8 Kasım 2014 Cumartesi

Dudaklar bir kadını kadın yapan detaylardan. İnce dudaklılar sakın alınmasın. Ben de ince dudaklıyım ve onları nasıl ön plana çıkarabilirsiniz ondan bahsedeceğim biraz. Benim dudaklarım  dediğim gibi oldukça ince. Makyaj yapmaya başladığımdan beri onları dolgun gösterebilecek her yolu denedim ve başarılı da olduğumu düşünüyorum. Dudakları dolgun göstermenin sırrı başlıklı yazımı okuyup bana not verebilirsiniz. :)

Bugün biraz daha farklı bir yol izledim. Dudakları daha ışıltılı bir görünüme nasıl getirebiliriz? Onları nasıl ön plana çıkarabiliriz?






Amaç burada vurgu yapmak. Yani dudaklarınızın orta kısmını vurgulamalısınız. Bir nevi kontur yapmalısınız. Ben burada Flormar colormadness serisinden pink dream kalem ruju kullandım. Etrafını Emily pembe dudak kalemi ile çerçeveledim. Ve vurgulayacağım kısma rujumdan iki ton açık renkte olan essence allığımdan parmağıma alarak dokundura dokundura sürdüm. Asla elinizle yaymayın. Sadece dokundurarak uygulayın. Burada marka ve renkler önemli değil. İstediğiniz bir dudak kalemini, istediğiniz bir ruju, vurgulamak için ise allık ya da far kullanabilirsiniz. Benim gösterdiğim sadece bir örnek. Ben burada gloss kullanmadım ama bu ışıltı size yeterli gelmediyse şeffaf bir gloss kullanarak dudak makyajınızı tamamlayabilirsiniz. 


Umarım işinize yarar ve uygularsınız. Sevgiler. :)

PAYLAŞ

10 yorum:

  1. Malesef bende ince dudaktan şikayetçiyim. Ama bu yazınız ile daha önceki yazınızı dikkate alacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuşşş üst dudağum benimde ince dikkate alacağım mutlaka. Bu arada bloğunuzu takibe aldım. Benim bloguma da beklerim henüz çok yeni 4 günlük bir blog http://pembemakyajcantam.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Ay cok güzel görünüyor! :D

    YanıtlaSil
  4. Çok yararlı bir anlatım ellerinize sağlık :)
    Blogunuzu takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)