31 Ağustos 2014 Pazar

Pembe ve Mor Ojelerle Pratik Bir Tırnak Tasarımı

Merhaba Onyüzmilyonoje konukları.

Bugün uzun aradan sonra yine bir tırnak tasarımı ve yapılışını sizlerle paylaşacağım. Ben mor ve pembe rengin uyumunu genel anlamda seviyorum. Yani kıyafette çok fazla tercih etmesem de takı ve aksesuarlarda tercih edebiliyorum. Bu tasarımda kullandığım ojeleri Golden Rose Color Expert serisinden kullandım. Çünkü almış ama fazla kullanamamıştım. Hem ojeler hakkında fikir sahibi olmak hem de ilk aşkım nail arta hafif bir giriş yapmak istedim. Özellikle yeni başlayanlar için oldukça pratik bir tasarım olduğunu düşünüyorum. Ayrıca da tam yazlık. :)

Neler kullandım?



1. Golden rose color expert 45 numara pembe oje.
2. Golden rose color expert37 numara mor oje.
3. Noktalama kalemi.
4.Top coat.

Sadece bu malzemelerle yaptığım kolay tasarımı hala merak ediyorsanız yazının devamını okuyun lütfen.

27 Ağustos 2014 Çarşamba

Makyaj Temizliğinde Dalin Bebe Şampuanı Deneyimim

Merhaba yeniden ve kocaman bir günaydın. :)

Hastane işlerimiz bitti çok şükür. İyiyiz. Fırsat bulmam veilesiyle bugün bir yazı yazmak istedim. Geçenlerde makyaj cıkarmak için oğlumun şampuanını kullandım. Çok övülüyordu. Kullananlar çok memnundu. Ben de bir denemek istedim. Yani özellikle göz makyajımda kullanmak istedim elbet. Gözlerimi Dalinle temizlemeye başladım. Herhangi bir pamuk ya da sünger kullanmadım. Ovalarken gözümün biraz yandığını hissettim ve bu yıkama işlemi bitene kadar devam etti. 

20 Ağustos 2014 Çarşamba

Gliss Oleo Nutrition Saç Bakım Maskesi Deneyimim

Merhaba yeniden.

Bu ara çok yazı yazamıyorum kusura bakmayım. Çünkü ailesel bir takım telaşımız var. Bir kaç gün sonra hastane işlerimiz olacak. Umarım beni anlayışla karşılarsınız. Zira bu süre içinde pek de yazı yazamayacağım ne yazık ki. Belki fırsat bulurum ama o bile zor gibi görünüyor. Neyse bugün yaklaşık iki aydır kullandığım bir saç bakım maskesi olan 'Glis oleo nutrution' dan bahsetmek istiyorum size. Çünkü yorum yapabilecek kıvama geldiğimi düşünüyorum. 

Glis oleo nutrition

16 Ağustos 2014 Cumartesi

İnsagram Hesabımda Nail Art Çekilişi Var

Merhaba arkadaşlar;

Dün ani bir kararla instagram hesabımda nail art malzemeleri içeren bir çekiliş başlattım. Şartlar çok basit. Fotoğraf paylaşma şartı olmadan yapıyorum bu çekilişi. Çünkü İnstagramda ekran görüntüsü almayı bilmeyen ya da paylaşmaya üşenen kullanıcılar hayli fazla. Bunun için paylaşanlara iki hak daha veriyorum. Zorunlu şartım ise beni yani @onyuzmilyonojee yi takip edip paylaştığım toplu fotoğrafın altına "Katıldım" yazarak ojesever iki arkadaşı etiketlemek. 


15 Ağustos 2014 Cuma

Harika Bir Ruj Farmasi Glamoure Shine 06

Merhabalar.

Yeniden sizlerle birlikteyiz. Bugün benim de severek kullandığım bir ruju konuk ediyorum bu yazımda. Farmasi'nin 06 numaralı ruju. İlk geldiği günden beri elim hep ona gidiyor ve sanırım en sevdiğim rujlar arasına girdi bile. Benim bir ruju sevebilmem hayli zor. Çünkü ince dudaklı oluşum beni kalitesi yerinde ve dolgun gösteren rujları kullanmaya itiyor. Bu ruju sevmemdeki en önemli özellik de bu durumla paralel. Yani dudaklarımı olduğundan daha dolgun gösteriyor. 


