1 Ağustos 2014 Cuma

Bu ayın misafir yazarı sevgili arkadaşım Ece oldu. Bize favori bahar ojelerini anlattı. Bize harika ojeler seçmiş. Ayrıca güzel ve farklı bir tanışma hikayemiz de var. Hepsini anlatmış. Gelin kendi ağzından dinleyelim. Ve bu tatlı annenin bloğunu ziyafet etmeyi unutmayın.
Keyifli okumalar.  :)


"Herkese Merhabalar :))

Bugün konuk yazar olarak burdayım ve öncelikle misafir olarak sayfasına beni kabul eden arkadaşıma çok çok teşekkür ederim. Oje ve nail art konusunda pek başarılı olmasam da bugün sizlere Favori Bahar Ojelerimden bahsedeceğim :)



Ben yeni - eski ama çok eski sayılamayacak bir bloggerım..Yazmaya yaklaşık 10 ay önce başladım. Aslında kozmetiğe bu kadar ilgim olduğunu farketmemiştim. Taki youtube'daki makeupartistlerin videolarını izlemeye başlayana kadar.1 , 2 , 3 derken her gün biraz daha fazlası. Sonrasında instagram hesabımı açtım ve bloggerları takip etmeye başladım .. Böyle böyle kendimi bu işin içinde buldum. Ve şu an bulunduğum konumdan çok mutluyum..

Blogger buluşmalarında bir araya gelmek için konuştuğumuz dönemlerde bir arkadaşım sayesinde iletişime geçmiştik. Profilini uzunca inceledikten sonra dedim ki ben bu kızı bir yerden tanıyorum ama nerden :)) Sonra hafızamı kurcaladıkça doğum yaptığımız hastanede bebeklerimiz yoğun bakımdayken aynı oda da kaldığımızı hatırladım:)

Tabi o zaman ikimizinde bu tarz konularla ilgilendiğinden haberimiz yoktu.. 
Ne hoş bir tesadüf olmuştu .. Ve şimdi ikimizinde bebişleri 1 yaşlarını doldurdu bile .. Zaman ne çabuk geçiyor..

Gelelim yazımın detaylarına..

Yukarıda da söylediğim gibi bu konuda pek başarılı olduğumu söyleyemem . Özellikle nail art konusunda hiç girişimde bulunmuyorum bile ..:) 


İlk olarak yapısı , sürümü ve renkleri nedeniyle en sevdiğim ojelerden biri olan Rimmel London Salon Pro . Bu resimde gördüğümüz ve benim  sık olarak kullandığım renk URBAN PURPLE .



Genelde renkli ojelerdense nude tonlarda ojeleri daha sık kullanırım. Hem sürmesi hem çıkarması koyu renk ojelere göre daha kolay oluyor :) Essence Colour & Go 168 Love Me Cupcake .



--AVON  P609 - P610--


Bence bahar en uygun olan renklerden ama ben genelde koyu renk giyindiğim için pek kıyafetime uyduramıyorum.. Oje çekmecemdeki görüntüleri daha çok hoşuma gidiyor :)








 2.En sevdiğim marka da Golden Rose Rich Color Serisi fırçalarının yapısı nedeniyle sürülmesi oldukça kolay. Serinin pek çok rengi var ama ben yine nude tonlardan vazgeçemiyorum. Resimde ki 54 numara.



Tatil denince akla gelen ilk renklerden olan kırmızı tabi ki.. Flormar Quick Dry serisinin QD04 Red Flag rengi kullandığım. Özellikle el ve ayak uyumu bence çok güzel :)



Ve en çok merak edilen ojelerden biri olan China Glaze .

Ülkemizde fiyatı biraz pahalı ancak bence hakediyor. Bilyalı kapağı ojenin kurumasını engelliyor. Fırçası ise tek bir iz bile bırakmıyor sürerken .Bende ki rengi fosforlu tonlarda bir pembe .. Yaz ayları için çok ideal..




Ve benim vazgeçilmezlerimden French :) Bence tırnakta en hoş duran nail art çeşitlerinden. Beyazın uyumu bana saflığı ve temizliği çağrıştırıyor. Özel günlerde en çok kullandığım çeşitlerden biri ..Özellikle gelinlere çok yakışıyor. 



İşte benim en çok kullandığım ojeler bu şekilde. Daha fazlası olmasına rağmen genelde elim hep bu renklere gidiyor. 

Zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederimm..

Sevgiler.."




PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Merhabalar bloğunuzu blog keşif etkinliği sayesinde yeni tanıma fırsatı buldum ve takibe aldım:) çok güzel bir blog olmuş gerçekten özellikle Nail art yazılarınızı çok beğendim :) Bana da beklerim :D
    http://tasarimkaravani.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)