24 Ekim 2014 Cuma

Herkese merhaba.

Geçenlerde bir kozmetik mağazasında alışveriş yaparken yanımda ruj seçen kız arkadaşına "Bazı rujlar dişleri çok sarı gösteriyor." diye bir ibare kullandı. Ben de bu durumu bloğumda içerik olarak paylaşabilirim diye düşündüm. Dişlerimiz ne kadar beyaz olursa olsun bazı ruj renkleri gerçekten dişlerimizi sarı gösteriyor. Dişlerinizin fresh ve bembeyaz görünmesini istiyorsanız diş rengine kıyasla mümkün olduğu kadar kontrast renkler seçmeniz gerekmekte. Örneğin bordo ruj bu işi mükemmel başarıyor. Tabi beyaza en kontrast renk siyah. Ama siyah ruju çok da tercih etmiyoruz. Yine koyu mor rujlar bordo kadar olmasa da dudaklarımızı beyaz gösterirler.




Kırmızı ruj hem çok tercih edilen hem de hemen hemen her markanın, her serisinde mutlaka yer alan bir renk o yüzden dişimize göre bir kırmızı ruj bulmak hayli kolay. Dişleri son derece beyaz gösteren bir renktir kırmızı.



Gelelim dişleri sarı gösteren ruj renklerine. Ten rengimize yakın olan nude tonlu rujlar dişlerimizi sarı göstermeye oldukça meyilliler. Özellikle hem nude hem de gloss rujlar yani parlak ya da simli rujlar yine dişlerimizi sarı gösterirler. Dişlerimiz yerine dudaklarımız ışıldar çünkü. Nude olsa bile mat rujlar tercih edilmeli. Ama tabi ben nude rujları o kadar çok seviyorum ki vazgeçemiyorum kullanmaktan ama dişleri sarı gösterdiği de bir gerçek.






Pembe tonlar da oldukça sarı gösteriyor dişleri. Koyu ya da açık pembe farketmiyor. Ama yine de biz hanımlar genel olarak rujdan vazgeçemiyoruz. Pembe, nude, kırmızı, gloss rujlar. :) Bu kurallara pek de uyduğumuz söylenemez ama yine de google amcaya merak edip soranların sayısı da az değilmiş. :)



Sevgilerimle. :)


PAYLAŞ

7 yorum:

  1. Sevdiklerinize uçmaları için kanatlar,
    geri dönebilmeleri için kökler verin...
    Ve de yanınızda kalmaları için nedenler..

    Dalai Lama

    Rujların renklerine bayıldım. Bilgi için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. evet bordolar oldukça beyaZ gösteriyor doğru kanıt :)

    YanıtlaSil
  3. Ayy sonuncusu çok güzeeel :)
    Yalnız nedense bana bordo ve kırmızı dişleri sarı gösteriyormuş gibi geliyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa ama öyle değil ya. Kontrast renkler beya gosteriyor.

      Sil
  4. İlk fotoğraftaki gibi bordo bir ruj arıyorum kızlar içinde morluk barındırmayan bildiğimiz bordo ruj :)

    Önerisi olan var mı :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)