20 Ekim 2014 Pazartesi


Yeniden merhaba. Çoğumuz çalışan ya da okula giden insanlarız ve sabah erkenden kalkmamız gerekiyor. Ben oğlumu büyütüyorum ve ben de bir çalışan sayılırım. Saat altıda başlıyo benim mesai. :) Ama tabi ki konumuz bu değil. Ve ben saçımı yapmak zorunda değilim. Ama biz kadınlar süsümüze düşkünüz ve ben de çalıştığım dönemlerde bu saçları sıkça kullandım. İşe gitmek için hazırlanırken vakit bizim için çok önemli. Hele de saçlarımız fönlü değilse o zaman toplu saç modellerini tercih edebiliyoruz. Oldukça pratik, adım adım yapılışlarını anlatan bu görseller oldukça işime yaradı. Sizlerle de paylaşmak istedim.

Model 1: Bu model biraz balık sırtını andırıyor ama hem daha kolay hem de görüntüsü harika. Mısır örgüsü deniyor.

Kolay saç modeli
Mısır Örgüsü Saç modeli


Model 2: Burada da fiyonk yapımı gösterilmiş. Ama ben bu saç modelini saçlarım kısayken hiç yapamadım. Çünkü olmuyor. Özellikle saçların göğüse kadar uzaması gerekiyor. 

kolay saç modeli
fiyonk saç modeli


Model 3: Burada da değişik bir topuz şekli anlatılmış. Gayet başarılı. Hiç denemedim.

Kolay topuz modeli
Kolay topuz modeli

Model 4: Bu modele donut topuz modeli deniyor. Buradaki aparatı elde etmek için basit bir yontem var. Çoraplar. Giymediğiniz çorapları baş parmak kısmından kesip kıvıra kıvıra simit şekline getiriyorsunuz. Ve bu saçı yapmanız sadece beş dakika. Belki o kadar bile değil.

Kolay topuz modeli
Donut topuz modeli

Model 5: Bu da topuz şeklinde değil de yarım toplanmış saça yapılan fiyonk anlatılmış

Adım adım saç modeli

Siz hangi modeli beğendiniz?

:)

PAYLAŞ

4 yorum:

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)