30 Kasım 2014 Pazar

Pembe Heyecanın Sen de Bir Parçası Ol!

Meme Kanseri Farkındalığı’nı arttırmak için yapılan hoş sürpriz tüm kadınları harekete geçirdi. Sen de bir parçası olmak için videoyu izle!

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Splat Gold Diş Macunu

Aslında her gün makyaj ve güzellik konularında yazıyoruz. Ama iyi bir makyajın temelini unutmamak gerekiyor. Bakımlı ve beyaz dişler ile o sürdüğümüz ruju kulaklarımıza kadar gülerek yansıtmamız da önemli. Unutmayalım ki güzellik mutlulukla geliyor. Ve gülüşlerimiz de bu mutluluklara bağlı. Bu güzden gülümsemek gerek. Bugün sizlere tanıtacağım ürün Splat golden diş macunu.

Splat Rusya menşeili bir diş ve ağız bakım sağlığı ürünleri markası. Ben şu ana kadar sadece Golden olanını deneyebildim. Ama o kadar çok çeşidi var ki seçerken kendinizi kaybedebilirsiniz. 

Splat Golden Diş Macunu
Splat Golden Diş Macunu


Gri Saç Modası


Merhaba. Keyifli Pazarlar herkese. Bugün sizlerle Gri saç modasını konuşmak istedim. Son zamanlarda hatta 2014 yılı boyunca gri saçları sıkça görür olduk. Ben ilk Lady Gaga'da gördüm ama tabi belki daha önce de yaptıran vardır. Ünlü olan kişiler yaptırınca da tabi birden moda oluveriyor. İlk yapan kişi neden böyle bir şey yapıyor ve neden o şey moda oluyor bunu anlamak gerçekten mümkün olmuyor çoğu zaman. 

Pink de bu modaya uymuş. Zaten platine yakın bir sarı saç rengi kullanırdı hep. Böyle de çok değişmiş sayılmaz. Ama çok şık durduğu kesin. 


Pink gri saç
Pink gri saç

29 Kasım 2014 Cumartesi

En Kolay Beş Okul Saçı Örneği

Merhaba yeniden.

Ben üniversiteye gittiğim dönemlerde kısa sürede okula da uygun olabilecek saçlar yapmayı son yıllara doğru öğrendim. Yani aslında çoğu kişinin tercihi at kuyruğu yapmak oluyor ama farklılığı sevenler ve biraz daha şık görünmek isteyenler için beş farklı saç örneği göstermek istedim. Hem kolayca uygulayabileceğiniz örnekler ve aşama aşama nasıl yapıldıkları anlatılıyor. 

1. Saç Modeli
En sevdiğim saç modelini ilk sıraya koydum. Saçları ikiye ayırıp örüyorsunuz ve birini diğerinin orta kısmından ayırarak içeri geçiriyorsunuz. Çoklu örgü yapmış gibi oluyor.Ben bayıldım. Umarım siz de seversiniz.

Okul saçı örneği
Okul saçı örneği

28 Kasım 2014 Cuma

Doğal Kaş Ve Kirpik Serumu Nasıl Yapılır? / Kendin Yap

Merhaba.

Çoğumuz kaş ve kirpiklerimizin azlığından ve kısalığından muzdaribiz. Böyle durumlarda kaşlarımızı ve kirpiklerimizi uzatmak için çeşitli yollar deneriz. Size olumlu sonuç alabileceğiniz hem de evde kendi imkanlarınızla yapabileceğiniz bir tarif vereceğim. Eczanelerde satılan serumlar hem pahalı hem de sonuç alır mıyız bilemiyoruz. Bu yüzden bizi de zarara sokmayacak ucuz ve yapabileceğimiz doğal kürlere her zaman ihtiyaç duyarız. Denemekten bir şey kaybetmeyiz ne de olsa.


Dağal kaş ve kirpik serumu
Doğal kaş ve kirpik serumu

26 Kasım 2014 Çarşamba

Beş Dakikada Makyaj Nasıl Yapılır?

Merhaba yeniden. 

Hepimiz her sabah işe gidiyoruz. Ya da işlerimiz oluyor. Ancak hep bir telaşemiz ve yetişmek zorunda olduğumuz yerler olduğu için hazırlanmak için kendimize ayırdığımız vakti en aza indirmek zorundayız. Ancak bu kadar kısa zamanda nasıl hazırlanıp makyaj yaparım diye kendinizi boşluğa itmeyin. Beş dakikada bile kolayca makyaj yapılabilir. Şimdi size bu konuyla ilgili işinize oldukça yarayacak ip uçları vereceğim.


Havyar Oje Nasıl Kullanılır?

