12 Temmuz 2014 Cumartesi

Merhabalar..)
Bugün sizin için çok şeker bir ürün seçtim. Maybeline Baby Lips- Peach Kiss. Bu yazı için çok geç kalmış olmakla beraber diğer seçeneklerini neden hala alamadığım konusuna hiç girmek istemiyorum. Bu ürün biliyorsunuz geçtiğimiz ay Türkiye'ye geldi. Ve kapış kapış gidiyorlar. O kadar çok satıldı ki kimi zaman seçenekleri bulmak güçleşti. Ben denemek için bir tane almıştım. Kendime en yakın hissettiğim Peach Kiss oldu.



 Açıkçası çok fazla bir şey beklemiyordum. Şimdiye kadar bir çok balm kullanmış biri olarak ne kadar değişik olabilir ki dedim kendi kendime. Ama bu ürün gerçekten beklentilerimin üzerinde performans gösterdi. Öyle ki Nivea'nın önüne geçebildi benim nazarımda. Şeyler gibi kokusuyla da kredisini sağlamlaştırdı.

Ben 5,90TL ye Watson's tan aldım. Gratis'lere de geldi zaten. Yani bu ürüne kolayca hem de çok masraf yapmadan ulaşabiliyorsunuz.

Tam şeffaf bir yapısı yok. Hafif şeftali rengi veriyor ve tadı hiç bir şekilde acı değil. Kokusu da şeker gibi. Zaten görseli müthiş. Benim dudaklarımda çok şeftaligibi durmasa da verdiği yumuşak hissi çok sevdim. Ayrıca dudağımın yapısını ya yeniledi diye düşünüyorum. Ben de en kısa zamanda diğer çeşitlerini alacağım. 

Diğer Seçenekleri; 

Cheryy Me

Pink Punch

Mint Fresh


Hydrate

İntense Care


İşte Baby Lips şekerleri bunlar. Siz hangisini en çok sevdiniz? Ve genel olarak beklentilerinizi karşıladı mı çok merak ediyoruum. :) Yazın bana konuşalım.

Görüşmek üzere.


Etiketsiz fotolar Watson's ın sitesinden url göstererek alınmıştır.




PAYLAŞ

2 yorum:

  1. ben de babylips almak istiyorum *-*

    YanıtlaSil
  2. Ben de Peach Kiss ve Cheryy Me aldım. Cherry me den daha memnunum.. Sırada Pink Punch var :-)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)