9 Ekim 2014 Perşembe

Merhabalar!

Bugün benim de ilk defa kullandığım bir marka ve oda kokusundan bahsedeceğim. Bargello'yu Bursa merkezli bir firma olmasından ötürü tanıyordum. Her zaman açık parfümler bana hitabetmediği için girip de şöyle bir alışveriş yapmamıştım. Ancak Dost Bloggerlar Buluşuyor etkinliğimizde bizlere bu harika oda kokularını göndermiş. Oda kokusu deyince hemen öyle fısfıslardan sanmayın. Çubuklu bir koku bu.
Bargello oda kokusunun görseli bu şekilde. Mangolusu bendeki;

Bargello mangolu oda parfümü
Bargello mangolu oda kokusu


Siyah kapağın içinde beyaz plastik bir tıpa var. Kapağı açıp o tıpayı çıkarıyorsunuz. Daha sonra siyah kapağu takıp çubukları açık kısımdan şişenin içine sokuyorsunuz.

Bargello mangolu oda kokusu
Bargello mangolu oda kokusu

Daha önce mango yemişliğim vardı. Ancak tabi hiç mangolu bir koku kullanmamıştım. odamız mango yemişiz gibi kokuyor. Ve çubukların hepsini bile koyamadım. Hatta bazen tek bir çubuk yetiyor. Çünkü bu güzel koku her yanı sarıyor, gün boyu da kokmaya devam ediyor. Çeşitleri var tabi. Yaseminlisi de çok güzel kokuyor ayrıca.
Bargello'nun internet sitesi  ni inceleyerek farklı seçeneklerine bakabilirsiniz. Ben son derece memnun kaldım diyebilirim.

PAYLAŞ

0 yorum:

Yorum Gönder

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)