Havyar oje son zamanların oje trendi haline geldi. Hatta bu konuda kadife oje ile yarışır konumda. Ancak ben havyar ojeyi daha çok seviyorum. Söylediğimiz şey havyar oje olsa da bahsettiğimiz şey o değil. Yani havyar görünümünde olduğu için bu isim verilmiş. Tek renk ya da bendeki gibi karışık renkleri mevcut. İnstagram'da @3egarajmagaza da hepsi var. Uygulaması çok kolay. Verdiği sonuç ise harika. 


Havyar oje nasıl kullanılır?
Havyar oje

Giymediğiniz Kıyafetleri Değerlendirin #3/Kendin Yap

Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz üzere giymediğimuz kıyafetleri değerlendirmek adına böyle bir yazı dizisi başlattım. Bu hali hazırda 3. kısmı sizlerle paylaşıyorum bugün. Umarım işijize yarar. Benim çok işime yarıyor gerçekten. Sizlerin de faydalanmanızı istedim. 

İlk örneğimiz bir tişörttten yapılmış. Hepimizin giymediği bir sürü tişört vardır diye düşünüyorum. Zira benim bir sürü var. ;)

Onları atmadan önce bir kez daha düşünün. Çünkü bu örneği görünce keşke atmasaydım diyeceksiniz. Ben çok beğendim. 

Tişörtü fotoğraftaki gibi kesip arkadan bir kurdele ile bağlayabilirsiniz. Çok güzel duruyor bu modeller. Özellikle göbecikleri kapatmak için ideal. :)


25 Kasım 2014 Salı

Doğru Yüz Kontürleme Nasıl Yapılır?

Yüzümüzde sevmediğimiz fazlalıkları saklamanın yolu yüzümüzü kontürlemekten geçiyor. Yani ön planda olması gereken kısımları ya da görünmesini istemediğimiz kısımları kontur yaparak düzgün bir makyajın temelini oluşturabiliriz. Aslında bu olaya genel olarak kontürleme deniyor. Yani mesela mankenlerin göbek kısımlarına bile kontürleme yapılıyor. Bu sayede düzgün görünen fit bir kadın görünümü bile elde ediyorlar. Vücut kontürü bile var yani anlayacağınız. Kollara, bacaklara bile yapılıyor. 

Ama bu işin doğru yapılması oldukça önemli. Çoğumuz kontürlemeden haberdarız elbette ama kontürlemenin doğru noktalarını bilmeyenler de var elbette. Mesela ben bloğuımda makyaj konuları yazmadan önce bilmiyordum.

Gelelim yüz doğru kontürlemenin nasıl yapıldığına. Öncelikle tabi ki ten makyajının yapılmış olması gerekiyor. Yani kapatıcı ve fondotenin düzgün bir şekilde sürülmüş ve dağıtılmış olması gerekiyor. Ardından kontürleme işlemi başlayacak.

Burada nasıl yapıldığı gayet güzel fotoğraflanmış;

İnstagram Günlüğü #6



Merhabalar. 
Bugün bir instagram günlüğü ile karşınızdayım. İnstagramda paylaştığım fotoğrafları buradan da paylaşarak bir günlük oluşturdum. Ve bu altıncı yazım. İnstagramı seviyorum. Fotoğraf çekmeyi seviyorum. Dolayısıyla bunlar da bloğumun bir parçası. O yüzden elimden geldiğince paylaşmaya çalışıyorum. 

Bu fotoğrafı çok sevmiştim. Keyif vaktim. :)

24 Kasım 2014 Pazartesi

Tırnaklarda Pembe Gül Esintisi

Merhabalar. Yine bi sürü nail art birikti anlatılmayı bekleyen. Çok seviyorum nail artı ne yapayım. Umarım bu yayınlarımdan sıkılmıyorsunuzdur. Dün tırnaklarıma gül deseni yaptım yine. Hem yapması keyifli oldu hem de ortaya çıkan sonuçtan memnun kaldım. Çünkü gülleri yaparken çoğu zaman elime yüzüme bulaştırabiliyorum.


23 Kasım 2014 Pazar

Pastel 27 Oje/ Çok Uçuk Pembe


Yine bir oje ile karşınızdayım dostlar. Pastel 27.
Rengine vuruldum. Kırık beyaza oldukça yakın. Ama içinde pembemsi hisler var. Çok uçuk pembe diyebildim bu renk için. Tek dezavantajı rengini 3 katta ancak vermesi. E haliyle de geç kurumaya elverişli hale geliyor.


