27 Ekim 2014 Pazartesi

Merhabalar. 
Bugün benim de çok merak ettiğim bir konuyu işliyorum. Daha doğrusu ben merakımı giderdim. Araştırmalarımdan derlediğim  "Sokak modası nedir?" yayınımla sizlerleyim. 

Yaklaşık iki üç senedir bu tabiri duyar olduk. Ve aslında benim gibi bilmeyenleriniz vardır diye bu yazıyı yayınlıyorum. 



Artık hemen hemen her markanın sokak stili kreasyonları mevcut. Her sezon da yenilikler geliyor. Bir çok tasarımcı insanları iyi izleyerek dışarı çıkarken neler giydiklerini iyice analiz etmiş ve sokak stili ortaya çıkmış. Yani salon kıyafetlerine baktığımız zaman basitçe "Bunu alsak dışarda giyemeyiz." diye ifade ettiğimiz tarzı tamamen saf dışı bırakıyor. Tamsmen günlük ve şık kombinlerle karşımıza çıkıyorlar. Yani bir kreasyonda dışarıda günlük hayatımızda giyebileceğimiz kıyafetleri aramaktansa bu tarza özel bir kreasyonu incelemek bize hem zamsn kazandırıyor hem de birbirinden farklı çeşitlerle aradığımızı daha kolay bulmamıza vesile oluyor.








İçinde kendinizi rahat hissettiğiniz, oradan buradan çekiştirmediğiniz tüm elbiseler sizin sokak modanız. Mutlu olduğunuz ve tam benlik dediğiniz kıyafetlerle sokaklarda gezinmenin tadı bambaşka.
:)

PAYLAŞ

1 yorum:

  1. Sokak modası son dönemde oldukça trend ve bu konuda çok fazla makale mevcut. http://www.kadincaweb.net/tag/sokak-modasi/

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)