4 Ağustos 2014 Pazartesi

Selam :)

Bugün yine bir oje postu ile karşınızdayım. Bilmem kaçıncı ojem. Belli bir sayıdan sonra saymayı bıraktım artık. Ve artık sanırım bir kısmını hediye etmenin de zamanı gelmiş. Ya bir instagram ya da blog çekillişi yapabilirim yakında. :)

Bugün ilk defa kullandığım bir marka var. Betty Boop. Ve altın renkli olanını tercih ettim. Aslında standda bir sürü güzel rengi vardı ama bir ojenin tüm renklerini almak eskilerde kaldı artık. Ojelere servet harcadım ciddi boyutta. Ve şimdilerde her alışverişte bir ya da iki tane oje alıyorum. Neyse ojemize geçelim.



 Ben rengine bayıldım diyebilirim. Burada iki kat sürdüm ancak tek katta da kapatılıcık sağlıyor. Kuruma hızı oldukça iyi bence. Sedefli bir oje. Sürdüğünüz zaman tamamen altın görünümüne bürünüyor tırnaklar ki çok sevdiğim bir durum oldu. Sedefli ojeleri genelde sevmiyorum. Çünkü tırnaktaki girinti çıkıntıları çok belli ediyor ve kapatmıyor. Bu ojede de aynı sonuçla karşılaştım. Ama şu altın rengin hatrına kullanmaya devam edeceğim. :)


Taşları Flormar'dan almıştım. Severek kullanıyorum. 



Burada daha yakın çekim yapmaya çalıştım. Ojeyi genel olarak sevdim. Sevmediğim bir diğer yanı hafif de olsa fırça izi bırakması oldu. Ama bunu saymıyorum bile çünkü belli belirsiz bir iz.


 Fırçası ne kalın ne de ince. Ojenin kıvamı ise tam istediğim yoğunlukta. Öyle şıp şıp damlamıyor ve sürülemeyecek kadar da kalın değil.


Şekli de böylesine şeker işte. Tıpkı siz izleyicilerim gibi :) :p 
Bu markanın başka renklerini kullanan arkadaşlarımdan yorum bekliyorum mutlaka.

Hepinizi öpükledim :* :*

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Betty Boop sevdiğim halde şu ojelerden bir ben almadım sanırım. Niye ilgimi çekmedi anlamış değilim. Kendime göre bir rengini bulup almak istiyorum bende :) Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu rengine tav olup aldim. Benim de hic ilgimi cekmemisti. Ama denenebilir :)

      Sil
  2. diğer renklerini almıştım ama bunu bir türlü alamadım daha açık renk sanıyordum bunu ama rengi de fena değilmiş alınabilir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet biraz korkuyo insan boyle renkler almaya genelde ☺

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)