20 Ağustos 2014 Çarşamba

Merhaba yeniden.

Bu ara çok yazı yazamıyorum kusura bakmayım. Çünkü ailesel bir takım telaşımız var. Bir kaç gün sonra hastane işlerimiz olacak. Umarım beni anlayışla karşılarsınız. Zira bu süre içinde pek de yazı yazamayacağım ne yazık ki. Belki fırsat bulurum ama o bile zor gibi görünüyor. Neyse bugün yaklaşık iki aydır kullandığım bir saç bakım maskesi olan 'Glis oleo nutrution' dan bahsetmek istiyorum size. Çünkü yorum yapabilecek kıvama geldiğimi düşünüyorum. 

Glis oleo nutrition


 Ben bu maske ile bir 15-20 gün anlaşamadım ama onu farklı ve önyargılarımdan arınmadan tanımışım. Sonraları bir şans daha vermeye karar verdim. Ve iyi de yaptığımı düşünüyorum. Çünkü aramız çok iyi oldu. Neden başlarda anlaşamadığımı anlatayım; İlk kullanımdan bir hafta sonra saçlarım acayip bir şekilde döküldü. Ben de bu dökülmenin bu maskeden kaynaklandığını düşünerek çok kızdım ve bir hafta kadar kullanmadım. -Haftada iki-üç kere kullanılıyor.- Ancak saçlarımın başka sebepler yüzünden döküldüğünü anlayınca işin rengi değişti. Ve tekrar kullanmaya başladım. Benim saçlarım çok gür ve uzun. Ayrıca boyalı. Uçları oldukça yıpranmıştı. Bu ürünün bana iyi geldiğini düşünüyorum. Çünkü kullandığımdan beri banyo sonrası biraz daha şekil alabilir hale geldi. Ve saçlarım biraz daha az dökülmeye başladı. E tabi o kadar yıpranmış saç uçlarına mucize beklemiyordum zaten ama kutunun hepsini bitireceğim. Biraz da uçlarından aldırdık mı mükemmel saçlarıma tekrar kavuşacağım.
Glis olia nutrition saç maskesi

Ben bu maskeyi Migros'tan çok uygun bir fiyata aldım. Bal içeriği ile muhteşem kokutuyor saçları. Öyle ağır veya keskin bir kokusu da yok. Ben tavsiye ediyorum. Merak edenler için içeriğini ve açıklamaları da fotoğrafladım. Kıvamı oldukça yoğun. Ayrıca bir dakika tutmak yetiyor. Hemen duruluyorsunuz ve durulama işlemi süresi normal bir saç kremi ile hemen hemen aynı. Ben öneririm ancak her saç tipinde farklı sonuçlar doğurabildiğini göz önünde bulundurmalıyız. Ama kendi deneyimimden genel olarak memnun kaldım diyebilirim. Saçlarımı besledi gerçekten. Ve kokusu uzun süre kalıcı. Uygun fiyatına göre güzel bir ürün. Belki bir şansı hakeder. Reyonda gözünüze ilişirse almadan gitmeyin.

Tekrar görüşmek dileğiyle.

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. saç maskesi arıyordum.
    Bu postun dan sonra alıp deneyeceğim.
    Hastane işlerin için de acil şifalar diliyorum.

    sağlıkla kal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deneyebilirsin canim. Tesekkur ederim iyi dileklerin icin.

      Sil
  2. Uygun fiyata görürsem şans verebilirim :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)