5 Eylül 2014 Cuma

Herkese merhaba. Bugün benim çok sevdiğim bir paleti konuk ediyorum bloğumda. Aslına bakarsanız Wet n wild'ın paletlerini sevmeyeni ben daha görmedim. Herkes çok memnun. Ve kimse elinden düşürmüyor. Özellikle Confort zone çoğu kişinin gözdesi. Yoğun pigmentleri ve kremsi yapısıyla gönüllere taht kurdu diyebiliriz. Aslında bu yazıyı dün yazmayı planlıyordum ama ben spora başladım ve dun de yapılacak bir sürü iş birikmişti ne yazık ki yetiştiremedim. Bugüne kısmetmiş. İki gün önce bu paletle yaptığım günlük makyajı paylaşmıştım. Merak edenler buradan bakabilirler. Bugün ise paleti yorumlayacağım. Çünkü makyajda kullanmadığım renkler de var tabi ki. Ve Confort zone'u olup da yazısını yazmadan da kendime blogger demem. :)


İlk geldiği dönemlerden bu yana bu paletleri bulmak inanılmaz zor. Çünkü yok satıyor. Wet n Wilf paleti dört kısma ayırmış. Browbone, eyelid, crease ve definer olmak üzere. Zaten ambalajın arka kapağında da ayrıntılı bir şekilde anlatmış. Ambalajın içinde iki uçlu bir aplikatör var. Bir tarafında sünger diğer tarafında ise karıştırmak için ya da dağıtmak için fırça var.

Burada far paletinin genel görüntüsünü görmektesiniz. 
Wet'n wild confort zone far paleti
Wet'n wild confort zone far paleti


Farlar oldukça pigmentli. Öyle ki tek seferde kafi derecede bir far elde ediyorsunuz. Ben burada renklerin daha iyi algılanması açısından numaralandırdım. Kolumda paletin swatchlarını görmektesiniz. Ben bu paleti oldukça kullanışlı buldum. Yani hem gündüz hem de gece makyajında kullanılabilecek farlar bir araya gelmiş sanki. Ve hepsi harika. Özellikle 8 numaraya aşık olmayan pek yok gibi. Yanar dönerli rengi ile gözlerde mükemmel bir ışıltı sağlıyor. Gece makyajına daha uygun ancak gündüz makyajı için de hafif bir şekilde kullanılabilir. 1 numara ise kaş kemiğini ve göz pınarlarını aydınlatmada süper işe yarıyor. Ben iki gün önce paylaştığım makyajımda 1,2 ve 4 numaralı farları kullanmıştım. Aşağıda makyajı görebilirsiniz.


Hele şu 3 numaranın güzelliğine diyecek yok. Harika bir şeftali tonu bu. 

Fiyat olarak da oldukça uygun. Şu an 20 TL civarında Gratis'lerde satılıyor. Sizi bilmem ama ben bu paleti elimden düşürmeyeceğim gibi geliyor. Harika işler başarıyor çünkü. 

Paletin arka kapağını da koydum. Çünkü burada makyajı yapabilmeniz için yönergeler var. İsterseniz uygulayabilirsiniz ya da kendi zevkinize ve yaratıcılığınıza göre makyajınızı yapabilirsiniz. Ama makyaj yapmaya yeni başlayanlar için yaptıkları bu yönergeli arka kapak yazısını ben oldukça yararlı buldum.


İçeriğini merak edenler için malesef paraben içerdiğini söylemeden geçemeyeceğim.

Burada da yaptığım makyajı görebilirsiniz.




Bu paleti kimler buldu, bulamadı? Kimler kullandı? Kimler memnun? Herkesten yorum bekliyorum. Paleti bana bulan canım arkadaşım far ustası incili makyaj a da burdan öpücükler. :)






PAYLAŞ

10 yorum:

  1. Fiyatı çok uygunmuş ya, bayıldım. Zaten far paletlerinin bu kadar pahalı olmasını anlayamiyorum. Kim bir palete gidip 100 tl vermek ister ki ya? Bu arada makyajın çok başarılı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de servet ödemeyi doğru bulmuyorum esasinda. Çok teşekkür ederim. :)

      Sil
  2. Fiyatı da renkleri de çok iyiymiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Gözlerinde harikaaaa durmuş tek kelimeyle!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen bi tanesin. Gören gözlerin güzel senin. :*

      Sil
  4. renkleri çok güzelmiş. Makyajına da bayıldım.

    YanıtlaSil
  5. bu palet çok güzel tatlım yaaa ayrıca gözlerine bayıldım maşallah kuzummm:)))

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)