2 Eylül 2014 Salı

Merhaba arkadaşlar. Bugün üç adet ruju yorumlayacağım. Tabi ki hepsi de aynı seriden Pastel Star Lips serisinden üç ruj. Bu rujları alırken çok kararsız kalmıştım o dönem. Baya oluyor alalı. Tanesini 9,00 TL den aldığımı hatırlıyorum. İndirimdeydi sanırım. Şimdilerde 12 TL civarında satılıyor. 


Burada elimdeki üç rengin swatchlarını görebilirsiniz. Özellikle Ela yı alırken son derece beğenmiştim.


İşte Elanın dudaktaki duruşu. Ben bu rujları genel anlamda sevdim. Ancak tabi benim için eksi yönleri de yok değil. 

Pastel star lips 508
Pastel star lips ela


Benim için eksi yönleri şöyle; dudağa sürerken çok kolay sürülüyor ancak Şöyle iki üç kere üzerinden geçmem gerekiyor. Aksi halde bazı noktalarda renklenmeyi tam gösteremiyor. Aslına bakarsanız bu rujun öyle bir vaadi de yok zaten. Yani dudaklarını pigment banyosuna çevireceğiz demiyor. Oldukça doğal duruyor. Doğal bir dokunuşla renklenmeyi hafifçe yapıyor. 


Burada ise Alicenin dudaktaki duruşunu görüyorsunuz.  Ben bu tonu çok sevemedim. Aslında şeftali tonlarına bayılırım ancak dudağımdaki duruşunu pek sevemedim sanırım. Yoksa yukarıdaki bileğimdeki görselde hiç de fena durmadığını düşünüyorum.

Pastel star lips 513
Pastel star lips alice





Ben sanırım en çok bu kırmızı rengi sevdim. Zaten genel olarak kırmızı ruju seven bir hatunum. Bir de sanki bu rujun sürümü ve duruşu diğerlerinden daha farklı geliyor bana. Bu tamamen bir yanılsama biliyorum ama en çok elimin gittiği renk bu oldu. Bileğimde biraz açık çıkmış ancak dudaklarımda daha koyu durdu. 

Pastel Star lips 518
Pastel star lips lal


Bu rujların bir özelliği de dudakları beslemesi. Ne zaman sürdüysem hiçbirinde dudaklarımı kurutmadı. Zaten besleyici özelliği olduğunu söylemişti görevli kız. 


Rujları Pastel'in sitesinden veya şanslıysanız yakınınızdaki bir süpermarketten alabilirsiniz. Ben hemen yakınımdaki bir marketin kozmetik reyonunda bulmuştum bunları. :) Fiyatlarının da gayet hesaplı olduğunu düşünüyorum. Ve bu fiyata daha fazlası beklenemezdi zaten. 

Başka başka yayınlarda görüşmek dileğiyle. :)

PAYLAŞ

5 yorum:

  1. Swatchda rujun alice olan rengi daha hoş görünüyor ama dudakta beğenmedim.Lal olanın rengi daha hoş görünüyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim biraz kotu cekmisim burada. İnstagrama daha guzel cekilmisini koydum. Oradan bakabilirsin. :)

      Sil
  2. Ayy ela resmen arayıp da bulamadığım renk valla çok sağol :)

    YanıtlaSil
  3. Ela ne hoşmuş harika görünüyor:)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)