen var mı acaba? Yoksa sadece benim başıma mı geliyor.

İnstagrama yükleyeceğim videoyu. Orada hesabınız var ise instagram hesabımdan bakabilirsiniz.

Ojenin benim için tek dezavantajı içerisinde bulunan ışıltıların kuruduktan sonra dokulu bir oje gibi sonuçlanması. Özellikle sand efectli ojelere benzemesi. Ben o ışıltıları sevdiğim için parlatıcı top coatsız kullanmayacağım. Size de o şekilde kullanmanızı tavsiye ederim. Aksi halde biraz mat bir görüntü oluşacak ve ışıltılar belli olmayacak. Onun dışında kuruması iyi. Yoğunluğu orta. İki kat sürülmüş halini görmektesiniz fotoğraflarda.

Belki yarınki tırnak tasarımımın taban rengi olur bu oje. İzlemede kalın sevgili arkadaşlarım :)

Twitter hesabım
İnstagram hesabım
Facebook sayfam

PAYLAŞ

11 yorum:

  1. Duruşuna bayıldım :) Hemen instagrama :D

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar
    Blogunuzu takipteyim. Yepyeni bir blogum var. Takibe alarak hem destek verır hemde heyecanımı paylasırsanız cok sevınırım.
    Şimdiden Çok Teşekkür Ederim
    http://yasamvekadinadair.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Görsellerde de top Coat var sanırım.Bu haline bayıldım.Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. alt renk siyah sanırım çok çok güzel bi renk ama ben hep üşeniyorum böyle simli ışıtılı ojeleri sürdükten sonra çıkarmaya :)) ya da artık vakit darlığından oluyo hep bu :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bu tek oje. Daha çıkarmadım ama ışıltısı içinde. Bakalım kolay çıkacak mı ben de merak ediyorum :)

      Sil
  5. Çok güzel bir oje.. Bayıldım
    http://morlumutfak.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Parıltılar harika gerçekten.
    Alınacaklara not ediyorum hemmen :)

    YanıtlaSil
  7. bende wild shine ojesinin renksiz olanını aldım fakat ojeyi tırnağıma sürdükten sonra kumaşlara vs. değince gıcır gıcır oluyor numarası E4063 sanrm base coat nasıl kullanacağım hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)