22 Kasım 2014 Cumartesi

Tresan Isırgan Otu Şampuanı Deneyimlerim

Tresan markasıyla tanışmama vesile olan Tresan ısırgan Otu Şampuanı Deneyimimden bahsetmek istiyorum. Isırgan otunun saça olan faydalarını çoğumuz biliyoruz. Saç derisinde kan dolaşımını hızlandırarak saçların daha sağlıklı uzamasına vesile oluyor. Zayıf saçları güçlendiriyor. Hızlı uzamasını sağlıyor. Ayrıca bakımını da yapıyor. İşte içeriğinde ısırgan otu ekstresi bulunan Tresan Isırgan Otu Şampuanı bizlere tüm bu bakımı sağlayabileceğimiş bir bakım sunuyor. Ayrıca ürün tamamen bitkisel. Zaten kullanırken de bunu hissediyorsunuz.

Tresan Isırgan Otu Şampuanı
Tresan Isırgan Otu Şampuanı


Benim yorumlarıma geçecek olursak; Tresan ısırgan otu şampuan öncelikle saçları çok güzel temizliyor. Örneğin benim saçlarım oldukça gür ve uzundur. Yani temizliği de bir o kadar uzun zaman alıyor. Hal böyle olunca derinleme temizlik benim için çok önemli bir faktör her zaman. Yeri geldiğinde üç kere şampuanlama ihtiyacı hissediyorum. Ancak Tresan'da böyle bir durumla karşılaşmadım. Bir, bilemedin iki yıkamada saçları gıcır gıcır yapıyor. Şampuan, bitkisel ürün içerdiği için dolusunca parfümsü kokular yaymıyor. Kendine has bir kokusu var ve doğal kokuları seviyorsanız hiç de rahatsız etmiyor. Aksine rahatlatıyor. Saçları kurutmuyor. Ekstra hacim veriyor ve saçların gerçekten hızlı uzamasını sağlıyor. Her saç tipine de uygun. Paraben içermiyor.

Bence saçlarınızla ilgili problemler yaşıyorsanız Tresan Isırgan Otu Şampuanını denemeye karar vermelisiniz. Ürün Watson's kozmetik marketlerde ve pek çok online satış sitesinde mevcut. Ayrıca Tresan'ın kendinize daha yakın bulabileceğiniz pek çok şampuan çeşidi var. En azından birini deneyerek bu ürüne bir şans vermenizde fayda var diye düşünüyorum. Sevgiler.





19 Kasım 2014 Çarşamba

Nailart Sergisinde Buluşalım!

Merhaba arkadaşlar.

Uzun süredir yapmak istediğim bir instagram projesi vardı. Ben de Sevgili Zeynep (instagram;@benimelim) e ortak bir nail art hesabı açmak isteğimi ilettim. Kendisi de beni kırmadı. Hatta o da çok sevindi, heyecanlandı. İki gün önce hemen işe koyulduk ve @nailartsergisi  hesabını açtık. Bu hesapta #nailartsergisi hastagi ile paylaşılan fotoğrafları yayınlıyoruz. Yani sizlerden gelen fotoğrafları. Kendi profillerimizde paylaşamıyorduk. Bu yüzden yeni bir hesap açmayı düşündüm. 


Siz de sergide yer almak isterseniz @nailartsergisi #nailartsergisi hastagiyle nailart fotoğraflarınızı paylaşın. Biz de yayınlayalım. Şu an hesap çok yeni iki gün oldu. Şimdiden 295 kişi olduk bile. 

Siz izleyicilerimi de aramızda görmek isteriz. Destek ve paylaşımlarınızı bekliyorum. :)

Sizce nasıl fikir? :)

18 Kasım 2014 Salı

Real Techniques Starter Makyaj Fırça Seti

Herkese merhaba. Umarım detaylı bir yazı okumaya hazırsınızdır. Çünkü Real Techniques Starter Set'i anlatmak o kadar da kolay olmayacak. Bu fırça setini alırken de öyle karar vermiştim zaten. Detaylı olarak her bir fırçayı fotoğrafladım. Ve anlatmaya çalışacağım. Gratis'ten 63 küsür TL ye aldım. Eklips'in fırçaları da vardı ancak güvenemedim. Blogger arkadaşlarımdan da gaz alarak bu fırça setinin sahibi oldum. İyi de yaptım.


Bu set göz makyajı yapmak için aslında. Setin içinden 5 adet fırça çıkıyor. Hepsinin görevi ve şekli farklı.


Real Techniques Starter Fırça Seti
Real Techniques Starter Fırça Seti

17 Kasım 2014 Pazartesi

Flormar'dan Yepyeni Silk Sattin Oje Serisi Ss10 Panties

Bir önceki yazımda bahsettiğim gibi. Flormar Silk Sattin oje serisinden bahsetmek istiyorum sizlere. Bir oje gurusu olarak nu seride gerçekten iş var demek istiyorum sayın izleyenler. Özellikle renk ve ışık altında verdiği o muhteşem tonlamalara hayran kaldım diyebilirim. Biraz tırnak çizgilerini belli ediyor ancak o da benim gözüme o kadar batmadı açıkçası. 

