30 Temmuz 2014 Çarşamba

Herkese merhaba.

Bugün hava çok sıcak. Dün de öyleydi, ondan önceki gün de öyle daha önceki günler de öyle. Hepimiz kendimize gelebilmek için her gün duş alıyoruz neredeyse. Dolayısıyla saç, cilt ve vücut bakımımıza önem vermemiz gerekiyor. Geçenlerde Migros'ta indirime girince Nivea'nın duşta vücut kremini almadan edemedim. Aslında duştan sonra cildimde ve vücudumda o yağlı hissi sevmesem de denemek için ballısından aldım. 



Bal kokusunu zaten çok severim. Bu ürün de balsı balsı çok güzel kokuyar. Kullanımı oldukça pratik. Vakitten tasarruf etmemi sağlıyor. Oğlum sağolsun kendime vakit ayırabilmem oldukça güç oluyor. Böyle pratik ürünler benim hayatımı kolaylaştırıyor diyebilirim. Yani banyodan sonra kremlenmem nereden baksan bir on, on beş dakikamı alıyor. Komple yüz, el, ayaklar da bu bakıma dahil tabi. Duşta hemencecik sürüp duruluyorsunuz. Daha sonra kurulanıyorsunuz. Hiçbir kalıntı bırakmıyor. Ben ilk kullandığımda oldukça yoğun kullanmışım. Yani fazla ürün sürmüşüm vücuduma. Bu yüzden biraz yağlı yağlı kalmıştı. Çok da sevememiştim bu ürünü. Ancak daha sonraki kullanışlarımda çok az döktüm elime ve kurulama sonrası oldukça kararında bir nemli his bıraktı bende. 24 saat nemlendirme vaadediyor. Gerçekten de uzun süre cilt nemini koruyor.

Sanırım artık çoğu market ve kozmetik mağazalarında satışta. İndirinmleri takip ederseniz çok çok uygun bir fiyata alma şansınız var.

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. bende kakaolusunu kullaniyorum 1 ay once watsonsdan aldim ama bende alerji yapti :(

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)