19 Eylül 2014 Cuma

Merhabalar!

Flormar yeniliklere doymuyor. Kendini sürekli geliştiriyor ve bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Bir Pin-up kızı olmamız için yepyeni bir makyaj koleksiyonu hazırlamış Ve içinde flormar'da ilk defa rastladığımız ürün çeşitleri de var. Özellikle bu seride tüpteki krem allıklar baya konuşulur oldu. Pin-up kızı çekici ve güzel bir kadının nasıl görünmesi gerektiğine dair görüntü veren idealize edilmiş kadın resimleridir.(Wikipedia) Hepimiz bu kızlardan biri olalım diye Flormar bu seriyi çıkardı. Tabi aslında bir teşvik bu. Ben hem fikri hem de güzel sunumlarını çok sevdim. Kutuları harika tasarlanmış kesinlikle.

Flormar Pin-up Serisi
Flormar Pin-up Serisi


Koleksiyonda neler mi var?

- Krem allık. (Bu ürün gerçekten çok güzel ilk izlenimlerim bu yönde)
- Gözenek sıkılaştırıcı.
- Aydınlatıcı
- Maskara
- Likit eyeliner
- Dudak bazı
- Harika rujlar.
Flormar Pin-up Serisi
Flormar Pin-up Serisi

Ben hepsini mıncırdım ama yorum yapabilmem için makyaj yapmam ve akşama kadar o makyajla durmam gerekiyor. Kalıcılık da benim için önemli çünkü. Yani bu ürünleri teker teker size anlatmayı tercih ederim. Bu yüzden bugün sadece ürünlere yer vereceğim. Bendeki krem allık tam bir tatlı şeftali rengi. Ve sanırım ben bu krem allıklara hayran oldum. Rujların renklerini de çok sevdim ama krem allık olayı beni bambaşka diyarlara götürdü. Bir de serinin benim için diğer ilginç ürünü dudak bazı oldu. Dudaklarıma rıjdan önce pek bir şey sürmeyen benim gibilere yeni bir ruj sürme tekniği kazandıracak gibi. Yani elbette bazı durumlarda sürmüyor değilim. Ancak bir davete gideceksem unutmazsam eğer doldun dudaklar yaratmak için kullanıyorum ancak tabi dudak bazı şeklinde değildi hiç bir zaman.

Maskaralarını daha denemedim. Ancak onların da renkleri var. Ve dolgun kirpikler vaadediyor. Fırça yapıları benim kullanmaya alışık olduğum bir fırça tipi değil. Bakalım nasıl duracak kirpiklerim.

Eyelinerları alelacele şöyle bir denedim. Ve ben bu tarz kalem eyelinerları çok seviyorum. Kullanımı kolay oluyor bana göre. Yine onların da renkleri mevcut.

Pin up kızı

Flormar'ın jestleri de bir harika. O zaman hepimiz bu koleksiyonla yaptığımız makyajımıza îlovepinup etiketini eklemeyi unutmuyoruz. Bakalım benden nasıl bir Pin*up kızı çıkacak. Ben de merakla bekliyorum ve umarım vakit bulabilirim. Çünkü makyaj yapsam da çoğu zaman fotoğraflamaya vaktim olmuyor. Olsa bile o makyajı gerçeğine yakın olarak yansıtabilmem zaman alıyor tabi ki.

Delicious lipstick stlyo
Delicious lipstick stlyo
Serinin benim için güzel yanlarından biri de bu rujlar. Sürerken yapısı biraz sert gelse de renkleri harika. Burada soldaki Delicious lipstick stlyo Ds01 , sağdaki ruj da Ds10. Sarı ve siyah renkleri bile var seride. :)

Fiyatları teker teker bakıldığında çok can yakmasa da toplu bir seri alınacaksa biraz cep yakabilir.

Ürünlerin açıklamaları ve fiyatları gayet güzel bir şekilde belirtilmiş. Flormar'ın Sitesindeki Pin up sayfasına buradan gidebilirsiniz.

Teşekkürler Flormar.

Ulric De Varens Parfüm çekilişim devam ediyor. Katılmak için TIKLAYIN.

İnstagram @onyuzmilyonojee
Twitter: @nedengul
Facebook: Onyuzmilyonoje

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)