13 Ekim 2014 Pazartesi

Herkese merhaba. Yeni bir haftaya başladık haliyle. Herkese iyi bir hafta diliyorum öncelikle. 

Bugün sizlere Cyrene yüz ve makyaj temizleme suyundan bahsedeceğim. Bu ürünün çeşitleri var. Bendeki Karma ve yağlı ciltlere özel olarak üretilmiş olanı. 
Eğer cildiniz yağlı, sivilceye meyilli ve hassas ise bu ürün tam size göre. Daha önce böyle bir ürün kullanmamıştım aslında bu yüzden diğer markalarla karşılaştırma yapamayacağım. Ancak eğer diğerlerini deneme şansım olursa bir karşılaştırma yazısı yazmayı düşünüyorum.

Ürünün ambalajı bu şekilde. Karma ve yağlı ciltlere uygun olanı yeşil renkte. Diğer cilt tiplerine uygun olanlar da farklı renklerde sunulmuş ambalajda.

Cyrene Yüz Ve Makyaj Temizleme Suyu
Cyrene Yüz Ve Makyaj Temizleme Suyu


Bu ürün ambalaj kağıdında da yazdığı gibi yağ, etil alkol, esans, renklendirici ve paraben içermiyor. Bunlar büyük bir artı bizim için. Çünkü özellikle de yağ içermemesi yağlı ciltler için resmen kurtarıcı. Paraben de içermediği için bize herhangi bir zararı bulunmamakta. Ayrıca yine yağ içermediği için de bu ürünü rahtlıkla tonik olarak da kullanabiliriz. Yani makyajımızı çıkarmanın yanı sıra cildimizi derinlemesine temizlemek için harika bir ürün. 

Makyaj çıkarma konusundaki performansına geçecek olursak elimden düşürmediğimi söylemem gerek. Çünkü makyajı tek seferde çıkaran başka bir ürüne rastlamadım ben. Pamuğa az miktarda dökmek gerekiyor. Gözleriniz hassas ise fazla ürün geldiğinde makyaj malzemeniz gözünüze kaçabiliyor. Ve göz yanmasına sebep oluyor. Kapağı çevirmeli ya da fısfıslı değil. Kapak üzerindeki tırtıklı yere bastığınızda küçük bir hazne açılıyor ve oradan ürünü dökebiliyorsunuz. Gayet kullanışlı bu açıdan. Tekrar diğer tarafa bastığınızda kapak tık diye kapanıyor.

Bir başka özelliği ise durulama gerektirmiyor olması. Yüzünüzü ıslatmayı sevmiyorsanız tam size göre diyebilirim. 

Diğer markaların makyaj temizleme sularını kullanan arkadaşlarımdan karşılaştırma yorumları bekliyorum.

Ürünü detaylı incelemek isterseniz Cyrene internet sitesine uğrayabilirsiniz.

Sevgiler. :)

PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Uzun zaman tercihim hem Loreal Çift Etkili Makyaj Temizleme Suyu'ndan yana oldu. Ancak karma bir cilt yapısına sahip olduğum için sonrasında hep yüzümü temizleme jelleri ile yıkama ihtiyacı hissederdim. Sonra Nivea'ya geçiş yaptım ve Çift Etkili Göz Makyaj Temizleyicisi kullandım. Makyajı çok güzel temizliyordu ancak yine yağlı yağlı oluyordu yüzüm. Yaklaşık 6 aydır Nivea Micellar Maykaj Temizleme Suyu kullanıyorum ve sanırım başkasıyla yapamayacağım artık :) Paraben ve parfüm içermiyor. Fiyatı da çok uygun (12 tl). Yağlı his bırakmıyor ancak benim alışkanlık oldu. Muhakkak Nivea Aqua Sensation Yıkama Jeli ile yıkıyorum ve Loreal'in Salisilik Asit içeren Toniği ile temizliyorum yüzümü. Bunlardan biri eksik kalsa, yüzüm kirli kalmış gibi geliyor ve hemen sivilce çıkarıyorum :D Belki de psikolojiktir. Ama ben kesinlikle Nivea Micellar'ı herkese öneririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumun icin tesekkur ederim. Uzun uzun aciklamissin. Merak ettim. :)

      Sil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)