7 Haziran 2014 Cumartesi

Selam Selam Selam. 
Yeniden herkese merhaba. 
Bu yazı benim için çok önemli. Bir aydır bu yazıyı yazmak için bekliyorum. Çünkü biraz sonra bahsedeceğim rimeli yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Tabi burada bahsedeceklerim tamamen benim deneyimimdir. Herkeste aynı sonucu gösterecek diye bir şey yok. Lakin denemenizde fayda var diye düşünüyorum. 

Hatırlarsanız Geçenlerde Elite Kozmetik bir paket yollamıştı. O paketin içinden bu rimel de çıktı. Ben uzunca bir süre kullanmadım. Neden sonra bir deneyenim dedim ve hayran kaldım. Daha sonra fiyatına baktım 16,00TL yazıyordu. Gerçekten uzun yıllardır böyle bir rimelle karşılaşmamıştım. 

Mevzu bahis maskarayı bir görelim;





Fırçası bir kere çok güzel. Kirpikleri harika tarıyor ve düzenli durmasını sağlıyor. Kirpikleri uzatıyor. Ve birbirine yapıştırmadan ayırarak, ayrı ayrı uzatıyor. Kıvırarak mükemmel durmasını sağlıyor. Gün sonuna kadar kirpikler aynı haliyle kalıyor. Gerçekten Elite Kozmetik e teşekkür etmek gerek. 

Bu da uygulanmış hali;

Not; (Edit 1; Burada iki kat uygulanmistir. Tek kat uygulanmış hali için yoğun istek var. Yakın zamanda bir görsel ile yeniden editlenecek.)

Burada ne kirpiklerimi kıvırdım ne de herhangi bir takma kirpik taktım. Tamamen benim kirpiklerimin Elite Virtuoso Volume Mascara ile buluşmuş halini görüyorsunuz.

Kızlar ben çok beğendim. Sizi bilmem ama ben bittikçe alacağım. Bu fiyata böyle bir rimel görmedim. 

Umarım alıp almamaya karar vermeniz için açıklayıcı bir yazı olmuştur. Bu rimeli kullananlar da yorum yazarlarsa süper olur. Çünkü bu ürünü başka birinden de dinlemekte fayda var. 

Ürüne buradan ulaşabilir, iletişim bilgilerinden firma ile irtibata geçebilirsiniz. 

Kocaman sarıldım. 
:)


PAYLAŞ

12 yorum:

  1. Acayip derecede merak ettim. Elite ürünlerini gördüğüm yerde alacağım.

    YanıtlaSil
  2. Maskaram bitince almayı düşünebilirim ,çok güzel bi siyahlık ve hacim vermiş kirpiklerine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Instada beni yaylim atesine tuttular. Biri berbat dedi :))

      Sil
  3. Ay canım Teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil
  4. Gülşahcım merhaba :)
    Ben hiç Elite ürünü kullanmadım ve fotograftan gördüğüm kadarıyla da denemk istemem bu rimeli, kipriklerini yapıştırmış birbirine ve biraz topaklanma var..
    acaba iyice belli olsun diye kat kat uyguladın da ondan dolayı mı?
    Ben tek tek ayıran ve daha doğal gösteren tombul fırçaları seviyorum sanırım :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım Evet iki kat uyguladim. Üç bile olabilir. :) Ben bildiğim için foto bana batmadi sanirim. Ama evet hic begenilmedi. Yakinlarda tekrar bir gorsel paylasmayi dusunuyorum. Umarim bu sefer dogru gercek gorseli elde edebilirim. :)

      Sil
    2. Anladım canım :)
      O zaman bence yazıda belirtmelisin 2-3 kat uyguladım diye ki benim gibi yanılmasınlar rimel hakkında ve tabi yazıya tek kat uygulanmış halini de eklersen daha iyi olabilir, ben de tekrar düşünürüm artık :)

      Sil
    3. Tamam canım. Ben makyaj ve bakim yorumlarina yeni basladim. Belki biraz acemilik de var. Ama calisiyorum. Ilgin ve yorumlarin için tesekkurler. :)

      Sil
    4. Hep beraber öğreniyoruz canım :)
      Sevgiler :*

      Sil
  5. Elite in herşeyi mükemmel :) her ürününden memnunum açıkçası

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)