3 Temmuz 2014 Perşembe

Merhaba Onyüzmilyonoje'nin biricikleri.
:)

Bugün yine bir oje postuyla karşınızdayım. Ne yapsam vazgeçemiyorum. Yine alışveriş yaptım ve yarıdan fazlası oje. Buunlardan biri de Flormar'ın Jelly look serisinden Slmon Pink oldu. Bu ojeyi hep görüyordum orda burda,blogger arkadaşlarımda ve çok beğeniyordum. Sonunda ben de bir tane edindim. Daha önce başka bir rengini almıştım ama bu renk gerçekten daha çok hoşuma gitti. Bugün de sürmek nasip oldu. Tatlı tatlı yaz ojesi ve tam sahilde sürmelik :)

Ojenin yapısı oldukça yoğun. Zaten jelly lookların fırçalarının kalın olduğunu bilmeyen kalmadı. Küçük parmak tırnağına biraz zor sürülse de kalın fırça sürümü biraz daha kolaylaştırıyor diyebilirim. 

Ancak yine söylemem gereken bir şey de oje tek katta opaklaşamıyor. İki yoğun kat sürmem gerekti. Kuruması da biraz zorlaştı haliyle. Ama ben alıştım. Deniz kenaında bu ojelerimi sürüp bronz tenimle salına salına gezmek şu anki hayalim. :) Ancak bu sene bembeyaz kalacağım. Çünkü ufukta tatil görünmüyor. Anlayacağınız şaban evde bu yaz. Belki bir kaç gün Ankara bir kaç gün de Büyük Ada filan. Ttile giden tüm arkadaşlarım benim yerime de yüzsün, güneşlensinler. :(

Çok konuştuk ojeyi göstermeden bitiriyordum az kalsın Tuuuuu. Tatil lafı açıldı benim devreler yandı.

İşte Beach Nailpolish; (Uydurdum)






Sizi seviyor ve sevgiyle kucaklıyorum. Heyirli Ramazanlar olsun efenim :*

Çekilişim için tık tık

PAYLAŞ

8 yorum:

  1. Selamlar :)
    Ojenin rengine cidden bayıldım bian önce almam gerek :)) Blogunuzu ve nailartlarınızı severek takip ediyorum. Bende bu yola yeni çıkanlardanım. Mutlaka bloguma beklerim. Yorumlarınız benim için önemli.. Sevgiler..
    somurtkansirine.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Izleyicin oldum bile. Her gün yaz. Okuyalim canım. :)

      Sil
  2. Ay nasıl da benlik bir renkmiş bu :)

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş bir renk :) Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  4. Bi göremedim şu seriyi watsonsta en merak ettiğim rengi bu! :) Çok yakışmış rengii <3

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)