30 Temmuz 2014 Çarşamba

Nivea Duşta Vücut Kremi Bal Keyfi

Herkese merhaba.

Bugün hava çok sıcak. Dün de öyleydi, ondan önceki gün de öyle daha önceki günler de öyle. Hepimiz kendimize gelebilmek için her gün duş alıyoruz neredeyse. Dolayısıyla saç, cilt ve vücut bakımımıza önem vermemiz gerekiyor. Geçenlerde Migros'ta indirime girince Nivea'nın duşta vücut kremini almadan edemedim. Aslında duştan sonra cildimde ve vücudumda o yağlı hissi sevmesem de denemek için ballısından aldım. 

Çekilişimin Kazananı

Merhaba herkese.

Çekilişimin kazananını az önce belirledim. Ek haklarla beraber 1054 katılım oldu. Random.org ile belirlenen rastgele sıra numarası 285 oldu.


28 Temmuz 2014 Pazartesi

Angry Birds Nail Art

Herkese musmutlu bir bayram diliyorum öncelikle. Şeker tadında geçmesi dileğiyle.

Uzun zaman oldu nail art yapmayalı. Dün Angry birds leri tırnağıma çizmiştim ojelerle. Bugün size yapılışını göstermek istiyorum. Angry birds oyununu bilmeyen yoktur herhalde diye düşünüyorum. Her karakter farklı ancak ben bir tanesini seçip farklı renklerde yaptım her tırnağıma. Ben yaparken çok eğlendim. Umarım sizin de hoşunuza gider. 


Önce adım adım yapılışına bir bakalım; 

Burada önemli olan aşamalarda ojeleri kurutarak devam etmektir. En son aşamadan sonra üzerine top coat sürerek işlemi tamamlayın. 

27 Temmuz 2014 Pazar

Dermomarket'ten Gelenler (Bio oil, Hamilton, Sally Hansen...) Ve Yorumlarım

Merhabalar.

Tatil öncesi Dermomarket'ten çok güzel bir paket almıştım. Bugün bloğumda bu ürünleri konuk edeceğim. Öncelikle hangi ürünler var bir bakalım;



1. Bio oil cilt bakım yağı,
2. Hamilton Family Sunscreen roll-on güneş kremi,
3. Sally hansen oje çıkarıcı,
4. Phytokeratine Repairing Shampoo,
5. Apricot kayısılı yüz temizleme peelingi,
6. Deborah milano gel effect oje,
7. Kahverengi çanta.

26 Temmuz 2014 Cumartesi

Golden Rose Velvet Matte Lipstick 15

Merhaba arkadaşlar. 

Tatilim bitti. Bir süredir o yüzden yazamadım. İnternete çok nadir girdim. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmaya çalıştım. Bana oldukça iyi geldiğini düşünüyorum. Bu sürede bloğuma katabileceğim şeyleri düşündüm. Daha neler yazabileceğimle ilgili genelde. Tabi oğlumdan fırsat buldukça. :) Çocukla tatile çıkmak kadar yorucu bir şey daha yok gerçekten. 

Neyse gelelim bugünün konuğuna. Golden rose velvet matte lipstick 15. Ben Golden Rose'un bu serisine bayıldım diyebilirim. Zaten mat rujları hep sevdim. Kalıcılık ve görünüş açısından favori rujlarım hep mat oluyor. Bu seriden ben iki tane almıştım. Diğeri 19 numara. Onu da çekilişime koydum. Ve digerlerini de almayı düşünüyorum. Fiyatı çok çok uygun. Yanlış hatırlamıyorsam ben 5,90 a almıştım Watson's tan.

Şimdi gelelim görsele.

19 Temmuz 2014 Cumartesi

Essence Ombre Allık: Powder Blush 20 Pinky Flow

Geçenlerde sevgili Sena'nın Essence çekilişini kazanmıştım. Beni yakından takip eden arkadaşlarım bilirler. Hediyelerin içinde bir de toz allık vardı ki ben rengini çok sevmiştim katılırken. Bir süredir kullanıyorum. Bu benim ilk allık yorumladığım yayın olacak. Bakalım nasıl olacak. :) Dilerseniz fotoğraflara geçelim. Onlar üzerinde konuşalım. O zaman konuşmalarımız daha anlamlı olacak.