Ne kadar güzel durduğuna bir bakın;

Flormar Silk Sattin Oje Serisi Ss10 Panties
Flormar Silk Sattin Oje Serisi Ss10 Panties

Flormar 9'lu Makyaj Fırça Seti Ve Silk Sattin Oje Serisi

Dün Flormar'dan gelen paketin detaylarını sizlerle paylaşacağım bugün. Aşağıda gördüğünüz 9'lı mini fırça seti ve üç adet silk sattin ojenin bulunduğu bir paketti. Oje kısmını gerçekten çok sevindiğimi söylemeliyim. Ve bir tanesini denedim bile. Onu da bu yazıdan hemen sonra başka bir post halinde yayınlayacağım.

Flormar Mini Makyaj Fırça Seti Ve Silk Sattin Oje Serisi
Flormar Mini Makyaj Fırça Seti Ve Silk Sattin Oje Serisi

16 Kasım 2014 Pazar

Ceradolin Yağ Bazlı Nemlendirici Losyon

Herkese keyifli Pazarlar.

Bugün çok sevdiğim bir ürünle karşınızdayım. Öyle seviyorum ki neredeyse bitirmek üzereyim. Ceradolin yağ bazlı nemlendiricili losyon. Bende su bazlı olanı da var. Onu da ayrı değerlendirmeyi düşünüyorum. 

Ürünümüz bu. İçeriğinde argan yağı, pasiflora yağı, kanola yağı ve gliserin var. Sanki hepsi birden voltranı oluşturmuşlar.


15 Kasım 2014 Cumartesi

Otacı Argan El Ve Tırnak Bakım Kremi

Arkadaşlar yeniden merhaba. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Zira şu ara herkes hasta. Ben dahil. Yeni yeni iyileşiyorum. Bir aya yakındır öksürüyordum ama geçmek üzere şükür. Bloğu yine de ihmal etmiyorum. Tam gaz devam. :)

Bugün sizlere anlatacağım ürün Otacı argan el ve tırnak bakım kremi. Bu ürünü yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. Sonuçlarından ve bana yaşattığı o yumuşacık histen o kadar memnunum ki anlatamam. Kremi sürdüğünüz zaman zaten baştan seviyorsunuz. Kokusunu da çok sevdim. Bana biraz vanilyayı andırdı. Ellerimi yumuşacık yaptı. Hem elleri hem de tırnakları beslemesi açısından çok fonksiyonlu bir ürün olduğunu söylemeliyim.



Otacı Argan El Ve Tırnak Bakım Kremi
Otacı Argan El Ve Tırnak Bakım Kremi

Flormar Matte Elegant Grey Mat Oje

Mat ve gri oje sevenler beri gelsin. :))

Musmutlu bir hafta sonu diliyorum. Geçenlerde bir oje arayışına girmiştim. Mat ve açık gri tonlarında bir ojeyi arıyordum. Derken flormar matte serisi geldi aklıma. Ancak elegant grey ojesi renk olarak hiç de benim aradığım renk çıkmadı. Flormar matte serisinin ojelerini çok seviyorum zaten. Yine bunu da sevdim.


14 Kasım 2014 Cuma

Lash Natural Edition 12 Takma Kirpik Deneyimim

İlk takma kirpik deneyimimi sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar.
Takarken baya zorlandım. Ancak bu benim beceriksizliğimden kaynaklı ne yazık ki. Ürünle yakından uzaktan alakası yok. Ama sonunda başardım takmayı. Ve kendimce biraz kısalttım. Çünkü çok uzunlardı. Betty Boop gibi gezemezdim. Keşke kısaltmadan önce fotoğraflasaydım dedim. Çünkü ürünü merak eden arkadaşlarımı yanlış yönlendirmek istemezdim. Not olarak bunu da eklemiş olayım. Takma kirpiği biraz keserek kısalttım. Ve göz boyuma göre de kenarlarından kısalttım. 



Lash Natural Edition 12 Takma Kirpik
Lash Natural Edition 12 Takma Kirpik 

Golden Rose Color Expert 36 Oje

Muhteşem bir bordo oje ile tanıştıracağım sizi. Golden Rose Color Expert 36 Oje. Ben aldığım günden beri severek kullanıyorum. Bordo ama kopkoyu bir bordo renk bu. Siyahın kardeşi diyebiliriz. Tam rengini yansıtabildiğimi düşünüyorum. (Hayret ilk defa :))

Koyuluğu gerçekten hoşuma gitti. Dediğim gibi tam kışa yakışır bir renk.


