23 Ekim 2014 Perşembe


Herkese merhaba. 
Dün Flormar'dan bir paket geldi. İçinde de bu şeker gibi flormar lip balmlar vardı. Flormar'ın yepyeni bir lipbalm serisi ve #lezzetlidudaklar sloganıyla meyveli lip balm ailesine katılmış oldular. Paket karışık meyve aroması gibi kokmuştu. Harika sunumlarıyla zaten her zaman gönlümüzde yer etti Flormar. Ve sürekli yepyeni ürünlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. 

Pakette üç adet lipbalm ve bir şişe şeker var. Beyaz olan elma, kırmızı olan çilek, mor olan ise karadut aromalı.

Flormar meyveli lip balmlar
Flormar meyveli lip balm


Bu harika meyveler eşliğinde dudaklar hem nemleniyor hem de mükemmel kokuyor. 

Ürünün vaatleri:

Anında nemlendirme sağlayan lipbalm, dudakların yumuşak, bakımlı ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur. İçerdiği kakao ve shea yağları, orkide çiçeği özü sayesinde dudakların nem dengesini korur. Besler ve kurumasını önler. Altı farklı meyve aroma alternatifi bulunan bu ürün grubu dudaklara doğal canlılık kazandırır. Elma haricindeki diğer seçenekler hafif renk verir. Spf15 güneş koruma faktörü ile dudakların yıpranmasını engeller. 

Ben üçünü de denedim. Ancak elmalı olanı gece yatmadan önce sürdüm ve sabaha kadarki etkisini görmek istedim. Ürünlerin sürümü oldukça rahat. Yumuşacık bir sürümü var. Resmen sürerken sizi şımartıyor. Bu özelliğine bayıldım. Meyve kokulu olması da artı bir özellik. Gerçekten çok güzel kokuyorlar. Yapay bir koku değil burnuma gelen. Sabaha kadar dudaklarımda kaldı. Ben çok sevdim gerçekten. Dudaklara gereken nemi sağlıyor. Tabi çok daha iyi lip balmlar var. Ancak hem meyve kokulu hem de sürümünün verdiği o ferah dokunuş insanı gerçekten mest ediyor. 

Flormar çilekli lip balm
Flormar çilekli lip balm


Çilek aromalı lip balmın swatch'ı;


Flormar karadutlu lip balm
Flormar karadutlu lip balm

Üzerinde yazdığına göre bu mor olanın tam karşılığı karadut. Ben ilk kullandığımda böğürtlen sanmıştım ancak değilmiş. Tabi böğürtlen, karadur ve ahududu meyvelerini birbirinden ayırt edemeyecek durumdayım. Çünkü bilmiyorum farkları neler. Koku tam da böğürtlen kokusu. Ayrımlarını anlatacak arkadaşımı da keyifle dinlerim. Billiyorsanız yorum yapmayı untmayın :)


Flormar elmalı lip balm
Flormar elmalı lip balm

En sonuncusu elmalı ve şeffaf olan. 

Lip balmları Flormar internet sitesinden inceleyebilirsiniz. Fiyatı 9,50 TL.

PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Görür görmez sevdim bunları:) karşılaşınca alırım mutlaka güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)