17 Temmuz 2014 Perşembe

nur's butik.: Öpücüklü Çanta Çekilişim Var...

Çantayı çok beğendim ve bu çekilişe ben de katılıyorum.

nur's butik.: Öpücüklü Çanta Çekilişim Var...: Uzun zamandır takipçilerim için bir çekiliş yapma planım vardı. Kendi el emeğim olsun istedim ve bu çantayı çekiliş için hazırladım. Pud...




Çoğunlukla Makyaj, Birazcık da Her Şey: Blogumun İlk Çekilişi!-The Balm Ürünleri :)

Sevgili Şeyma'nın ilk çekilişi The Balm ürünlerinden oluşuyor; Çoğunlukla Makyaj, Birazcık da Her Şey: Blogumun İlk Çekilişi!-The Balm Ürünleri :):    Merhaba.Son bir aydır çekiliş yapmayı planlıyordum.Ağustosta İstanbul'da stajım başlayacak.Doğrusu çekiliş için İstanbul'dan dön...



Bu çekiliş kaçmaz :)

Beyaz Sır'da Blog Keşif Etkinliği Var

Sevgili Beyaz Sır bloğunun sahibesi arkadaşımız güzel bir etkinlik başlatmış. Yepyeni, birbirinden güzel bloglar keşfetmeye ne dersiniz? Ayrıca bir blogger olarak bu camiada birbirimiz desteklememiz gerektiğini düşünüyorum. Eğer bir bloğunuz varsa ve daha çok kişiye ulaşmak yazılarınızı o kişilere ulaştırmak isterseniz blog keşif etkinliğe katılmadan bugünü tamamlamayın derim. Zira ben de katılıyorum. Haydi keşfe! :)


16 Temmuz 2014 Çarşamba

Avon Wish Of Love Parfüm

Avon'dan şeker gibi bir parfümle bugünkü yayınımda sizlerleyim. Avon Wish Of  Love bloğumun konuğu bugün. Aslında başka bir yazı planlamıştım ancak bugün sıkmak için elime aldığımda bitmiş olduğunu farkettim. Ve bloğumda ağırlamak güzel olur diye düşündüm. 



15 Temmuz 2014 Salı

Çekilişimle İlgili Önemli Detaylar

Özellikle çekilişime (TIK TIK) katılan ve katılmak isteyen arkadaşlarım için yeni bir post halinde birkaç şey söylemek istedim. Aslında yayını güncelleyerek bildirecektim ancak daha dikkat çekmesi açısından bu şekilde daha iyi olur diye düşündüm.

Öncelikle çekilişimin bitiş tarihini belirledim. Onu açıklamak istiyorum. Çekilişim 26 Temmuz 23:59 da sona erecek. Sonucu çekiliş bitiminden bir ya da iki gün sonra yeni bir post halinde açıklayacağım. 

Bir başka duyurum da bazı arkadaşlarım çekilişe katılmak için yorum bıraktıklarını ancak yayınlanan yorumlarda göremediklerini söylediler. Sizden ricam katıldıysanız yorumunuz yayınlanmış mı bir kontrol edin. Bazen benim ekranıma düşmeyebiliyor. Eğer yoksa yeniden yorum yaparsanız sevinirim. 

Bir başka durum ise sadece g+ dan çevrelere ekleyerek çekilişime katılamıyorsunuz. Zorunlu şartı yerine getirmeyerek ek hakların hepsini de gerçekleştirseniz katılımınız geçersiz olur. Hepsi yazıyor o yayında. 

Son olarak da "bu siteye katılın" butonu bazen hata verebiliyor. Daha sonra tekrar deneyerek katılabilirsiniz. Google'ın güzellikleri bunlar sağolsun. 

