12 Ağustos 2014 Salı

Merhaba Onyüzmilyonoje sakinleri.

Bugün benim severek kullandığım bir ojeden bahsetmek istiyorum. Flormar Matte M17 Nail Polish. Aslında genel olarak Flormar'ın bu serisini tanıtmak isterdim ama sadece bu rengi var elimde. Çünkü Flormar matte oje serisine hayran kaldım. Renkleri süper. Ve diğerlerini de almayı düşünüyorum. Özellikle gri rengini gözüme kestirmiş bulunuyorum. Neyse gelelim bugünün konuğuna. Bugün bu seriden M17 numaralı ojeyi işleyeceğiz. 

Flormar Matte M17 Oje
Flormar Matte M17


Bu oje tırnakta harikalar yaratıyor diyebilirim aslında. Çünkü tırnak kusurlarını mümkün olduğunca kapatıyor ve tırnakların güzel görünmesini sağlıyor. Bir ikincisi harika bir pembe renge sahip olması. Yani güneşte falan da harika duruyor. Bir diğer özelliği sürümündeki kolaylık. İnce fırçasına rağmen sürerken ve dağıtırken çok zorlanmadım. 

Flormar Matte M17 Oje
Flormar Matte M17 Oje

Çabuk kuruyor olması da bir başka artı. Tabi mat özelliğe sahip bir oje. Ve oldukça kalıcı. Neredeyse dört beş gün kalıcılığını koruyor ve bozulmuyor. Tabi ben çoğu zaman o kadar uzun süre tutamıyorum tırnaklarımda. Başka ojeler var sürülmeyi bekleyen. :) Ama ben bu ojeyi ve tabi ki serideki diğer ojeleri gözüm kapalı tavsiye ediyorum. Pembe rengi seven arkadaşlarım mutlaka beğeneceklerdir. 

Sizin de bana katılmanızı ve bu seriden hangi ojeyi tavsiye ettiğinizi merak ediyorum. Sevgiler. Saygılar..
Blogdaki diğer oje yazılarım.

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Ay gerçekten çok beğendiğim bir oje oldu. Sana da çok yakışmış. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim. Sana da cok yakisir eminim. :)

      Sil
  2. rengi duruşu harika :) bende çok seviorum mat ojeleri :) banaada beklerim www.beauthingsfome.blogspot.com

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)