11 Haziran 2014 Çarşamba

Bitenler, Bitiverenler Vol #1

Günaydın dostlarım. 

Sabahın köründe bitenler yazısını yazmaya karar verdim. Blog aşkı bu olsa gerek. Ama umarım uyku semesi aksilik durumları yaşamam. Ben daha önce hiç bitenler yazısı yazmadım. Yazmayı da anlamsız buluyordum, okumayı da. Ama dün bir kaç arkadaşımın bitenler yazısını okudum ve cok yararı oldu bana. Biz bir ürüne bir yayında yer verirken biten bir çok ürünü aynı yayında tanıma şansı yakalıyoruz bitenler yazısı ile. Bunun farkına yeni vardığım için başta ben kendime kızıyorum. 

Benim bitenlerime bir bakalım;




 Watson's tan aldığım bu tatlı lip balm harika işler çıkarıyor. Sürerken şeffaf fakat durdukça pembeleşiyor. Nemlendirmesi kafi benim için. Bir tane daha almıştım onu açacağım.


 Oje olarak kaçıncı siyah ve beyaz ojem bitti hatırlamıyorum. Sanırım çok sık kullanıyorum. Bu sefer Pastel aldım. Fırçalarını atmıyorum. Çünkü nail art fırçası yaptırım onlarla. Daha önceki yazılarımdan aratabilirsiniz. Merak ettiyseniz tabi.

Bu diş macunu iyi sayılabilir. Gayet rahat kullandık. Ama ben her aldığımda değişik diş macunu alıyorum. Bugün alıcam bakalım sıradaki macun hangisi olacak. 

 Bu bebek kolonyasını eskiden çok severdim. Ama artık pek hoşuma gitmemeye başladı. Durdukça kokusu ağırlaştı sanki. Bir süre almayacağım.

Ve harika bir kil maskesi. Benden çok eşim kutlandı ama. :) Başka bir çeşidini alabilirim. 

Neutrogena el ve tırnak balım kremi. Bu kremden oldukça memnun kaldım. Tırnaklarımı güçlendirdiğini söyleyebilirim. Ayrıca nemlendirmesi de iyidir. Bir sürü el kremi almışım. Onları bitirip tekrar alacağım. 

Pantene onarıcı saç bakım serumu. Bu ürün tam bir hayat kurtarıcı. Banyodan sonra saçlarıma uyguluyorum. Hem çok güzel kokuyor hem de gerçekten onarıp dokusunu düzeltiyor. Yine alacağım. 

Aseton konusunda dertliyim. Evde oğlum var ve bu meretler çok kötü kokuyor. Hem de zararlı. Sanırım atölyemi balkona taşıyacağım. Bu sıvılardan almamaya çalışıyorum. Nob mendillerinden alacağım bir dahakine. Ama bu ürün glitter ojeleri çıkarmada diğerlerinden bir tık önde. 

Nivea ürünlerini her zaman sevmişimdir. Bu ürünlerini banyodan sonra kullanıyorum. Koltuk altlarıma bir fıs şeklinde. Uzun süre kullandım. Dün bitti. Alınabilitesi yüksek. 

Son olarak ipek pamuk. Her zaman alırım hiç şaşmaz. Alınacaklar listemde.

Benim bitenlerim bunlar. Daha çok şey bitti ama hepsini yazamayacağım için yararlı yorum yapabileceğim ürünleri seçtim.

Görüşmek dileğiyle beybiler.
:)


6 yorum:

  1. Neutrogena nın ayak kremi da harika canım. Sürekli kullandığım nadir ürünlerden tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Bitenler yazısını hem okumayı hem de yazmayı çok seviyorum.Bazı ürünleri ayrı bir yazı olarak uzun uzun anlatmak yerine bitenler yazısına dahil etmek bazen iyi oluyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de ben de artık bitenlerimi yayinlayacagim sık sık. :)

      Sil
  3. Bir sürü şey bitmiş, ne güzel ^_^ Gelsin ciciler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahah aynen valla. Yeni şeyler alcez bunların yerine. :)

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)