Anlayışınız için teşekkür ediyor, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. :)

İnstagram Günlüğü

Günaydın herkese.  :)
Umarım keyifler iyidir. Bugün son zamanlarda instagram'da neler paylaşmışım onlara biraz göz gezdireceğiz. Ben İnstagram'ı çok seviyorum esasen. Takipçilerimle blogda paylaşamadıklarımı oradan daha hızlı bir şekilde paylaşabiliyorum. Ama bloğumu daha çok seviyorum o ayrı. Tüm zorluklarına rağmen hem de. Çünkü burada kendimi daha iyi ifade edebiliyorum. Burayı istediğim gibi şekillendirebiliyorum. İnstagram'ın olayı daha farklı. Orada bloğunuzdan bahsederseniz (çoğu kullanıcı blog nedir onu bilmez zaten.) çok az beğeni alırsınız. Okumayı sevmeyen üşengeç bir toplumda yaşadığınızı unutmayın. Ve instagram'ı böyle kabul edin. Oradan buraya takipçi çekebilmek hayli zor. Daha öncede bu konuya şu yazımda değinmiştim. Tabi bunu bloğu olan ve aktif bir şekilde içerik üreten blogger arkadaşlarıma söylüyorum. Hele instablogger'lık olayını hiç anlamadım zaten. Neyse. 

Gelelim paylaşımlara;

Bir tag başlatmıştım #favoriyazojelerim hastagini kullandım ve çok güzel bir katılım oldu. Paylaşımları bu tage bakarak görebilirsiniz. :)

14 Temmuz 2014 Pazartesi

❤ Tatil Alışverişim ❤


 


Dün bahsetmiştim bir mucize oldu ve tatile gidiyoruz. :) Bir haftalığına ailecek Bodrum'a kaçacağız. Ben de dün alışveriş yaptım biraz. Çok bir şey almadım aslında. Sadece ihtiyacım olan şeyleri koydum sepete. Online alışveriş değil ama direk gidip mağazadan aldım. Online alışverişe bir türlü alışamadım nedense. Neyse gelin hep beraber neler almışım bir bakalım. 

13 Temmuz 2014 Pazar

I Love Strawberries&Cream / Çilekli El kremi

Geç kalmış da olsam "Keyifli Pazarlar" dileyerek bugünkü yayınıma başlıyorum hayırlısıyla.Watson's ta satılan I love serisini hep merak ediyordum. Deneme amaçlı el kremini aldım. Strawberries olanını. Bana daha yakın geldi. Ayrıca duş jeli, vücut spreyi ve lip balm seçenekleri de mevcut. Zaten bir el kremine ihtiyacım vardı. Hem denerim hem de işimi görür diye düşündüm.

12 Temmuz 2014 Cumartesi

Maybeline Baby Lips- Peach Kiss

Merhabalar..)
Bugün sizin için çok şeker bir ürün seçtim. Maybeline Baby Lips- Peach Kiss. Bu yazı için çok geç kalmış olmakla beraber diğer seçeneklerini neden hala alamadığım konusuna hiç girmek istemiyorum. Bu ürün biliyorsunuz geçtiğimiz ay Türkiye'ye geldi. Ve kapış kapış gidiyorlar. O kadar çok satıldı ki kimi zaman seçenekleri bulmak güçleşti. Ben denemek için bir tane almıştım. Kendime en yakın hissettiğim Peach Kiss oldu.

11 Temmuz 2014 Cuma

Loreal Paris Arındırıcı Ve Temizleyici Losyon / Pure Zone

Yaz sıcağının iyice bastırmasından sebep cildimizde ölü hücre artışı baş göstermesiyle birlikte temizleme sütleri ya da jellerinin yanında arındırıcı losyon ve tonikler kullanımda ön plana çıkıyor. Bu yazımda Loreal Pure Zone'dan bahsedeceğim sizlere. Makyaj yapmak için temelde temiz ve ölü hücrelerden arınmış bir ten gerekiyor. Bu yüzden hem makyaj öncesi hem de makyaj sonrası cilt temizliğine özen göstermeliyiz. Loreal Pure Zone işte tam da bu işi yapıyor. Normal yüz temizleyicilerinden sonra uygulanabilecek güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum. Bu ürünü kullanmadan önce başka arındırıcı losyonlar da denedim ama içlerinde benim istediğime yakın sonuç elde edebilen bi bu ürün oldu. 

