24 Ekim 2014 Cuma

Merhaba.

Saçlar bir kadının hayatında büyük bir yer alıyor. Onlarla mutlu oluyoruz resmen. Kuaföre gidiyoruz boyatıyor, kestiriyoruz. Peki bakımını yapıyor muyuz? Şahsen ben bu kadar uzamandan önce neredeyse hiç bakım yapmıyordum ki zaten çok da sağlıklı uzamadılar ne yazık ki. Saçlarımız bizi mutlu ediyorsa biz de onları mutlu etmeliyiz. Bugün bahsedeceğim serum saçlarınıza gereken şeyi fazlasıyla verecek ve onları şımartacak. Yumuşacık yapacak. Tarafımdan denendi ve onaylandı. :)

Ve bu işlem için sadece üç dakika yetiyor. Yani yaptığımız maskelere nazaran bizim vaktimizi de hayli alan bir işlem değil. Kuaförlerde bu işlem hem yarım saat sürüyor hem de aşırı pahalı. Paranız ve vaktiniz cebinizde kalsın istiyorsanız bu söylediklerime kulak verin. :)

Nashi Pyto Repair Express. 8 ml lik ambalajı ile küçüklüğü gözünüzü korkutmasın. 8 ml benim neredeyse belime gelen gür saçlarıma yetti.

Nashi Pyhto Repair Express Saç Bakım Serumu
Nashi Pyhto Repair Express Saç Bakım Serumu


Nasıl Uygulanır?

Saçlarınızın hafif nemli olması gerekiyor bu işlem için. Önce saçlarınızı şampuan ile yıkayın. Daha sonra biraz fazla suyu havlu ile alın. Daha sonra saçınıza yetecek kadar serumu elinize dökün. Azar azar dökün ki çok ürün sarfiyatı olmasın. Çünkü saçlarınıza yarısı bile yetebilir. Benim çok fazla olduğu için bir tüpün hepsini kullandım. Daha sonra diplere ve uçlara masaj yaparak iyice yedirin. Ürün saçınızda üç dakikadan fazla kalmayacak. Buna mutlaka özen gösterin. Çünkü oldukça etkili bir serum. Üç dakikanın sonunda durulayın. Daha sonra yumuşacık saçlarınızın keyfiini sürün. :)

Ürünün vaatleri;
Nashi Pyhto Repair Express Saç Bakım Serumu
Nashi Pyhto Repair Express Saç Bakım Serumu

Ürün gerçekten vaatleriyle eşleşiyor. Saçlarım uygulamadan sonra yumuşacık oldu. Siz de yukarıdaki fotodaki sorunlardan şikayetçiyseniz bu ürüne bir şans verin mutlaka. Gerçekten başarılı buldum.



İncelemek ve satın almak için aşağıda verdiğim linke tıklayabilirsiniz. 8 ml. f
Fiyatı 20 TL

Nashi Pyhto Repair Express 3 Dk. Saç Bakım Serumu

Saçlarınız sizi mutlu ediyorsa onlara değer verin. Ve her ay bakımınızı mutlaka yapın.

Sevgiler.
:)



PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Canım, ödül ve mimin var ;)

    YanıtlaSil
  2. mrb bloguna yeni geldim. bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. merhaba blogunuzu yeni keşfettim takibinizi beklerim. :) mrsbarancetin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)