17 Eylül 2014 Çarşamba

Merhabalar;

Bugün Bursa'da çok boğuk bir hava var. Ve o kadar sıkkın ki içim anlatamam. Oğlumun da sabah ateşi vardı. Bütün gün ateşini düşürmek için uğraştım . Sonunda düştü ve normale döndü oğluşum. Yanı başımda uyuyor şu an. Ben de fırsattan istifade blog yazımı yazayım istedim. Bugün sizlere geçenlerde sevgili blogger arkadaşım Kalp-şeker in hediye ettiği bu şeftali kokulu eos lip balmı yorumlayacağım.

Malum Türkye'de yok. Ve sanırım herhangi bir pazar arayışında da değiller Türkiye için. Ben bunları Pink'in klibinde görmüştüm. Sanırım baya bi reklam yaptılar ve böylece de ünlendi. Eos marka olarak değil de lip balm olarak tanınmaya başladı neredeyse.

Eos benim için sadece görüntüden ibaretti zaten. Hiçbir zaman da mucize beklemedim. Beklediğim gibi de çıktı. Ama şu şirin ambalaja ve yumuşak dış dokusuna hayran olmayan yok gibi. Ben de dahil. Ve o harika şeftali kokusu. Tabi çeşitleri var ancak Esma'dan ben bunu seçtim.

Eos lip balm dudak koruyucu
Eos lip balm



Türkiye'deki piyasada satılan lip balmlardan pek bir farkını göremedim. Hatta eksilerini bile gördüm diyebilirim. Sabah sürdüğümde akşama kadar dudaklarımda kalıyor ancak çok etkili olduğunu söyleyemeyeceğim. Balmi kullanmış biri olarak onu Eos'a tercih ederim.

Eos lip balm
Eos lip balm


 Tabi yine de severek kullananlar az değil ülkemizde. Özellikle bazı blogger arkadaşlarım severek kullandıklarını söylüyorlar. Hatta her renginden alıp kullanmaya devam ediyorlar. Ama tercih meselesi tabi. Kimine iyi gelen bir diğer kişiye gelmeyebiliyor. Ben şahsen bir daha almayı düşünmem. Ambalajı yüzünden bile. Üstelik fiyatları da biraz uçuk geldi bana. Ederi değil yani. Bir de Eos markasının Türkiye'ye bakış açısını beğenmiyorum. Türkiye'de  bu kadar ünlü olup da ürünlerini satmayan bir tek bu firmayı gördüm ben. Yine de şu tatlı yumurtalardan insan gözlerini alamıyor. Eheh. :)

Sevgiler.

Ulric De Varens Parfüm çekilişim devam ediyor. Katılmak için TIKLAYIN.

İnstagram @onyuzmilyonojee
Twitter: @nedengul
Facebook: Onyuzmilyonoje

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)