Hiç Adriana Lima kadar güzel hissettin mi? Hemen karar verme. Denemeden bilemezsin!

Hayatın boyunca birçok güzellik malzemesi kullandığını ve çok azından memnun kaldığını biliyoruz. Çünkü hiçbir güzellik malzemesi, içindeki doğal güzelliği ön plana çıkarmaz. Emin ol, hissettiğin kadar güzelsin! Veet olarak seni en güzel neyin hissettireceğini düşündük ve her duruma özel Veet ürünleri geliştirdik.



Adriana Lima’nın doğal güzelliğinden yola çıkarak, sana en az Adriana Lima kadar güzel hissetirmenin yollarını göstermek istedik. Doğadan gelen içerikleri, cilt tipine ve bölgesine göre farklılaşan seçenekleri ile her ihtiyaca hitap eden Veet, saatler süren epilasyon seanslarına anında çözüm sunarken, cildinin ihtiyacı olan bakımı da sağlıyor. Veet sayesinde, haftalar boyunca istediğin kıyafeti istediğin zaman giyebilirsin. Adriana gibi güzel hissetmen için, krem, sprey ve soğuk ağda bantlarından sana en uygun olanını seçmen yeterli.
Hayat bir defileyse, her an hazırlıklı olmalı. Tıpkı Adriana gibi. Doğal güzelliğini gönül rahatlığıyla sergileyebildiğin sürece, Adriana kadar güzel hissedeceksin!
Veet’ini seç, çünkü sen de en az Adriana kadar güzelsin.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

10 Temmuz 2014 Perşembe

Alüminyum Folyo İle Kolay Tırnak Deseni Nasıl Yapılır?

Herkese yeniden merhaba. Hafta sonuna bir gün kaldı. Ben de tam hafta sonu gezmeye giderken yapabileceğiniz oldukça pratik bir nail art çalışması yaptım bugün. Sabah başladım, ancak bitirebildim. Video çektim çünkü size :) Baya zamanımı alıyor aslında ama biraz daha pratikleştim sanırım. Kurcalaya kurcalaya yeni teknikler öğrendim. Bakalım beğenecek misiniz. Hem videoyu hem de fotoğrafları paylaşıyorum burada. Videodaki işlem çok çok basit zaten. 


Gereçler:

1. Bir miktar alüminyum folyo
2. Kireç beyazı oje.
3. Seçtiğiniz renkte bir oje.
4. Desen sonrtası tırnakların kenarlarını temizlemek için kulak çubuğu ve oje çıkarıcı.

Videoyu izlemek için devamını oku yazısına tıklayabilirsiniz

9 Temmuz 2014 Çarşamba

Kendin Yap (DIY); Evde Tırnak Süsleme Şeridi Nasıl Yapılır?

Bugün bir DIY projesiyle sizlerleyim. Tırnak süsleme şeritleri biliyorsunuz ki çok sık karşılaşabileceğimiz ürünlerden değil neyazık ki.Ben Watson's tan bir tane almıştım. Ama tabi her şubeye gelmiyor. Ben de zar sor bulmuştum zaten. İnternetten almaya kalksanız değmeycecek bir paraya maletmeniz gerekiyor. Ben de bu düşünceden yola çıkarak böyle bir yazı yazmak istedim.


Evimizde, tırnak süsleme şeridi nasıl yaparız?

Cevaplar aşağıda.


Neler Lazım?

1. Mat izola bant.
2. Makas.
3. Çeşitli renkte ojeler.

Gerekenler bu kadarcık.