Golden rose color expert 36 oje
Golden rose color expert 36 oje

13 Kasım 2014 Perşembe

2015 Ombre Saç Modelleri

Hiç şüphesiz tüm kadınların saçlarına omre yaptırma hayali vardır. Ancak o hayalini gerçekleştirecek kuaförü bir türlü bulamaz. Çok güzel ombre yaparım diyen kuaför balyaj yapıp omre bu diye satar. Hayır efendim ombre balyaj değildirç. Ombre hafi hafif renk geçişlerinin olduğu saça denir.

Mesela bu saç bir ombredir. Hafif geçişler var. Kesinlikle keskin değil. Ne röfle, ne balyaj ne debaşka bir uygulama var. Tatlı tatlı renk geçişleri yapmış adam. Kuaför her kimse.

Nail Art: Tüy Deseni Yapılışı

Merhabalar. :)

Bugün bir nail art daha yayınlıyorum. İnstagramda da paylaşmıştım. Blogda biraz geriden gidiyorum. :) 

Tüy deseni ne zamandır aklımdaydı. Çok şık durduğunu düşünüyorum.



Tırnaklara tüy deseni yapılış
Tırnaklara tüy deseni yapılış

12 Kasım 2014 Çarşamba

Ten Rengine Göre Ruj Nasıl Seçilir?

Aslında ben her kadına her ruj yakışır diye düşünsem de (eskiden) kendimden de yola çıkarak sevmediğim ruj renkleri gerçekten tenime ve bana yakışmayan ruj renkleri çıktı şimdiye kadar. Her seferinde bu durumu yaşıyorum. Ve bu yüzden de bu yazıyı yazmaya karar verdim.

Ben pembe rujları çok seviyorum. Ve bu rengin her tene rahatlıkla gidebileceğini öğrendim.  Şimdi sırayla ten renklerine göre yakışan rujlara göz atalım.


Zigzag Tırnak Süsleme Bantları Nasıl Kullanılır?

Merhabalarr :)

Bu ara yine tırnak tasarımlarıma ağırlık verdim. Ve yazılmayı bekleyen bir kaç tane daha tasarımım var. Ve yetişemiyorum gördüğünüz gibi.  Bugün zigzag bantlar nasıl kullanılır onu anlatacağım. Aslında belki bir çoğunuz biliyordur ancak bilmeyenler için yol gösterici bir yayın olacağına eminim. Çünkü tasarım yapmaya yeni başlayanlar hayli fazla.

Zigzag bantlar bitişik ve bir kağıda yapışık şekilde satılıyor. O kağıttan teker teker çıkarıp benim gibi tırnağınıza da yapıştırabilirsiniz. Ya da toplu şekilde yapıştırıp aralardakini tırnağınızdan çıkarabilirsiniz. Ama ben ziyan etmemek için bu şekilde yaptım.

Zigzag tırnak bantları
Zigzag tırnak bantları

Note Rich Color Lipstick Merlot Ruj


Herkese yeniden merhaba.

Bugün bir ruj postuyla daha karşınızdayım. Ruj yazısı yazmayı çok seviyorum nedense. Hep keyifle pc başına oturuyorum. Tabi diğer yayınlarımda da keyifliyim ama rujları ayrı bir seviyorum. Ve ojeleri tabi ki. Onu söylememe gerek yok. :))


Note ürünlerini hep merak ediyordum. Sonunda ben de Balköpüğü Bursa'da etkinliğinde Note ürünlerinin hediye edildiği bir paket aldım. 

Note'nin diğer rujlarını bilmediğim için karşılaştırma yapamayacağım ancak koyu rujları pek sevmediğim doğru. Çünkü beni pek yansıtmıyorlar. Hem dudağımı ince gösteriyor. Hem de bir türlü doğru süremiyormuşum gibi geliyor. Bu rujda da aynı sorunu yaşadım.


Note Rich Color Lipstick Merlot Ruj
Note Rich Color Lipstick Merlot Ruj



11 Kasım 2014 Salı

Similar Bombei Love Parfüm

Merhaba herkese;

Bir parfüm yayını ile karşınızdayım. Bu seferki tam lolita parfümü diye tabir ettiğim bir koku. Tamamen çiçeksi ve meyvemsi tatlar taşıyan bir koku. Daha çok çiçeksi bir kokusu var. Beyaz çiçeklerin yaydığı kokuya çok çok benziyor. Daha az meyve var diyebiliriz. Parfümevi.com açık parfümlerinden. Ben ilk kullandığımda hiç sevmedim. Ancak hiçbir parfüme önyargı ile yaklaşmamam gerektiğini bir kez daha hatırlattı bana. açık parfüm olmasından mütevellit içim ısınmamıştı ancak durum hiç de öyle değilmiş. Kalıcılığı gayet yerinde. Ve kokusu da harika diyebilirim.


