6 Haziran 2014 Cuma

Merhabalar yeniden.

Bugün yeniden biraz biraz ojeye ve nail arta bir yumuşak bir dönüş yapmak istedim. Geçenlerde Elite Kozmetik tarafından tarafıma gönderilen ürünlerin arasında bir sürü oje vardı. Bu ojelerden öyle bir tane vardı ki görür görmez hayran kaldım. Zaten Elite marka ojelerin yapısını ve duruşunu çok seviyorum. Şişeleri de çok artistik duruyor. Görüntü de önemli tabi. Karizmalar yani :)

Ojenin tırnaktaki duruşunu görelim;

Tırnak üzerinde son derece parlak bir görüntü oluşturdu. Herhangi bir top coat kullanmadım. Yapısı oldukça yoğun ama kıvamı da yerinde. Tek kat bile yeterli gelebilir. Kuruması iyi. Kalıcılığı ise on numara. Benim oje hakkındaki yorumum bunlar.



Gelelim üzerini doldurmaya;

Burada pratik ombre diye tabir ettiğim yöntemi uyguladım. Yani bir makyaj süngerinin üzerine beyaz ojemden sürdüm ve tamamen kurumuş olan elite ojenin alt kısımlarına pıt pıt yaptım. Bunun  anlamını biliyorsunuz sanırım bilmeyenler için söyleyeyim: Dokundurup dokundurup çektim anlamına geliyor. Üzerini noktalama kalemi kullanarak yine elite oje ile puantiyeler yaptım. Finalde elbette top coat uyguladım.


Siz de hem uygun fiyatlı hem de kaliteli oje düşlüyorsanız aklınızın bir köşesinde bulunsun kızlar. Umarım beğenmişsinizdir.

Bu arada makyaj işleri de süper gidiyor. Dudakları dolgun göstermenin sırrı isimli yayınım aldı yürüdü. Çok fazla tıklanma alıyor. Bu duruma çok sevindim gerçekten. Ayrıca yadırganmadığı için de memnunum.

Tabi sizlerin de desteğiyle daha iyi yayınlarda görüşmek dileğiyle. Yorum yapmadan ayrılanı Sebastian öpsün. :)

PAYLAŞ

6 yorum:

  1. Ne şeker olmuş canım çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  2. Harikalar yaratmışsin yine

    YanıtlaSil
  3. Bayıldıım! :)
    Harikasın bebek!

    YanıtlaSil
  4. Parlaklığı çok sevdim yaa normalde hangi top coat kullanmaliyim bu parlakligi yakalamak icin ? Onerin var mi?

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)