Gelelim yapıma;



8 Temmuz 2014 Salı

Sevgili Alice Makyaj Diyarında'nın Çekilişi .

Alice Makyaj Diyarında: Çekiliş Var!: Uzun zamandır blog çekilişi yapmadığımı fark ettim ve sizlere yarım elma gönül alma hediyeler hazırladım ^_^ Biraz bakım ürünü ağr...




Febreze Hava Ferahlatıcı Sprey

Watson's yeni ürünlere doymuyor. Fazla ürün seçeneği her zaman iyidir. Bu defa Febreze hava ferahlatıcı spreyler Watson's larda. Hatta denemem ve yorumlamam için bana da bir adet göndermişler. Alır almaz hemen sıktım odama. Misler gibi koktu. Bana gönderilen Febreze Freshelle beyaz çiçekler. Üzerindeki çiçek görseli limon çiçeği sanırım ve en sevdiğim çiçeklerden biridir.





7 Temmuz 2014 Pazartesi

Bayan B. S.: Onyüzmilyonoje Blogunun TuruncuKasa ile Yaptığı Çe...

Turuncu Kasa çekilişimin şanslı talihlisi Bu S. ye hediyeleri ulaşmış. Kendisi de bloğunda paylaşmış. Güle güle kullanmasını dilerim. :* :) Ayrıca hakkımda yaptığı güzel yorumlar için teşekkür ediyorum. 
Bayan B. S.: Onyüzmilyonoje Blogunun TuruncuKasa ile Yaptığı Çe...: Bu hediyeleri çok kibar, çok ilgili, sıcak kanlı bloggerın (onyüzmilyonoje)   turuncukasa.com ile yaptığı çekilişinden kazandım. :) ...



Devam eden yeni çekilişim için tık tık

Watson's Renk Değiştiren Ruj; Magic Lip Balm

Watson's Magic Lip Balm, isminden de anlaşılacağı gibi sihirli bir ürün. Bunun sebebi normalde şeffaf bir görüntüsü olduğu halde vücut ısısıyla buluşunca pembeleşmesi. Hatta tam bir ruja dönüşmesi ki gün sonunda resmen dudaklardaki yerini terketmiyor. Silmek bile zor olabiliyor. O kadar dudak düşkünü. Ben bu ürünü uzun zaman önce kullanmıştım ama sonraları unuttum. Neden sonra Watson'sta tekrar dikkatimi çekti. Galiba bir ara üretilmedi. Bir çalışanın yalancısıyım. 

6 Temmuz 2014 Pazar

Bloğumun Tasarımı Yenilendi

Herkese keyifli Pazarlar.

İçerik olarak zenginleşen her bloğun yeni yeni gereksinimleri oluyor. Ben de bloğumda biraz yenilikler yaptım. Simple şablonunu kullanıyorum. Header ımı yeniledim ve fazlalık yapan gadgetleri ortadan kaldırdım. Bir de üst menü yaptım ama etiketler konusunda biraz sıkıntı yaşıyorum. Onu da düzeltince bloğumda gezinmek daha kolay ve keyifli olacak. İçerik artınca eski yazıların okunma sayısı azalıyor. Bu yüzden üst menü bize kolaylık sağlıyor. Etiket konusunu halledince üst menüden seçerek tıkladığınız direk o etikete gidecek ve o etiketin olduğu bütün yayınlar karşınıza çıkacak. Hem daha şık hem de daha profesyonel bir blog görünümü halini alıyor. 

Umarım beğenirsiniz.  

Sevgiler :)

Edit: Etiket sorunu halloldu. :)

Flormar Beauty Toys Nail Art Fırça Seti Nasıl Kullanılır?