Similar Bombei Love Parfüm
Similar Bombei Love Parfüm

Şişesi de tam pembiş.Genç kızların seveceği türden. Hem dışı hem içi diyebilirim. Fiyatı ise gayet uygun 10,00 TL.
Biraz biraz yaz ve ilk bahara yakışacak gibi ama bana kışın geldiği için yine de kullanıyorum. Ve gayet de memnunum. 

Ürünü almak ya da incelemek isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.


Giymediğiniz Kıyafetleri Değerlendirin #2/Kendin Yap

Giymediğiniz kıyafetleri değerlendirelim yazı dizisinin ikinci kısmı ile sizlerleyim. Burada ilk fotoğrafta kot pantolon eskitme yöntemi var. Pantolonlarınızı eskitmek için rendeleyebilirsiniz. Ne kadar eskiteceğiniz ya da yırtacağınız size kalmış. Bu sene diz kısımları tamamen yırtmak moda idi. İnstagramda çoğu profilde görmüştüm. 

Kot nasıl eskitilir
Kot eskitme yöntemi

10 Kasım 2014 Pazartesi

İnstagram Günlüğü #5

Bir instagram günlüğü yazmayalı bayağı olmuş arkadaşlar. En son Ağustos'ta yazmışım. Bu yüzden İnstagram hesabımda paylaştığım fotoğraflardan seçerek size bir sunum hazırladım. Umarım beğenirsiniz. 

İlk fotoğraf görünce aşık olduğum ama nerede bulacağımı bilemediğim bir nevresim takımı. Bir oje hayranına bu yapılmamalıydı :))


Solenne Tırnak Balsamı İle Tırnak Bakımı

Merhaba sevgili arkadaşlar. Umarım herkes iyidir. 
Bugün yazılma zamanı gelmiş olan bir ürünü anlatacağım. Yaklaşık bir aydır düzenli kullanıyorum. Solenne tırnak balsamı hakikaten güzel bir ürün. Bu ürün bana yaklaşık dört hafta önce geldi. Solenne deneyip bloğumda yorumlamam için gönderdi. Öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. İlk denediğimde izlenimlerimi de instagramdan paylaşmıştım zaten.

Solenne tırnak balsamı
Solenne tırnak balsamı

8 Kasım 2014 Cumartesi

Site Keşfi; "Hediyemucidi.com"

Birbirinden ilginç hediyeler bulabileceğiniz bir site ile tanıştım. İnstagram hesaplarını zaten biliyordum ama sitelerini detaylı inceleme şansı buldum. Hediyemucidi.com sevdiklerinize hediye almak için başvurabileceğiniz çok tatlı bir site. Çünkü çok değişik ve esprili hediyeler var. Her yerde olmayan özel imal edilmiş ürünlerden bahsediyorum.

Hediyemucidi.com

Dudakları Ön Plana Çıkarmanın Yolu

Dudaklar bir kadını kadın yapan detaylardan. İnce dudaklılar sakın alınmasın. Ben de ince dudaklıyım ve onları nasıl ön plana çıkarabilirsiniz ondan bahsedeceğim biraz. Benim dudaklarım  dediğim gibi oldukça ince. Makyaj yapmaya başladığımdan beri onları dolgun gösterebilecek her yolu denedim ve başarılı da olduğumu düşünüyorum. Dudakları dolgun göstermenin sırrı başlıklı yazımı okuyup bana not verebilirsiniz. :)

Bugün biraz daha farklı bir yol izledim. Dudakları daha ışıltılı bir görünüme nasıl getirebiliriz? Onları nasıl ön plana çıkarabiliriz?



6 Kasım 2014 Perşembe

Giymediğiniz Kıyafetleri Değerlendirin #1/Kendin Yap

Giymediğiniz, hoşunuza gitmeyen kıyafeyleri atmadan önce bir kez daha düşünün. Hiç sevmediğiniz bir kıyafet pekala başka işinizi görebilir veya şık bir giysi haline dönüşebilir. Her şey sizin yaratıcılığınıza ve el becerinize kalmış. Zamanla böyle işler yapa yapa aklınıza daha değişik yöntemler gelecektir. Ben bir kaç tane örnek sundum. Ve hepsi de gayet basit. Herkesin uygulayabileceği türden yenilikler.

İlk olarak yakasını sevmediğiniz bluzleri bu şekilde yakalarını keserek yazlık ve şık bir kıyafete dönüştürebilirsiniz. Ancak kestikten sonra kenarlarını dikerek pekiştirmeyi unutmayın.



5 Kasım 2014 Çarşamba

Makyaj Çantamda Ne Var?

