25 Haziran 2014 Çarşamba

Merhaba; 

Haftayı yarıladık sonunda. Bugünkü blog konuğum Farmasi'den Ultrashine lipgloss 08. Kırmızı bir dudak parlatıcısı. Daha önceden bana gönderilen paketin içindeydi. Şimdiye kadar sadece denemek için kullandım. Ama yorum yapabilecek kıvamda olduğumu düşünüyorum. Kırmızı lipglossları çok seven biri değilim. Bu renkte daha çok mat rujları tercih ediyorum. Bu yüzden kişisel olarak pek yanyana gelemeyeceğiz. Ama Farmasi'yi merak eden çok arkadaşım olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden bugün yorumumu bu üründen yana kullandım. 

Gelelim görsellere; 




Bu lipglossun şişesi çok güzel. Hoşuma gitti. Elimde ve dudağımda denedim.  Burada denedikten beş dakika sonraki halini görüyorsunuz. Renk olarak çok güzel ancak bazı özellikleri gözümden kaçmadı. Sürdükten bir süre sonra gloss dağılıyor. Yani fotoğrafta gördüğünüz gibi kenarlardan kendine yol bulup yürüyor. 
Bu özelliği biraz can sıkıcı. 

Şimdi de dudaktaki görünüşe bakalım; 



Dudakta da yürümeler ve dağılmalar başgösterdi. Rengini çok sevmeme rağmen bütün bir gün beni kurtarabilecek bir lippgloss olmadı neyazık ki. Farmasi'nin diğer ürünlerinden memnun kalmama rağmen bu ürününü çok çok beğendiğimi söyleyemeyeceğim. Ancak rengini sevdiyseniz ve bu ürünün verdiği parlaklığı yeterli bulduysanız alabilirsiniz. 

Farmasi'den hangi ürünleri kullanıyorsunuz? Yorum yazmayı unutmayın.


Öptüm. 
:) :*


PAYLAŞ

3 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)