Flormar biliyorsunuz yeni bir oje ve nail art brush seti çıkardı geçenlerde Beauty Toys isminde. Türkçesi "Güzellik Oyunu." Son zamanlarda Flormar'ın bu fırça setinin performansı ve işe yarayıp yaramadığı konusunda sık sık sorular geldi. Özellikle İnstagram'da sürekli soruluyor. Geçenlerde ben de bununla ilgili bir video çektim. Fırçaların ve dottingin uygulanış şekillerini göstermek açısından video çekmeyi daha doğru buldum. Aslında daha çok video çekmek istiyorum ama inanın vakit bulamıyorum. Editlemesi, yüklemesi derken bolca zamanımı alıyor. Çeksem bu sefer bloğa vakit ayıramıyorum. Dolayısıyla çok fazla videom yok. Bununla 7. oldu. Belki zamanla daha pratiklik kazanır, daha güzel videolar çekerim. 

                                                             Youtube kanalım için tık tık

 İşte çektiğim yeni video;

4 Temmuz 2014 Cuma

Asetonsuz Oje Çıkarıcılar Vs Aseton Ve İnsan Sağlığına Etkileri

Selam Onyüzmilyonoje sakinleri;

Biraz kimya işleyelim. :)

Bugün daha önce hiç değinmediğim bir konuya değinmek istiyorum. Oje çıkarıcılar ve bileşenleri. Markasını şu an hatırlayamadıım bir asetonsuz oje çıkarıcının bileşenlerinde "Aseton" yazısı görmemle orta çaplı bir araştırmaya giriştim. Birazdan anlatacağım. 

Oje zaten zararlı bir maddedir. Hem de oje çıkarıcımızdan daha zararlı. Tabi bu konuda uzmanlaşmış markalar da var. Yani insan sağlığına daha az zararlı şekilde üretim yapan. Ama ne yazık ki ben dahil bir çok kadın bu durumu gözardı ediyoruz. Oje dediğimiz şey sertleştirilmiş polimerdir. Zira bu maddeyle en iyi savaşan kimyasal Asetondur. Aseton sağlığımıza zehirli bir ojeden çok çok daha az zararlıdır. Uçucu bir maddedir ve vücudumuz bu maddeyi depolamaz.

Asetonsuz oje çıkarıcılar sanıyorum takma tırnaklar için geliştirildi. Tırnağa zarar vermemek için. Ama ne hikmetse Asetonlu oje çıkarıcılardan daha az zararlı oldukları düşünülmeye başlandı. Asetonsuz oje çıkarıcısı kullanıyorsanız içeriğine bakmayı unutmayın. Zira asetondan daha zararlı maddeler ile karşılaşabilirsiniz. Asetonitril veya Etil asetat gibi. Ki bu oje çıkarıcıların içeriğinde yukarıda bahsettiğim gibi "Aseton" ibaresini de görebilirsiniz. Açıklama ise şu şekilde; içeriğinde %100 aseton bulunduranlar ile kıyaslanınca daha düşük yüzdelerde aseton bulunduran ürünler, ilgili bakanlık komisyonu tarafından "asetonsuz" olarak etiketlenebiliyormuş.

3 Temmuz 2014 Perşembe

Günün Ojesi Flormar Jelly Look Salmon Pink

Merhaba Onyüzmilyonoje'nin biricikleri.
:)

Bugün yine bir oje postuyla karşınızdayım. Ne yapsam vazgeçemiyorum. Yine alışveriş yaptım ve yarıdan fazlası oje. Buunlardan biri de Flormar'ın Jelly look serisinden Slmon Pink oldu. Bu ojeyi hep görüyordum orda burda,blogger arkadaşlarımda ve çok beğeniyordum. Sonunda ben de bir tane edindim. Daha önce başka bir rengini almıştım ama bu renk gerçekten daha çok hoşuma gitti. Bugün de sürmek nasip oldu. Tatlı tatlı yaz ojesi ve tam sahilde sürmelik :)

Ojenin yapısı oldukça yoğun. Zaten jelly lookların fırçalarının kalın olduğunu bilmeyen kalmadı. Küçük parmak tırnağına biraz zor sürülse de kalın fırça sürümü biraz daha kolaylaştırıyor diyebilirim. 