Bir miktar elime de sürdüm sonuç harika bence. Kokusu da çok güzel ve tadı acımsı değil.

14 Ağustos 2014 Perşembe

Garnier BB Krem Karma Ve Yağlı Ciltler İçin /Light

Merhaba site sakinleri.

Bugün çok geç kalmış olduğum bir yazıyla karşınızdayım. Geç olsun güç olmasın diyelim. Konuğumuz Garnier BB krem. Tabi ki bazılarımız bb krem konusunda artık uzmanlaştı ama bilmeyenleriniz olabilir bu yüzden BB kremin ne anlama geldiğine bir değinmek istiyorum. BB krem cilt kusursuzlaştırmak için üretilen bir ürün. Önceleri ameliyatlardan sonra yara izlerini kapatmak için geliştirilmiş daha sonra ise kozmetik ürün olarak üretilmeye başlanmış. Doğum yeri ise Kore. Bu tip ürünler fondoten gibi cilde kalıp gibi yapışmıyor. Özellikle yaz aylarında tercih sebebi. Ciltte o yoğun tabaka hissini vermeden hem de nemlendirerek cilt rengini eşitliyor. yani cilt lekeleri, sivilce izleri, morluklar  tek bir ürünle giderilmiş oluyor. 

Garnier Karma ve Yağlı Ciltler İçin BB Krem
Garnier BB Krem

12 Ağustos 2014 Salı

Flormar Matte M17 Nail Polish/Mat Oje

Merhaba Onyüzmilyonoje sakinleri.

Bugün benim severek kullandığım bir ojeden bahsetmek istiyorum. Flormar Matte M17 Nail Polish. Aslında genel olarak Flormar'ın bu serisini tanıtmak isterdim ama sadece bu rengi var elimde. Çünkü Flormar matte oje serisine hayran kaldım. Renkleri süper. Ve diğerlerini de almayı düşünüyorum. Özellikle gri rengini gözüme kestirmiş bulunuyorum. Neyse gelelim bugünün konuğuna. Bugün bu seriden M17 numaralı ojeyi işleyeceğiz. 

Flormar Matte M17 Oje
Flormar Matte M17

8 Ağustos 2014 Cuma

Mud Therapy Derinlemesine Temizleyen Kil Maskesi

Merhaba arkadaşlar.

Bugün bir çamur yani kil maskesi konuk ediyorum bloğuma. Watsons'stan almış ve çok beğenmiştim. Bittikçe alıyordum ama bir süredir nedense kullanmadım. Genellikle eşim severek kullanıyor. Ben galiba bekletmeli maskeleri çok pratik bulmadığım için yanaşmıyorum artık. Ve tabi temizlemesi de ayrı bir dert. Durulama işlemi uzadığında ben gerilmeye başlıyorum. Ama sanırım yavaş yavaş bu tarz kil maskelerini  Bu maskenin benim için bir çok artısı var. Ürünün kendi açıklamasında şöyle yazıyor; Ölü deniz çamurunun doğal mineral katkılarını içeren Superdrug derinlemesine temizleyen kil maskesi cildinizi doğal bir şekilde toksinlerden arındırır ve cildinize mineral kazandırır. Kil bazlı bu maske daha temiz bir cilde kavuşmanıza, cildinizin daha yumuşak ve canlı olmasına yardımcı olur.

Mud Therapy Kil Maskesi
Mud Therapy Kil Maskesi

7 Ağustos 2014 Perşembe

Hem Oje Hem de Nail Art Kalemi İlginç Bir Ürün

Selamlar.

Bugün dışarıda deli gibi yağmur var. Az önce mutfak kapım az kalsın kırılıyordu rüzgardan. Böyle havalarda evde oturup keyif yapmaya bayılıyorum. Ben de biraz kitap okuyup sonra da bloğuma vakit ayırmayı seçtim. Yalnız son zamanlarda bloglarla ilgili ya da kendi bloğumla ilgili bir sorun yaşıyorum. Bilmiyorum ama takipçim az iken sanki daha çok okunuyordum ve daha çok yorum geliyordu. Sebebini anlamadığım bir şekilde ne yorum gelmeye başladı ne de eskisi kadar okunuyor. Bunun benden kaynaklandıını düşünerek eskisi kadar yazasım gelmiyor. Sanki insanlara istediği şeyleri veremiyormuşum gibi geliyor. Yani bir blogdan beklenenleri yerine getiremiyorum sanırım. Ama tabi ki yine her gün yazmaya davam ediyorum. Her neyse bugün fırça ile nail art yapamayan arkadaşların  işine yarayacak bir ürün tanıtacağım. Muhtemelen çok azınınz böyle bir ürünle tanışmıştır. Eşimin tatlı hediyesi olan bu kalemlere bir göz atalım öyleyse.

