12 Haziran 2014 Perşembe

Bugün sıcakların başladığını hissettim gerçekten. 
Ve bugün kırmızı bir rujun varlığını hissettim birden. 

Merhaba arkadaşlar. 

Elite Kozmetik geçen ay beni sevindiren firmalar arasındaydı. Gönderdikleri ürünlerin çoğunu denemişken bu ruju nasıl atladım inanın hiç bilmiyorum ama bugün bir deneyeyim dedim. Ve çok güzel bir renkle karşılaştım. Aslında ruj görünüşte çok da kırmızı durmuyor ama sürüldüğünde harikalar yaratıyor. Ben şahsen bayıldım. Özellikle güneş vururken çekmek istedim ki rengini tam olarak kavrayabilin. 

Ruj şöyle bişey;


 Dudakta ise böyle duruyor.


Ya burada bile tam gösterememişim rengini ama çok güzel bir kırmızısı var. Hafif parlaklık veriyor. Ve asla dudakları kurutmuyor. Benim favori kırmızı rujlarım arasına şimdiden girdi. Lakin şu asansör işinde bir düzenleme yapmaları gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü az kaldı bozulmasına. Zor kapanıyor gerçekten.

Ama kırmızı ruja asla hayır diyemem. Bu yüzden önerdiğiniz kırmızı rujları numaralarıyla birlikte bana iletirseniz sevinirim. Yaz da geliyor şimdi. Tam zamanı diyelim.

Yorumlarınızı bekliyorum.


(Turuncu yapayım. Ayıp olmasın :)))

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Bunun kırmızılığı çok ayrı duruyor ya çok sevdim duruşunu çok çekici tatlı ay nasıl anlatsam bilemedim aşırı güzel durmuş. :)) Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Beğenmene sevindim. Ben de çok beğendim çünkü :)

      Sil
  2. wow tam benlik bır rujjj hastasıyım kırmızı ton rujların :)

    YanıtlaSil
  3. Dün rimmelin kate serisindendi sanırım bir kırmızı rujunu gördüm bayıldım, hem de mattı..sizde benim gibi mat seviyorsunuz.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)