Herkese yeniden merhaba arkadaşlar. Bugün blog projemizin ikinci kısmı ile karşınızdayım. İlk kısımda hatırlarsanız Favori kış parfümlerimizi yazmıştık. Merak edenler ya da okuyamayanlar buradan ilgili yazıya gidebilirler.Bugün ise "Makyaj çantamda ne var?" konumuz. Ve projeye katılan tüm arkadaşlarım makyaj çantalarında neler var onları anlattılar.

İşte harika makyaj çantam ve görsellerim :)





4 Kasım 2014 Salı

Villegrup; Bodyville Vücut Kremi Gül

Vücut kremlerini çok seviyorum. Her duştan sonra da mutlaka kullanırım. Çünkü nemli tan üzerine krem uyguladığınız zaman o nemi vücutta tutuyor ve cildiniz nemli kalıyor. Bu yüzden duştan sonra mutlaka kremlenin. Bugün Bodyville vücut kremini yorumlayacağım sizler için. Evet benim vanilya kokusuna olan aşkım büyük ancak gül kokusuna karşı da boş değilim. O da bana yeşillenmiyor değil. Her yerde karşıma çıkıyor. 
Yalnız gül kokusu bir süre sonra bozuluyor. Yani sanırım bu kremi o yüzden çabuk bitirmek gerekiyor. Ben de öyle yapıyorum zaten. Önce bu kremi bitireceğim diye kafama koydum.


Bu kremi severek kullandığımı söyleyebilirim. Cildinize sürdüğünüz zaman cilt üzerinde cılk bir etki bırakmıyor. Hemen emiliyor ve cildi yumuşacık yapıyor. 



3 Kasım 2014 Pazartesi

ÇEKİLİŞ: SOLENNE İLE 3 KİŞİYE HEDİYELERİMİZ VAR!! (KAPANDI!)

Herkese merhaba.

Yepyeni çekilişimizle sizlerleyiz.

Solenne ile 3 kazananlı çekilişimiz var. Bir kişi Solenne vücut bakım yağı, bir kişi tırnak balsamı, bir kişi de ayak ve topuk kremi kazanacak.



Çekiliş şartları;

1. Bloğumun izleyicisi olmanız. Bu siteyi takip et yazan yerden izlemeye alabilirsiniz.
2. Solenneofficial Facebook sayfasını beğenmeniz.
3. Çekilişi fotoğraflı olarak
en az bir sosyal medya hesabınızdan paylaşmanız.
4. Bloğumu ve Solenne'yi takip ettiğiniz ismi, paylaşım linkinizi ve mail adresinizi yorum kısmına yazmanız.

Ek haklar;

@Solenneofficial instagram hesabını takip edenlere +2 hak.
Çekilişi bloğunda fotoğraflı olarak paylaşanlara +3 hak

Bu şartları yerine getirdiyseniz ek haklar için de linklerinizi yazmayı unutmayın.

Ürünler firma tarafından yollanacak olup Türkiye içi katılımlar geçerlidir. Kargo ücreti firma tarafından karşılanacak.
Çekiliş 30 Kasım'da sona erecek.

Tüm izleyicilerime sevgiler.
Bol şans. :)

Kış Leoparı Tırnak Tasarımı

Arkadaşlar bu nail art uzun süredir yazılmayı bekliyor. Bloggerda günde bir çok yazı yazmama rağmen bir türlü nedense sıra gelemedi. En sonunda yazmaya karar verdim. En sevdiğim tasarımlarımdan biri oldu. Biraz zor bir tasarım. Ama imkansız değil. Ben de ayıcık yapmak için oturdum ancak leopar yapıp çıktım. :)

Belki aranızda yapanlar olur diye de aşamalı bir şekilde fotoğrafladım;


Biraz şapşirik oldu ama olsun. Sevimli oldu. 

Bu da bir kış leoparı;


 Bence benzemiş. Sizce?
:)

Umarım beğenmişsinizdir. İlginç nail artlar için izlemede kalın. Diğer tırnak tasarımlarımı merak ediyorsanız menüden "oje&nail art" seçeneğine tıklayabilirsiniz.

Görüşmek üzere. :)

Şal Bağlamanın 40 Farklı Yolu


Ben bir ara bu şallara takmış durumdaydım. Onyüzmilyon tane şalım vardı üniversitede okurken. Sonra hepsini dağıttim gitti. Yenilerini aldım ama onyuzmilyon tane almadım elbet. :)) Daha mütevaziyim şu yaşlarda. Aşağıdaki şal bağlama yöntemlerinin de çoğunu kullandım ve biliyorum. Sizlerle de paylaşmak istedim. Tabi bazıları çok saçma bence de ama amaç çok görünsün. Ahah :)) Şaka bir yana şalı beline bağlayanlar bile var. O yüzden tüm yöntemler sizlerle;


Tabi atkılar için de bu durum geçerli. Atkılarınızı da bu şekilde bağlayıp tarz yaratabilirsiniz. Malum kış geliyor. Hatta galiba geldi. Bugün hava buzz. Kimlerin onyüzmilyon tane şalı var?? :))

Öpüklüyorum sizi canlar. :***

Evde Kuru Şampuan Nasıl Yapılır? / Kendin Yap

Herkese merhaba arkadaşlar. 