Ancak yine söylemem gereken bir şey de oje tek katta opaklaşamıyor. İki yoğun kat sürmem gerekti. Kuruması da biraz zorlaştı haliyle. Ama ben alıştım. Deniz kenaında bu ojelerimi sürüp bronz tenimle salına salına gezmek şu anki hayalim. :) Ancak bu sene bembeyaz kalacağım. Çünkü ufukta tatil görünmüyor. Anlayacağınız şaban evde bu yaz. Belki bir kaç gün Ankara bir kaç gün de Büyük Ada filan. Ttile giden tüm arkadaşlarım benim yerime de yüzsün, güneşlensinler. :(

Çok konuştuk ojeyi göstermeden bitiriyordum az kalsın Tuuuuu. Tatil lafı açıldı benim devreler yandı.

İşte Beach Nailpolish; (Uydurdum)



2 Temmuz 2014 Çarşamba

Ayın Misafir Yazarı; Whitepearl

Merhabalar.
:)
Bugün konuk yazar günü. Bildiğiniz üzere her ayın başında bir konuk yazar ağırlıyorum. Bu ayın konuğu sevgili İnci oldu. Yani Whitepearl bloğunun sahibesi. Kendisi bize bu ay favori far paletlerini anlatacak. Tam bir farkolik olan arkadaşım bu konuda uzman neredeyse. Hangi far nerede indirimde ya da hangi mağazaya hangi marka farlar gelmiş ona danışır öğreniriz. Yaptığı göz makyajlarını da konuşturur. Yani anlayacağınız bu sese kulak verin demek istiyorum. Haydi gelin hep beraber yazısını okuyalım.



Favori Far Paletlerim - TOP 3

Merhaba arkadaşlar; sevgili arkadaşımın bu ayki şanslı konuğu benim. Öncelikle bana bu fırsatı verdiği için kendisine teşekkür ederim. Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. İsmim İnci. Bu dünyadaki hikayem youtube kanalım ile başladı. Sonrasında blog yazarlığı da bu hikayeye eklendi. Koşuşturmacalı günlük hayatımdan fırsat kalındığında blogum ve youtube kanalım ile ilgilenmek stresimi biraz da olsa atmamı sağlıyor. 
Bu yazıda sizlerle farları çok seven biri olarak; favori far paletlerimi ve neden favori olduklarını inceleyeceğiz.


The Balm - Balm Jovi

Bu palet benim favori seyahat paletim. Hepimiz seyahate çıkarken yanımıza alacaklarımıza bir türlü karar veremiyoruz. Bunun sonucunda da ihtiyacımız olmayan pek çok şeyi yanımızda götürüyoruz. Benim imdadıma da Balm jovi paleti yetişti. İçerisindeki farlar ile yaz tatiliniz boyunca istediğiniz çeşitlilikte göz makyajı yapabilirsiniz. İçerisinde bulunan aydınlatıcı ve allık ise her türlü kombine yakışacak tam yaz renkleri. Aynı zamanda biri nude'a yakın, biri kırmızı 2 tane de ruj var. Sağlam ambalajı ile tam bir seyahat paleti Balm Jovi.



1 Temmuz 2014 Salı

★★ONYÜZMİLYONOJE'DEN YEPYENİ BİR ÇEKİLİŞ★★(Bu çekiliş sona erdi)

Merhaba sevgili izleyenlerim.

Blogda 500 kişi olmamız suretiyle söz verdiğim gibi yeni bir çekiliş başlatmak istedim. Aranızda beni sessiz sessiz takip edenler de var her gün usanmadan gelip yorum bırakanlar da. Hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek isyorum. Umarım hediyelerimi beğenir ve katılım gösterirsiniz. Sizi seviyorum. :*

NOT: LÜTFEN YAYINI SONUNA KADAR DİKKATLİCE OKUYUN. "NASIL KATILABİLİRİM?" GİBİ SORULAR SORMAYIN LÜTFEN. HER ŞEY AŞAĞIDA YAZIYOR. :* :)

Gelelim hediyelere;