30 Eylül 2014 Salı

Merhabalar!

Bugün bu pratik takma tırnaktan bahsetmek istoyorum. Geçtiğimiz günlerde Kozmela tarafından gönderildi. İnstagram'dan da paylaşıp teşekkürlerimi ilettim. Burada da yazısını yazmadan olmaz elbet. Yine İnstagram'da kısaca değinmiştim özelliklerine.

Detaylı bir şekilde inceleyelim. Bu takma tırnağın kendinden yapışkanı var alt kısımda. Ve tırnağınıza uygun olanı seçip direk yapıştırabiliyorsunuz. Toplam 24 adet tırnak var. Her ebattan ikişer tane bulunuyor.





Tırnakta duruşu ise bu şekilde;


Bu ürün altında yapışkanı olduğu için takma tırnağın biraz dışa doğru görünmesine neden oluyor. Ben pratiklik açısından oldukça yararlı buldum. İnsanlar çok yakına gelip bakmadıkları sürece çok da belli olmuyor. Yani fotoğraftaki kadar uzaklık yetiyor. Ben kendim rahatsız olmadım. Yani benim gözüme çok da batan bir durum değil.  Çünkü çok güzel duruyor.

Tırnaklarınızın çıt çıt kırıldığı dönemlerde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Ve az vaktiniz varsa da yine size zaman kazandıracak. Vaktiniz yokken bile çok güzel tırnaklara sahip olacaksınız. 

İçerisinden iki adet kalpli tırnak süsü çıkıyor. Onlarla da tırnaklarınızı süsleyebilirsiniz. Ben bir tanesini yüzük parmağım için kullandım bile. Ayrıca yine içinden yedek yapışkanlar çıkıyor. Renk seçenekleri de mevcut. Fiyatı 20 TL civarı. 

Şuradaki linkten ürüne ve diğer seçeneklerine ulaşabilirsiniz;



PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. ben tekrardan farklı bir yapıstırıcı ile denemeyi düsünüyorum tek kullanımlıkta olsa, siz denediniz mi?

      Sil
  2. Bugün %40 indirimle 22,90 a aldım.

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)