11 Temmuz 2014 Cuma

Yaz sıcağının iyice bastırmasından sebep cildimizde ölü hücre artışı baş göstermesiyle birlikte temizleme sütleri ya da jellerinin yanında arındırıcı losyon ve tonikler kullanımda ön plana çıkıyor. Bu yazımda Loreal Pure Zone'dan bahsedeceğim sizlere. Makyaj yapmak için temelde temiz ve ölü hücrelerden arınmış bir ten gerekiyor. Bu yüzden hem makyaj öncesi hem de makyaj sonrası cilt temizliğine özen göstermeliyiz. Loreal Pure Zone işte tam da bu işi yapıyor. Normal yüz temizleyicilerinden sonra uygulanabilecek güzel bir ürün olduğunu düşünüyorum. Bu ürünü kullanmadan önce başka arındırıcı losyonlar da denedim ama içlerinde benim istediğime yakın sonuç elde edebilen bi bu ürün oldu. 



Ürünün Vaatleri:

1.Ciltteki pürüzleri kurutur.
2.Gözenekleri sıkılaştırır.

Ürünün arkasındaki açıklamalar;

Aşırı sebum üretimi ve ölü hücrelerin yüzeyde birikmesiyle cilt netliğini kaybeder.Bazen bakteriler aşırı derecede çoğalır ve cilt kusurları ortaya çıkar.

Yenilik: İSOBACTER TEKNOLOJİSİ
Bu formül içerdiği bakterilere karşı ve keratolitik etkiye sahip salisilik asitli İSO BACTER teknolojisiyle cilt kusurlarının oluşumuyla savaşır ve önlemeye yardımcı olur.
Günden güne pürüzler kurutularak cilt dokusu daha saf, daha düzenli olur ve daha ışıltılı bir ten ortaya çıkar.

Benim yorumum;

Tabi tüm bunlar ürünün kendi vaatleri. Blog yazmanın temelinde yatan düşünce; ürünler ne vadederse etsin deneyimlerdir önemli olan. Diyerek kendi yorumlarıma geçiyorum. Bu ürün cildi aşırı hassas olan kişiler için uygun mudur değil midir tartışılır. Çünkü ürünü kullanırken ciltte biraz yanmalar olabiliyor. Ancak bu durum ürünü kötü yapmaz zira salisilik asittir yakan teni. Yani limon asidi. Cildinize limon sürdüğünüzü düşünün. Aynı etkiyi bu üründe hissediyorsunuz. Cildimi ne kadar temizlersem temizleyim bu ürünle üstünden geçtiğimde pamuğa geçen kiri görebiliyorum. Yani bu demek oluyor ki bu ürün gözeneklerin içine kadar giderek orayı yeniden yapılandırıyor. Gözenekler derinlemesine temizlendiği için de kolaylıkla kapanıyor. Ben gerçekten çok memnun kaldım. Ama bi ürünün cildi yakması size rahatsız edici geliyorsa kesinlikle bu ürün size göre değil. Bir başka yönü de cildimin ışıldamasını sağlaması. Dikkat edin parlaklıktan söz etmiyorum. Cildim ışıldıyor. Hem tertemiz pürüzsüz oluyor hem de cildimi tazeliyor. Açıkçası bu ürünün vadettikleri ile kendi deneyimlerim tam olarak örtüştü. Kokusu da oldukça keskin bu arada. "Ben senin cildini derinlemesine temizlerim." diye konuşuıyor. Keskinse de ağır değil. Uçucu zaten. Eğer yaz aylarında kullanabileceğiniz ferahlatıcı bir temizleyici ürün arayışındaysanız önerebilirim.

Ürün fiyatını tam hatırlamıyorum ama Watson's tan almıştım ve orada aşırı pahalı bir ürün yok zaten.

Siz de yaz aylarında kullandığınız ve memnun kaldığınız temizleme ürünlerini yorum kısmında paylaşırsanız sevinirim. Sevgilerimi gönderiyorum. Bir başka yayında görüşmek dileğiyle. :) 

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)