Ben geçen gün kuru şampuanların içeriğini araştırdım. Evimizde kendi imkanlarımızla yapabileceğimiz bir şey olduğunu öğrendim bu araştırmalarım sonucunda. İçimizden çoğu kadın saçlarının yıkandığı günün akşamında bile yağlandığından şikayet ediyor. Ya da yağlı göründüğünden. Saçlarımızı yıkamadan bir süre daha yağsız görünümle dolaşmak için bugün size bir tarif vereceğim. Aslında kuru şampuan çok pahalı bir şey değil ama yine de elimizde olmadığı ya da bittiği zaman elinizin altında bulunacak bir spreyiniz olacak.

evde kuru şampuan nasıl yapılır
Evde kuru şampuan nasıl yapılır?

2 Kasım 2014 Pazar

Onyüzmilyonoje Bir Yaşında 🎂

Bloğum bugün tam 1yaşına bastı. Çok mutluyum. :)


Siz izleyicilerime çok teşekkür ediyorum. Ve bloğumla ilgili duygu ve düşüncelerinizi merak ediyorum. Lütfen benimle paylaşın. Eleştriye açığım. :)

Umarım uzun yıllar daha yürütebilirim. 

Sevgiler :)

Kedili Nail Art


Bir nail art hikayesiyle daha karşınızdayım. Biliyorsunuz bloğumu ilk açtığım zamanlar sadece tırnak tasarımlarıma yer veriyordum. Ancak oğlum ve diğer hayat işlerinden pek zaman bulamamaya başlamıştım. Bu yüzden de ani bir kararla bloğuma farklı konularda da yazı yazmaya başladım. Ancak yine zaman zaman nail art aşkım depreşmiyor değil. Bu da o anlardan biri. 

Hayvancıklı tırnak tasarımları pek beğeniliyor. Ben de kara kedilerden bir nail art yapmış ama paylaşna fırsatı bulamamıştım.



cat nail art
Kedi nail art

Taytlarda Dantel Detayı / Kendin Yap


Kıyafetlerimizi küçük dokunuşlarla farklı hale getirebiliriz. Taytlarımıza otantik bir hava katmak için dantel detayı ekleyebilir ve daha şık bir görünüm elde edebiliriz. Tabi yaz bitti aslında ama kışın giysilerimizi yaza hazırlamak daha kolay.

Burada hem siyah hem de gri iki dantel detaylı tayt var. 

Nivea Lip Butter Vanilla-Macadamia Ürün Yorumum


Herkese selam. 

Lip butter Türkiye'ye geldi. Hemen koşa koşa gittim aldım. Şu ana kadar kullandığım en iyi dudak koruyucu diyebilirim. Gerçekten sürdüğüm anda bile dudağım yumuşacık oldu. Ve etkisi de hemen geçmedi. Zaten sürerken nasıl bir ürün olduğunu hemen keşfediyor ve hiç bırakmak istemeyeceksiniz. Gerçekten on numara bir ürün arkadaşlar. Şiddetle tavsiye ediyorum.

lip butter vanilya&macadamia
lip butter vanilya&macadamia

1 Kasım 2014 Cumartesi

Bursa'nın Yeni Gözlükçüsü BRUSA OPTİK'te Yüzde Kırk İndirim

Bursa'da yaşıyor ve gözlük kullanıyorsanız yepyeni Brusa Optik sizlerle. Yeni açıldığı için de Onyüzmilyonoje okurlarına özel % 40 indirim var. Sahibi benim arkadaşım olduğu için hem Brusa Optik'i sizlere tanıtmak hem de bu vesileyle indirim fırsatından yararlanmanızı sağlamak istedik. Numaralı ya da güneş gözlüğü kullanıyorsanız her marka için indirimlerden faydalanabilirsiniz.









Markalar;

Diesel, Mustang, Converse, Dunlop, Osse, Hawk, Guess, Just Cavalli, Elegance,Pepole ve diğer markalar.

Bursa'nın gözlük evi BRUSA OPTİK dünya markası gözlüklerle ve 
"en uygun fiyat garantisi" ile açılmıştır.

Adres: 
İnönü Cd. (Sönmez İşhanı'ndan aşağıya giderken) Hayat Hastahanesi altı, Cumhuriyet Cd. girişindeyiz. 0224 - 220 74 00.

Ayrıntılı bilgi için Ufuk Bey'le iletişime geçebilirsiniz.