13 Temmuz 2014 Pazar

Geç kalmış da olsam "Keyifli Pazarlar" dileyerek bugünkü yayınıma başlıyorum hayırlısıyla.Watson's ta satılan I love serisini hep merak ediyordum. Deneme amaçlı el kremini aldım. Strawberries olanını. Bana daha yakın geldi. Ayrıca duş jeli, vücut spreyi ve lip balm seçenekleri de mevcut. Zaten bir el kremine ihtiyacım vardı. Hem denerim hem de işimi görür diye düşündüm.



Ambalajı bu şekilde. :) Standda "Beni al" diye çığlık atıyor resmen. Tüm seçeneklerinin kokusuna baktım. İlk başta kokuları çok yapay gelmişti. Ancak sürünce ve zaman geçtikçe kokusu oturdu. Haliyle o kadar da yapay kokmadı. Tabi her tende değişik sonuçlar gösterebilir. Ben genel olarak memnun kaldım.Sabah sürdüğüm ellerim hala yumuşacık. Kaç kere yıkadım halbu ki.


Biraz akışkan bir yapısı var. Ama öyle şıp şıp damlayacak kadar da değil. Bol döktüm çünkü iki elime de iyice yedirmek istedim. Dirseklerime doğru da hafif çekişler yaptım sürerken her zamanki gibi.


Burada elimin ne kadar yumuşadığını resimlemem çok zor biliyorum ama bir bebiş annesi olduğum için ellerim sürekli suda. Malum temizlik şart. Hem de sık sık. Burada ellerim gayet yumuşak. Ürün 75 ml lik. Bir sloganı bile var bu serinin. Yani en azından benim anlamam bu. Diyor ki "Smell delicious - Feel delicious" :)

Siz bu seriden neler kullandınız? Memnun kaldınız mı? Diğer seçeneklerden hangilerini almalıyım?

Bu arada tatile gidemiyorum demiştim daha önceki yazılarımda ama bir mucize oldu ve bir haftalığına Bodrum'a gidiyoruz ailecek. :) Bugün tatil alışverişi yapıldı. Bugünkü yazımın gecikmesinin sebebi de bu. Neler aldım? Bir aksilik olmaz ise yarın alışveriş yazımla huzurlarınıza çıkacağım.

Önemli: Son zamanlarda çok az yorum gelir oldu. Yorumsuz hep bir şeyler eksik. İki bişe karalayın yaw :) İşe yarıyor mu yazılarım ya da sizden öğrenebileceğim daha neler var hepsini çok merak ediyorum. Öneri, eleştri, beğeni ne olursa. Sizi kocaman öptüm :)


Çekilişim hala devam ediyor :TIK TIK


PAYLAŞ

5 yorum:

  1. Canim ben de bu serinin duj jelini kullaniyorum yazisini da yazmistim,mukemmel yani bu kremide en kisa surede denemek istiyorum gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. Dus jelini alıp almamak konusunda çok kararsiz kaldım. Almadım. Ama sanırım alacağım. :)

      Sil
  2. Ben bu seriyi bloglarda görüp iç geçiriyorum :) Mum da çok şeker . Tırnak şeklini de çok sevdim. :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım. E bi tanecik al Kendine bu seriden bişey :)

      Sil
  3. daha bugün baktım bunun kokusuna ve ba-yıl-dım :) elimdeki krem stoğunu azaltınca mutlaka denemek istiyorum ;)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)