7 Temmuz 2014 Pazartesi

Watson's Magic Lip Balm, isminden de anlaşılacağı gibi sihirli bir ürün. Bunun sebebi normalde şeffaf bir görüntüsü olduğu halde vücut ısısıyla buluşunca pembeleşmesi. Hatta tam bir ruja dönüşmesi ki gün sonunda resmen dudaklardaki yerini terketmiyor. Silmek bile zor olabiliyor. O kadar dudak düşkünü. Ben bu ürünü uzun zaman önce kullanmıştım ama sonraları unuttum. Neden sonra Watson'sta tekrar dikkatimi çekti. Galiba bir ara üretilmedi. Bir çalışanın yalancısıyım. 




İlk sürüldüğünde rengi şeffaf;


Bir süre sonraki pembiş hali;




Bir diğer özelliği içeriğindeki spf 30 faktörüyle dudakları güneşten koruması. Bu balmı ben kullanmaktan memnunum. Neden derseniz kalıcı rujları seviyorum. Benim için tek eksisi günün sonunda hafif bir ağırlık yapması. 

İçeriğinde birçok kimyasal var ancak Paraben içermiyor. Bu da bir artı tabi. Oldukça pratik ve kokusunu bazıları ağır bulsa da benim hoşuma gidiyor.  Ürün 2 gr ve fiyatı da 5,00 TL. Çantamda mutlaka bulunur. Ama çok çabuk bitiyor.

Ben bu balmı kullanmaya devam edeceğim. Çünkü dudaklarıma verdiği o pembiş renge bayılıyorum ve oldukça da kalıcı. Siz bu ürünü performans açısından nasıl buluyorsunuz? Yazmayı unutmayın.

Bu yazıyı okuyan herkese kocaman sarıldım.

PAYLAŞ

11 yorum:

  1. güle güle kullan rengine bayıldım

    YanıtlaSil
  2. Verdiği tatlı pembe rengi beğenmiştim ama tekrar almak aklıma gelmedi bittikten sonra. Sana yakışmış ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimileri çok sevmiş kimileri de pek sevememiş. Ben yedekleyerek alıyorum. Teşekkür ederim canım. :)

      Sil
  3. ben lip balm hastası ve toplayıcısı biri olarak bunu nasıl atlamışım acaba:) yada watsons ta hiç denk gelmemiş olabilirim burada:) harika olmuş rengide çok hoş

    YanıtlaSil
  4. Yazın güneş koruması olduğu için sıkça kullanıyorum=)

    YanıtlaSil
  5. Güneş koruması olayı çok güzel. Verdiği renkte tatlı:)

    YanıtlaSil
  6. nerden alıyoruz bunu

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)