Nail Art Kalemi
Nail art kalemi

5 Ağustos 2014 Salı

İnstagram Günlüğü #3

Merhaba arkadaşlar;

Ağustos ayı geldi çattı. Ben Temmuz ayında instagram hesabımda neler oldu onu paylaşacağım bugün. Nail art anlamında ve genel anlamda pek coşkulu geçemedi. Ramazan, bayram, tatil derken istediğim performansa ulaşamadım. Ama yine de bir şeyler yapmaya çalıştım. Gelin sizinle de bir tura çıkalım.


Barbie bebek görünce dayanamam ben. :)



 Burada kullandığım ruj Farması 06. Çok beğenerek kullanıyorum. Bu şekilde instagram hesabıma konuk ettim.

4 Ağustos 2014 Pazartesi

Çekiliş Hediyelerim Sahibine Ulaştı

Merhabalar.

Geçtiğimiz günlerde çekilişimin kazananını açıklamıştım. Kazanan sevgili Mine olmuştu. Bir kaç gün sonra hediyelerimi yolladım. Ve kazasız belasız cicileri ulaşmış. Kendisini tekrar tebrik ediyor ve iyi günlerde kullanmasını diliyorum. :)


Günün Ojesi Altın Gibi; Betty Boop Nail Polish 20 Glam

Selam :)

Bugün yine bir oje postu ile karşınızdayım. Bilmem kaçıncı ojem. Belli bir sayıdan sonra saymayı bıraktım artık. Ve artık sanırım bir kısmını hediye etmenin de zamanı gelmiş. Ya bir instagram ya da blog çekillişi yapabilirim yakında. :)

Bugün ilk defa kullandığım bir marka var. Betty Boop. Ve altın renkli olanını tercih ettim. Aslında standda bir sürü güzel rengi vardı ama bir ojenin tüm renklerini almak eskilerde kaldı artık. Ojelere servet harcadım ciddi boyutta. Ve şimdilerde her alışverişte bir ya da iki tane oje alıyorum. Neyse ojemize geçelim.

2 Ağustos 2014 Cumartesi

Mim Mim Mim :)




Sevgili Nagehan tarafından mimlendim. Çok teşekkür ediyorum kendisine. Çok tatlı bir bloğu var. Ben de yeni keşfetmiştim zaten onu. Siz de ziyaret etmeyi unutmayın. Mim yazmayı ve okumayı ne kadar sevdiğimi zaten biliyorsunuz. Ben de hiç uzatmadan soru ve cevaplarıma geçmek istiyorum. :)

1- Kitaplığınızdaki en ilginç kitap isimleri hangileridir ?

Soluksuz Kalan Kasaba
Uçurtma Avcısı
Senden Önce Ben

1 Ağustos 2014 Cuma

Ayın Misafir Kalemi; Ece'nin Makyaj Günlüğü Favori Bahar Ojelerini Anlattı

Bu ayın misafir yazarı sevgili arkadaşım Ece oldu. Bize favori bahar ojelerini anlattı. Bize harika ojeler seçmiş. Ayrıca güzel ve farklı bir tanışma hikayemiz de var. Hepsini anlatmış. Gelin kendi ağzından dinleyelim. Ve bu tatlı annenin bloğunu ziyafet etmeyi unutmayın.
Keyifli okumalar.  :)


"Herkese Merhabalar :))

Bugün konuk yazar olarak burdayım ve öncelikle misafir olarak sayfasına beni kabul eden arkadaşıma çok çok teşekkür ederim. Oje ve nail art konusunda pek başarılı olmasam da bugün sizlere Favori Bahar Ojelerimden bahsedeceğim :)