14 Ağustos 2014 Perşembe

Merhaba site sakinleri.

Bugün çok geç kalmış olduğum bir yazıyla karşınızdayım. Geç olsun güç olmasın diyelim. Konuğumuz Garnier BB krem. Tabi ki bazılarımız bb krem konusunda artık uzmanlaştı ama bilmeyenleriniz olabilir bu yüzden BB kremin ne anlama geldiğine bir değinmek istiyorum. BB krem cilt kusursuzlaştırmak için üretilen bir ürün. Önceleri ameliyatlardan sonra yara izlerini kapatmak için geliştirilmiş daha sonra ise kozmetik ürün olarak üretilmeye başlanmış. Doğum yeri ise Kore. Bu tip ürünler fondoten gibi cilde kalıp gibi yapışmıyor. Özellikle yaz aylarında tercih sebebi. Ciltte o yoğun tabaka hissini vermeden hem de nemlendirerek cilt rengini eşitliyor. yani cilt lekeleri, sivilce izleri, morluklar  tek bir ürünle giderilmiş oluyor. 

Garnier Karma ve Yağlı Ciltler İçin BB Krem
Garnier BB Krem





Peki Garnier BB krem tüm bunları gerçekleştirebiliyor mu?

Ben bu ürünü kullanmaya başlayalı uzun zaman oldu. İki ya da üç tüp bitirdim sanırım. Benim cildim oldukça yağlı.  Temizledikten sonra bile bir kaç saat içinde parıl parıl parlıyorum. Yani özellikle yaz aylarında bu tarz ürünler kurtarıcım olabiliyor. Garnier yukarıda saydığım bütün özellikleri taşıyor bence. Tabi bu benim görüşüm ve kendi deneyimlerimden yola çıkarak bunu yazıyorum. Her cilt tipinde farklı sonuçlar verebilir. Ancak karma ve yağlı ciltler için çıkarılan bu yeni seride eski bb krem kullanımından kaynaklı şikayetler çoğu kişi tarafından ortadan kalktı. Garnier BB krem cilt eşitlemede, kusur örtmede ve güneş korumasında gayet başarılı bence. 


Kendi deneyimlerime gelince; Sürdükten bir kaç saat sonra cildimde herhangi bir parlama olmadı. Hatta akşama kadar yapısını genel anlamda korudu. Sürdükten sonra hafif kadifemsi bir görünüş yaratıyor. Ve bu durumu uzunca bir süre koruyor. Ben bu ürünü kullandığımda pudra kullanmaya gerek duymadım. Gayet kendini sabitlediğini düşünüyorum. Beni en çok zorlayan tarafı şıp şıp akışkan yapısı oldu. Oraya buraya damladı durdu. Ama sonunda onu bu şekilde kullanmayı öğrenmeyi başardım sanırım. Artık damlatmıyorum. Eğer yağlı bir cildiniz varsa tavsiye edebilirim. 


Denemeden önce elim;

Garnier BB Krem
Garnier BB Krem


Garnier BB Krem
Garnier BB Krem


Bu da BB krem sürdükten sonraki hali;

Garnier BB Krem Light

Gözenekleri kapatmada da başarılı buldum. Fiyatı 15 ila 20 TL arasında değişiyor. Artık çoğu marketin kozmetik reyonunda bile kolayca bulabileceğiniz bir ürün. Ben başka marka BB krem kullanmadım. Garnier'den daha iyi dediğiniz bir BB krem varsa lütfen yorum bırakın. Ama servet veremem. :) 


PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Ya ben bu ürünü 2 senedir kullanıyorum, hatta en son gratis indirimden 12 tl ymi ne almıştım.fakat iyi mi kötümü çözemedim...Hem güzel nemlendiriyor, kapatıcılığı fena değil ama, birkaç saat sonra hele ki hava sıcaksa akıyor yüzden....Daha iyisini bulursam veda edeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hmm canim daha iyisi vardir mutlaka ama fiyatina gore su an bence en iyisi. Asiri sicaklarda dedigin dogru.

      Sil
  2. ben kuru ciltler için olanını kullanıyorum ve çok memnunun , tek eksisi değdiği yeri lekelendirmesi , yakama falan es kaza değerse haydi bakalım tekrar soyun giyin falan uğraş dur ama değer doğrusu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok akiskan ve her yere bulasiyor ne yazik ki. İdare ediyorum ben de bir sekilde. :)

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)