20 Ekim 2014 Pazartesi

Eklem yüzükleri geçen sene de trend olmuştu ancak daha düz modellerle karşımıza çıkmıştı. 2015 te ise daha farklı şekillerde parmaklarımızda keyfini sürdürmeye devam edecek. Kelebekli, kalpli, sonsuz işaretli yüzükleri daga çok göreceğiz. Yılan şeklinde yüzükler de trend olmaya devam edecek.



Bu modeller ilk çıkanlardan. Düz ve daha sade. Gümüs ya da altın yüzükleri kombinleyebilirsiniz.



Harfli yüzükler her zaman trend olmuştur zaten. Sevdiğinizin baş harfini yaptırarak belki bir nebze yanınızda hissedebilirsiniz. :)

Benim en sevdiğim modeller bunlar oldu. Bir tarafı taşlı bir tarafı simgeli yüzük modelleri çok hoşuma gidiyor.


Burada işaret parmaktaki yüzüğü çok sevdim. Eklem yüzüğü değil ama v şeklinde eklem yüzükleri de 2015 te tercih edilenler arasında yerini alacak bence. Hatta ben görmüştüm ama başka modeller alıp çıktım. Sonradan da pişman oldum.


Birbirine zincirlenmiş iki yüzük de çok hoş duruyor. Ve bir çok bijuteride gördüm. Ancak bana hitabedenini bir türlü bulamadım.


Buradaki nail art da çok güzel olmuş. Ve yapraklı eklem yüzükleri de çok güzel.



Zincirli yüzüklere bir örnek daha;

Ünlülerden de yüzük şov. :)


Siyah modeller de oldukça rovaçta. Büyük olanı normal olarak takiyorsunuz. Küçük olanı ise aynı parmağa eklem yüzüğü olarak takılabilir. Oldukça şık.



Ve son olarak benim yüzüklerim. Siyahlardan gittim biraz. Özellikle yüzük parmağımdakini çok seviyorum. Ancak çok kaybediyorum ben bu eklem yüzüklerini. Düşmeye oldukça meyilliler. 
Ne yazık ki birkaç güzel eklem yüzügümü düşürdüm. 


Sevgiler. :)

PAYLAŞ

4 yorum:

  1. eklem yüzüğü ojeyi de bir başka havalı gösteriyor değil mi canım :) ben de aynı hevesle aldıgım bir kaç yuzuk dısarda gezerken buhar olup uctu :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)