12 Ekim 2014 Pazar

Merhaba yeniden. Harika bir Pazar gününden selamlar. Bugün bir oje postu ile karşınızdayım. Dost Bloggerlar Buluşuyor etkinliğimizin sponsorlarından Watson's ın güzel paketinden çıkan bu ojeyi denedim geçenlerde. Çok da beğendim. Üzerinde Quick Dry yazıyor yani çabuk kuruma vaadediyor bizlere. Hakkını da veriyor elbette. Oldukça hızlı kuruyor gerçekten. Nyc zaten oje konusunda kendini kanıtlamış kanımca.

Nyc spring street quick dry oje
Nyc spring street quick dry oje


Nyc marka ojeleri sevmemin nedeni ise tek katta renk ve opaklık sağlaması. Fotoğraflarda ojeyi tek kat sürülmüş halde görüyorsunuz. Ve sürdükten hemen sonra kurudu. Ben de çok şaşırdım. Çünkü üzerinde quick dry yazan ve geç kuruyan bir sürü oje ile karşılaştım zamanında. Bu oje gerçekten vaatlerini yerine getiriyor. 

Nyc spring street quick dry oje
Nyc spring street quick dry oje

Ayrıca harika bir rengi var. Tam kırmızı değil. Hafif turuncu bir renk. Nar çiçeği renginde. Nyc'nin Quick dry oje serisinde 20 adet oje var ve hepsi birbirinden güzel. Tam bir yaz ojesi gibi görünse de benim için her mevsime gider. 

Nyc spring street çabuk kuruyan oje
Nyc spring street quick dry oje

Son olarak üzerini bir gün sonra ben biraz süsledim. Bu süsleme şeritleri de instagramda nail art malzemeleri satan @3egarajmagaza dan. Ayrıca Türkiye'de bulamadığımız nail art ürünlerinin hemen hemen hepsini bulundurmakta. Etkinliğimiz için göndermişti kendisi aynı zamanda. Kadife oje ve havyar ojeler bile var. Onları da başka yayınımda göstereceğim inşallah. 

Bir oje canavarı olarak Nyc ojelerine her şekilde kefilim. Gördüğünüz yerde keyifle alıp kullanabilirsiniz. Nyc ojeleri Watsons mağazalarından temin edebilirsiniz. 

Nyc ojeler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum. Görüşme üzere. :)

PAYLAŞ

2 yorum:

  1. Bence de rengi tam nar çiçeğini andırıyor ama çok beğendim...
    harika görünüyor, şu kadife ve özellikle havyar ojeleri çok merak ettim çok bekletme yazı için :)
    öpüldün, lifeofyasmina.com

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)