15 Ağustos 2014 Cuma

Merhabalar.

Yeniden sizlerle birlikteyiz. Bugün benim de severek kullandığım bir ruju konuk ediyorum bu yazımda. Farmasi'nin 06 numaralı ruju. İlk geldiği günden beri elim hep ona gidiyor ve sanırım en sevdiğim rujlar arasına girdi bile. Benim bir ruju sevebilmem hayli zor. Çünkü ince dudaklı oluşum beni kalitesi yerinde ve dolgun gösteren rujları kullanmaya itiyor. Bu ruju sevmemdeki en önemli özellik de bu durumla paralel. Yani dudaklarımı olduğundan daha dolgun gösteriyor. 


Bir miktar elime de sürdüm sonuç harika bence. Kokusu da çok güzel ve tadı acımsı değil.

Farmasi Ruj

Burada ışıktan dolayı farklı çıkmış biraz ama. Rujun bıraktığı o güzel dokuyu daha net görebilirsiniz 

Tabi dudaklarımı kurutmuyor oluşu da benim için bir artı. Çünkü sıcak havalarda bolca nemlendirmem gerekiyor. Bu ruj da nem desteğini bizden esirgemiyor. Zaten ruju sürer sürmez anlıyorsunuz. Hiçbir şekilde iz bırakmıyor. Bir çok renk seçeneği mevcut. Eğer siz de dudaklarınızı kurutan rujlardan şikayetçiyseniz kesinlikle önereceğim bir ruj. 

Farmasi son zamanlarda güvenilir firmalar arasında yer alıyor. Ayrıca blogger dostu ve blog yazılarına kendi bloğunda yer veriyor. Bu açıdan da benim gönlümü fethetmiştir. Fiyat olarak ise oldukça uygun. Siz de internet sayfasını ziyaret ederek seçenekleri gözden geçirebilirsiniz.

Başka yayınlarda tekrar görüşmek dileğiyle.

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Farmasi rujları bende başarılı buldum.Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim. Guzel rujlari var cidden. Sen de gule gule kullan. :*

      Sil
  2. farmasi rujları çok güzel tatlım ya bende bayıldım. ayrıca bu rengi de güzelmiş nosunu aldım:)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)