11 Ekim 2014 Cumartesi

Merhaba sevgili arkadaşlar.  Bugün sizlere Flormar'ın Pin-up makyaj koleksiyonundan olan tüpteki krem allıktan bahsetmek istiyorum. Bendeki light coral olanı. Yani tam bir tatlı şeftali tonu.
Flormar Pin-up krem allık light coral
Flormar Pin-up Smooth'n Blush Light Coral

 Ben bu tonlarda bir allık arıyordum zaten. Tam bu sırada da Flormar Pin-up serisini yolladı. Ve ben de bu sayede güzel mi güzel allığın sahibi oldum. Ben kullanırken allık fırçama bir miktar sıkarak kullanıyorum. Gördüğünüz gibi tüp ambalaja sahip. Böylece çantada taşımak kolaylaşıyor elbet. Çünkü kapaklı olanlar kırılır ya da dökülür diye korka korka taşınıyor.

Flormar Pin-up Smooth'n Blush Light Coral
Flormar Pin-up Smooth'n Blush Light Coral


Kıvamı çok ilginç. Yani ne çok akışkan ne de çok katı. Zaten elinize aldığınızda o kayganlık hissini algılayabiliyorsunuz. Küçücük tüp neyimize yetecek demeyin. Oldukça yoğun bir pigmente sahip. Minicik aldığınızda bile tüm yanağınızı allığa boğabilirsiniz. Yalnız şöyle bir durumu var. Sürdüğünüzde cildinizde farklı renk tonlarına ulaşabilir. Onun için yapacak pek de bir şey yok. Yani mesela ben daha bir şeftali kızarıklığı gibi duracağını düşünmüştüm ancak pek öyle olmadı. Biraz daha pembemsi bir hal aldı. Fırçamda kalıntı tozlar mevcut olabilir elbet onu da hesaba katmak lazım ancak bileğimde de denediğimde daha pembe bir tonla karşılaştım. Böyle bir durum yaşayan varsa yorum kısmımı çiziktiriverirse sevinirim. Hayal görüyor da olabilirim. :))

Allığı burç makyajım için kullanmıştım zaten. Yanağımda duruşunu görebilirsiniz.


Sonuç olarak pratik ve her yere götürebileceğiniz bir allık arıyor iseniz bu seriyi mutlaka deneyin. Ben oldukça memnun kaldım diyebilirim. Hiç elimden düşmüyor. Ayrıca her makyaj tonuna uyum sağlıyor bence. Ben toprak tonlarında ya da farklı tonlarda makyaj yaptığımda hemen hepsinde kullandım ve sonuç muazzam. 


PAYLAŞ

4 yorum:

  1. Tam benlik bir allığa benziyor.
    Krem allıklara da bayılan biri olarak mutlaka deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok kullanışlı. Mutlaka dene. Sevgiler. :)

      Sil
  2. almayı düşünüyorum e hoş da duruyormus beğendim :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)