26 Temmuz 2014 Cumartesi

Merhaba arkadaşlar. 

Tatilim bitti. Bir süredir o yüzden yazamadım. İnternete çok nadir girdim. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmaya çalıştım. Bana oldukça iyi geldiğini düşünüyorum. Bu sürede bloğuma katabileceğim şeyleri düşündüm. Daha neler yazabileceğimle ilgili genelde. Tabi oğlumdan fırsat buldukça. :) Çocukla tatile çıkmak kadar yorucu bir şey daha yok gerçekten. 

Neyse gelelim bugünün konuğuna. Golden rose velvet matte lipstick 15. Ben Golden Rose'un bu serisine bayıldım diyebilirim. Zaten mat rujları hep sevdim. Kalıcılık ve görünüş açısından favori rujlarım hep mat oluyor. Bu seriden ben iki tane almıştım. Diğeri 19 numara. Onu da çekilişime koydum. Ve digerlerini de almayı düşünüyorum. Fiyatı çok çok uygun. Yanlış hatırlamıyorsam ben 5,90 a almıştım Watson's tan.

Şimdi gelelim görsele.



Her zaman söylerim. Bir rujun iyi ve kaliteli olup olmadığını daha sürmeye başlarken anlarsınız. Sizi ve dudaklarınızı sarışından.

Güzel kırmızı bir rengi var. Ben sevdim. Dudağımın bütün derinliklerine girerek iz yapmadan her noktayı güzelce sardı. Kalıcılığına zaten söz yok. Biraz dudağı kuruttuğunu söylemeliyim. Lip balm üzerine kullanınca da matlığı kayboluyor. Ben çıplak dudağa sürmeyi tercih ediyorum genelde.

Dudağımdaki ruju güzel fotoğraflamayı öğrenmem gerekiyor acilen. Ben sevmedim bu görseli ama şu an elimde başla foto yok. Bugün bloğa yazı yazmazsa ölecek hastalığına yakalandığımdan mütevellit ayağımın tozuyla size biraz ulaşmak istedim. Yine eskisi gibi sık sık görüşeceğiz inşallah. :)

Çekilşim bugün sona eriyor. Katılmak için tık tık

PAYLAŞ

5 yorum:

  1. bordosunu düşünebilirim çünkü kate mossdaki bordo vişne curugu rengi gibi gelmeye başladı bana :) güle güle sür gğzelmiş

    YanıtlaSil
  2. Evet bu rujlar cok güzel bende de 18i numarası var sürüşü çok güzel kolay da çıkmıyor sizde güle güle kullanın...

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)