5 Ocak 2015 Pazartesi

Merhaba arkadaşalr. Biz kadınlar hemen her gün ojesiz gezmezsek çatlarız. Bu yüzden sürekli oje sürmekten ya da vitaminsizlikten tırnaklarımız sararabiliyor. Uzayıncaya kadar da geçmiyor bu sarılık. Ayrıca çok sigara içince de tırnaklar sararıyor. 

Peki tırnaklarımızdaki sarılıklar nasıl gider? Bunun için size bir tarif vereceğim ve bunu tırnaklarınızdaki sarılık yok olana kadar haftada iki kere tekrar etmelisiniz. Bu süre içinde tırnağınıza oje ya da başka bir tırnak cilası kullanmamanız gerekmektedir. Aksi taktide hiçbir işe yaramaz. Be şu ara değil ancak daha önceki dönemlerde uyguladım ve gerçekten sonuç aldım. Bu yüzden sizlerle de paylaşmak istedim. 



Gerekli malzemeler;

1. Yarım limon suyu ve karbonat
2. El ve tırnak fırçası ya da lifi.
3. Çay tabağı ve karıştırmak için kaşık.

Beyazlatma kürü nasıl hazırlanır?

Bir çay tabağının içine limonu sıkın ve üzerine yeterli miktarda karbonat ilave edin. Daha sonra kaşıkla karıştırın. Fırça yardımıyla karışımdan bir miktar alarak tırnaklarınızın üzerini ve tırnak etlerinizi fırçalayın. Üç dakika kadar fırçalamanız yeterli olacaktır. Daha sonra en az bir on dakika kadar bu şekilde bekleyin. Daha sonra ellerinizi duru su ile yıkayıp kurulayabilirsiniz. Ardından nemlendiricinizi sürün.


Aşağıdaki linklerden beni takip edebilirsiniz;

PAYLAŞ

3 yorum:

  1. Merhaba, iadeyi ziyarete geldim ve kozmetik özürlü biri olarak gözlerimi fal taşı gibi açıp okudum. Benim için bu bilgilerin hepsi yeni ve belki iki tatlı kızı olan birinin bunları bilmesinde sayısız fayda var di mi?

    YanıtlaSil
  2. Hemen deniyorum.mükemmel bi fikir!tesekkürler:)bloğunuzu takipteyim.sevgilerimle:)

    zeyusanka.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. En kısa zamanda yapılacaklar listeme girdi

    YanıtlaSil

Vakit ayırdığınız için teşekkürler. Değerli yorumlarınızla can bulduğumu belirtmek isterim. Sevgiler :)